GrimJouwJaggerJack
Üye

Oyuna Güncelleme Getirmeniz Lazım Çoğu Oyuncu Sıkılıp Çıkıyor Haberiiz olsun
Tam bu konuda yorum yapacaktım. Neden acaba daha sık güncelleme gelmiyor diye. Oyun açılalı 25gün oldu 2 patch var. Bu şekil ilgi olan bir oyunda en az haftalık güncelleme olur aslında. 2 patch sonunda daha çözülmemiş çok sayıda problem var.Bir şeyler yaparken ters gidiyor sanırım ya da sürpriz yapıp tüm güncellemeyi tek seferde verecekler![]()
Haklısın DostumTa
Tam bu konuda yorum yapacaktım. Neden acaba daha sık güncelleme gelmiyor diye. Oyun açılalı 25gün oldu 2 patch var. Bu şekil ilgi olan bir oyunda en az haftalık güncelleme olur aslında. 2 patch sonunda daha çözülmemiş çok sayıda problem var.
Bence önemli bi güncelleme gelcek diye tahmin ediyorumBir şeyler yaparken ters gidiyor sanırım ya da sürpriz yapıp tüm güncellemeyi tek seferde verecekler![]()
Di minew worlde dönmez umarım bu oyun da. durumun farkındalardır diye düşünüyorum bazı değişiklikler lazım
Ne bilim Bu Narun stone muhabetleri gelebilir veya yeni özellikler gibi bilmiyorum bişeyler gelmesi lazımSadece oyuna güncelleme getirilmesi gerek deyip kenara çekilmeyin.
İsteğiniz, öneriniz ya da şikayetiniz varsa belirtin, daha yapıcı olur. Adminlerin dikkate alacağını düşünüyorum.
Gb alım yapan sitler var alım satım yapıyorlar galibaBenim merak ettiğim bi yayıncı gb alıyım falan diyor alıyor mu almıyor mu bilmiyorum. Legalleşti mi haberim mi yok?
Ben yasak diye biliyordum da neyse atı alan üsküdarı geçti zatenGb alım yapan sitler var alım satım yapıyorlar galiba
evetBen yasak diye biliyordum da neyse atı alan üsküdarı geçti zaten![]()
İsteğimiz öncelikle beta sürümünde dahi sahip olunan özellikler. Önce betayı aşalım sonra gerisini düşünürüz. Ben şahsen dungeon, günlük görevler ve AH olduğu için solo oynanabilir diye başladım oyuna ama şuan için solo oyuncu oynamasın tarzında bir işleyiş var.Sadece oyuna güncelleme getirilmesi gerek deyip kenara çekilmeyin.
İsteğiniz, öneriniz ya da şikayetiniz varsa belirtin, daha yapıcı olur. Adminlerin dikkate alacağını düşünüyorum.
Ben beta sürecinde oyunu oynamadığım için bu söylediğiniz özelliklerden haberim yoktu. Umarım kısa zamanda oyuna eklenirler.İsteğimiz öncelikle beta sürümünde dahi sahip olunan özellikler. Önce betayı aşalım sonra gerisini düşünürüz. Ben şahsen dungeon, günlük görevler ve AH olduğu için solo oynanabilir diye başladım oyuna ama şuan için solo oyuncu oynamasın tarzında bir işleyiş var.
Söyledik geliyor, yoldaOyuna Güncelleme Getirmeniz Lazım Çoğu Oyuncu Sıkılıp Çıkıyor Haberiiz olsun
HaRBİ MİİİSöyledik geliyor, yolda
Yapçak bişey yok be kardo inşllah daha iyi + basabilirsinbugün bende sıkıldım +4 oluyor itemler yanıyor kapattım oyunu giresimde yok