Öneri Oyuna Güncelleme Getirmeniz Lazım Çoğu Oyuncu Sıkılıp Çıkıyor Haberiiz olsun

Alkoer

Üye
ya zaten farm yapılmıyor oyun tekte oynanmıyor 2 kişi zor oynuyoz bu derece olması can sıkıyor bırakabilirim çok geçmeden +4 basarken eşya bu kadar seri yanmaz 4 epic eşyadan 1 tane +4 olmadı
Sende Haklısın Solo Oyuncuların İşi Zor Clanla Bile Zor kasılıyor
Solo oyuncu oynayamıyor dediğimde bazı arkadaşlar kızıyor. Ama görünen o ki clanla oynayan arkadaşlar için bile oyun kolay değil. Ya çok üst seviye bir clanda olup uzun oyun süresine sahip olacaksınız bı sayese en iyi DV slotlarında yer bulup drop alırsınız yada kusura bakmayın ama TL bayılacaksınız. Şuan için oyunda orta seviye diye birşey yok ya en üsttesiniz ya en altta.

GrimJouwJaggerJack

Üye
Solo oyuncu oynayamıyor dediğimde bazı arkadaşlar kızıyor. Ama görünen o ki clanla oynayan arkadaşlar için bile oyun kolay değil. Ya çok üst seviye bir clanda olup uzun oyun süresine sahip olacaksınız bı sayese en iyi DV slotlarında yer bulup drop alırsınız yada kusura bakmayın ama TL bayılacaksınız. Şuan için oyunda orta seviye diye birşey yok ya en üsttesiniz ya en altta.
Pk için iteme gerek yok bu kadar kasmayın paracı olmayın gidin lvl kasın pk nızı atın para için oynuyorsanız burası sizin yeriniz değil Kusura bakmayın ..

ByBrky

Üye
5 kişi oyuna başladık. Herkesin işleri gereği aynı anda çok nadir 5 kişi online olabiliyoruz. Solo yapabilecek hiçbir şey bulamadığımız içinde artık oyuna girmiyoruz. Bekliyoruz bakalım kaç aya bir şey değişecek yada değişecek mi?

GrimJouwJaggerJack

Üye
5 kişi oyuna başladık. Herkesin işleri gereği aynı anda çok nadir 5 kişi online olabiliyoruz. Solo yapabilecek hiçbir şey bulamadığımız içinde artık oyuna girmiyoruz. Bekliyoruz bakalım kaç aya bir şey değişecek yada değişecek mi?
Bence Değişirde bence aylar sürer oyunun oturması lazım

Alkoer

Üye
Aynı şekilde işten arta kalan vakitte bişeyler yapmaya çalışıyorum. Vardiyalı çalıştığım için arkadaşlarla çok bir araya gelemiyorum. 9ncu günde 65lv olan adam var ben 1-2 ayda 65 olsam sorun yok ama sanki çok iyimser gibi 1-2 ay. bekleyip görücez bu ara kapanırmı.

ByBrky

Üye
Aynı şekilde işten arta kalan vakitte bişeyler yapmaya çalışıyorum. Vardiyalı çalıştığım için arkadaşlarla çok bir araya gelemiyorum. 9ncu günde 65lv olan adam var ben 1-2 ayda 65 olsam sorun yok ama sanki çok iyimser gibi 1-2 ay. bekleyip görücez bu ara kapanırmı.
Ben milletle olan farkı hiç umursamıyorum, umrumda değil. Gelip 1-2 saat keyifle oyunda vakit geçirsem bana yeter. Ama oyuna girip yapabilecek birşey yok. Ne yapıcaz her gün mob kesip karşılığında sadece exp mi alıcaz? Daha sıkıcı birşey olamaz heralde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt