Oyuna sıfırdan başlayanlar üvey evlat mı

PlayzZerzHD

Üye
Oyuna sıfırdan bir başlangıç yaptım , warrior kasmaya başladım. Görevler ve row ile 4 günde anca 57 lwl olabildim. Bu hızda ilerleyenbilirsem 1 ayda 75 lwl olabilirim. Oyunun son seviyesine ulaşmak için neden haftalarca row kullanmak zorundayız? Zaten exp parti bulmak oldukça zor iken row açmadığımda partiden atılıyorum. Görevler oyuna sıfırdan başlayan oyuncuyu neden +60 seviyelere ulaşmasına yardımcı olmuyor? Neden en yüksek exp veren görevler DW haritasında yapmak zorundayız? DW haritasında çok az canı olan oyuncunun parti bulması yada o görevleri yapacak kadar hayatta kalması imkansız iken neden hala bu sorunlara bir çözüm getirilmiyor?

Opus Magnum

Üye
59 a kadar iş biraz zor ama haggard a geçtiğinizde row parti bulursanız 63 olmak çok zor değil ardından zindanlar devreye giriyor parti zindan ve solo zindan hatrı sayılır exp veriyor. Yakın zamana kadar ben de senin gibi düşünüyordum ancak zindanlar gerçekten büyük nimet. Bir de kırılma eşiği var oyunun 66 oldunuz mu ki bu dungeonlarla çok kısa sürer açılan görevlerle 70 e rushlamanız oldukça kolay tek sorun görevlerini yapacak insanları bulmak bazen zorlayabiliyor. Ama burada da grup dungeon işleri biraz kırıyor.

N3v3N

Üye
1 ay çok iyimser bir yaklaşım olmuş. Rowa party bulamazsan uzar gider o günler. Ayrıca rowa kanal sayısı da bire düştü.ikiye çıkarılacak denildi fakat yapılmadi.

Haggardta yüksek exp veren moblar var fakat buf bitince iki Vurusa olebilirsin. Ayrıca 60 vurman gerekiyor. Potu kana kana içersin.

63 te grup zindanlarin iyi exp verdiği söyleniyor. Bir şekilde 63 olup sonra zindanlarla exp kasilabilir...

Explere düzenleme gelecekmiş beklemedeyiz.

Alkoer

Üye
Grup zindana ulaşana kadar olan kısım çok yavaş.

Bir miktar buff gerekiyor bence.

60 öncesi lv için istenen xp miktarı yarıya düşürüldü ve görevlerin xp si 2ye katlandı daha önce. Önceki halini düşünün :D

IamDwayne

Üye
Oyuna pazar günü kardeşim ile başladık. Sabah saat 9 gibi de 59 lv'e ulaştık. Evet EXP kasmak zor gibi görünüyor ama türev oyunlar ile kıyasladığımızda daha zor olanı da var daha kolay olanı da. Bu yüzden benim fikrim az kusurlu, dengeli olduğudur. Şimdi bu yorumu değiştirip güncellememem için en kısa sürede 63 olmamız lazım :p yoksa sıkıntı büyük.

XP party konusu da bir şekilde bulunuyor ya. Hiç kimseyi tanımıyoruz oyunda ama insanlar senin nickname'i görüyorlar, sen onlarınkini.. Ezberliyorsun az çok kim XP kasıyor diye :)

Keyifli günler,

Alkoer

Üye
Oyuna pazar günü kardeşim ile başladık. Sabah saat 9 gibi de 59 lv'e ulaştık. Evet EXP kasmak zor gibi görünüyor ama türev oyunlar ile kıyasladığımızda daha zor olanı da var daha kolay olanı da. Bu yüzden benim fikrim az kusurlu, dengeli olduğudur. Şimdi bu yorumu değiştirip güncellememem için en kısa sürede 63 olmamız lazım :p yoksa sıkıntı büyük.

XP party konusu da bir şekilde bulunuyor ya. Hiç kimseyi tanımıyoruz oyunda ama insanlar senin nickname'i görüyorlar, sen onlarınkini.. Ezberliyorsun az çok kim XP kasıyor diye :)

Keyifli günler,
helal olsun. ben 1 ayda 59a gelmiştim :D

birol2003

Üye
Oyun içi yaşayan gurup hariç 2-3 ayda lvl 75 e gelmek normal, ben hazirandan beri oynuyorum 74 lvl'im ama row geldiğinden beri hiç exp ve row partisine girmedim desem yeri var, sadece zindanlarla lvl aldım, toplama yaparken çok yattım exp kaybım çok oldu.

:NaturoN:

Üye
Oyuna sıfırdan bir başlangıç yaptım , warrior kasmaya başladım. Görevler ve row ile 4 günde anca 57 lwl olabildim. Bu hızda ilerleyenbilirsem 1 ayda 75 lwl olabilirim. Oyunun son seviyesine ulaşmak için neden haftalarca row kullanmak zorundayız? Zaten exp parti bulmak oldukça zor iken row açmadığımda partiden atılıyorum. Görevler oyuna sıfırdan başlayan oyuncuyu neden +60 seviyelere ulaşmasına yardımcı olmuyor? Neden en yüksek exp veren görevler DW haritasında yapmak zorundayız? DW haritasında çok az canı olan oyuncunun parti bulması yada o görevleri yapacak kadar hayatta kalması imkansız iken neden hala bu sorunlara bir çözüm getirilmiyor?
Oyunun level kasma mantığı baştan aşağı çok saçma. Aramıza hoş geldin. Bu konuya destek olabilirsin

Tolgun

Üye
Kanka bunu anlatmaya calisiyoruz :D ondan sonra oyun kitle cok yasli diyo lar :D nasil genc yada yeni oyuncu cekcen ki
cok kisa düsüniyo lar adamlar uzun kassin pot ceksin cash harcasin bu mantikla nereye kadar gidecen yeni oyuncu cekemessin
LvL kasma zevk vercek is gibi olmicak.
Zaten lvl 75 olsan bile oyun suan iy yerlere gitmiyo demek istedim 20-30bin tl basmadan zevk almak cok zor olcak pay2win makasi dahda aciyo lar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt