Denedim fakat olmadı.2FA uygulamasında ki kod ile giriş yapabilirsiniz. Forumda şöyle bir konu var yardımcı olur mu bilmem ama bir kontrol edin dilerseniz. https://forum.riseonlineworld.com/k...-iki-adimli-dogrulama-yasanilan-hatalar.6143/
OTP ile ne alakası var anlamadım NTT GAME e bağlı sadece OTP. Rise online da NTT GAME ile alakası yok.Daha önce otp aktif etmişsin. telefonuna otp uygulaması kurup ordan kod alarak oyuna giriş yapabilirsin. panel gayet basit biraz kurcalarsanız sonuca ulaşabilirsiniz.
OTP sistemi sadece KO'ya özgü birşey değildir lütfen biraz araştırın. Kullandığınız platformlarda güvenlik seviyesini arttırmak için kullanılan bir sistemdir. mesela banka hesabına girmeye çalışırken doğrulama kodu gelir ona benzer bir sistem.OTP ile ne alakası var anlamadım NTT GAME e bağlı sadece OTP. Rise online da NTT GAME ile alakası yok.
OTP hesabımı kapatabilirsem sorun çözülür mü?OTP sistemi sadece KO'ya özgü birşey değildir lütfen biraz araştırın. Kullandığınız platformlarda güvenlik seviyesini arttırmak için kullanılan bir sistemdir. mesela banka hesabına girmeye çalışırken doğrulama kodu gelir ona benzer bir sistem.
Ben Rise Online için Google Authenticator uygulamasından şifre aldım. Yani mobil doğrulamayı bunun üzerinden yaptım. Rise Online için herhangi bir OTP işlemi yapmadım. Fakat benden OTP kodu istemesinin sebebini anlayamadım.Merhaba, dün sistemlerde problem olduğu için OTP kodu gönderilmiyordu. Mail veya Telefon OTP'sini aktif ettiğinizde siteye veya oyuna girerken güvenliğiniz için sizden bir kod ister. Bunu kaldırırsanız oyuna girerken hiçbir kod gerekmeden girebilirsiniz. Hesabınız çalınırsa vb. durumlarda onlar da giriş yapabilir.
o dediğiniz işlem 2FA doğrulamalı bir onay kodu aslında OTP yapmış oluyorsunuz. Kaldırmak için ayarlardaki güvenlik kısmından kaldırabilirsiniz.Ben Rise Online için Google Authenticator uygulamasından şifre aldım. Yani mobil doğrulamayı bunun üzerinden yaptım. Rise Online için herhangi bir OTP işlemi yapmadım. Fakat benden OTP kodu istemesinin sebebini anlayamadım.
Hee ben çok yanlış anlamışım olayı. Siz OTP dedikçe ben NTTGAME de olan ICS OTP uygulamasına gitti kafam. Bende diyorum ki ben ordan birşey yapmadım niye oraya kod gidiyor. Tamam baştan alayım o zaman;o dediğiniz işlem 2FA doğrulamalı bir onay kodu aslında OTP yapmış oluyorsunuz. Kaldırmak için ayarlardaki güvenlik kısmından kaldırabilirsiniz.
Numaranızı hatalı yazmış olabilirsiniz veya sistemde geçici bir problem olabilir arada böyle problemler yaşanıyor.Hee ben çok yanlış anlamışım olayı. Siz OTP dedikçe ben NTTGAME de olan ICS OTP uygulamasına gitti kafam. Bende diyorum ki ben ordan birşey yapmadım niye oraya kod gidiyor. Tamam baştan alayım o zaman;
Güvenliği kaldırmadan ben bu şifreyi nasıl alabilirim ve oyuna giriş yaparım şifre bana neden gelmiyor?