Oyuna Girmiyor bağlanmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakim

Üye
İd şifre girdikten sonra giriş diyorum ama oyuna giremiyorum tepki vermiyor ekran bağlanmıyor sunucu seçim ekranına bir sebebi varmı acaba dc de bakım bilgiside göremedim de ?

Toxic

Üye
:/ sitelerinde güncelleme var bize de otp şifresi gelmiyor :/ :/ :/

habbeza

Üye
bende yarım saattir kafayı yedim, denemediğim şey kalmadı :cautious:

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Resmi sitede şuan bakım çalışması vardır. En kısa sürede tekrar aktif olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

semih347

Üye
Merhaba,
Resmi sitede şuan bakım çalışması vardır. En kısa sürede tekrar aktif olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bu OTP işine bir çözüm gelmesi lazım biran önce site çökünce kimse oyuna giremez yoksa bu şekilde exp kasarken yarıda kaldı sitenin gelmesinimi beklicez biz sürekli

Son düzenleme:

CakiAlonso

Üye
Pazar sistemi milattan önceden kalma. Pazarları gezebilmek için bir kanaldan diğerine geçerken oyun donuyor ve dc yiyorsunuz. Ardından tekrar oyuna girmek isterken site çalışmadığı için bir de oyuna giremiyorsunuz.

Evet güzel oyun, keyif alıyorum ancak bunlar çok sıktı. Umarım sağlam bir güncelleme için gecikmezsiniz.

habbeza

Üye
Pazar sistemi milattan önceden kalma. Pazarları gezebilmek için bir kanaldan diğerine geçerken oyun donuyor ve dc yiyorsunuz. Ardından tekrar oyuna girmek isterken site çalışmadığı için bir de oyuna giremiyorsunuz.

Evet güzel oyun, keyif alıyorum ancak bunlar çok sıktı. Umarım sağlam bir güncelleme için gecikmezsiniz.
tam olarak yazmak istediğimi yazmışsın dostum. gün içinde 15-20 kere bu olayı yaşamaktan bıktım. siteden dolayı oyuna girememe olayıda cabası (n) (n) (n) (n) (n) (n)

Vision

Senior Moderatör
Problem giderildi, giriş yapabilirsiniz.

Keyifli oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt