Oyuna ücretsiz klan pelerinleri ekleyin

henks

Üye
Tr fiyatları, hayat pahalılığı vs derken fiyatlar uygun denebilir. Sonuçta pvp üzerinde etkisi olmaması güzel düşünülmüş. İsteyen alır, almayan pek bir şey kaybetmez. P2w den daha arınış güzel fakat tek bir şey var ki parayla satılmasının biraz açgözlülük oldugunu dusundugum tek şey. Pelerinler paralı olmamalı. Guildlerin logoları eklenmeli. Ve pelerin ki bu oyunun zamanında bizde güzel kalmasını sağlayan en tatlı görsellerdendi. Pelerinleri ücretsiz yapmanızı öneririm, ya da en azından ücretli pelerinler hariç, hiçbir özelliği olmayan ama bize eski tadı verecek şekilde klan pelerinlerini ekleyin. Guilde aitliği, ve eski tadı hissettirsin.

mrares

Üye
Büyük bir avantajı yok dediğin gibi o nedenle kozmetiğe giriyor pelerin. Ben bugüne kadar kozmetiğe girip de bedava item veren bir oyun görmedim. Fakat event yapılır belirli sıraya girersin, 7 günlük 30 günlük pet binek pelerin falan verilir diye düşünüyorum. Ancak böyle yani yoksa pelerini direkt ücretsiz olarak basic olsa bile eklenmesi satışları yıpratır.

Guitarias

Üye
Evet, klanlar için pelerin zevkimiz vardı. Klanlar için gelmeyecekse, klan için çok daha iyisinin gelmesini bekliyoruz :)

henks

Üye
Büyük bir avantajı yok dediğin gibi o nedenle kozmetiğe giriyor pelerin. Ben bugüne kadar kozmetiğe girip de bedava item veren bir oyun görmedim. Fakat event yapılır belirli sıraya girersin, 7 günlük 30 günlük pet binek pelerin falan verilir diye düşünüyorum. Ancak böyle yani yoksa pelerini direkt ücretsiz olarak basic olsa bile eklenmesi satışları yıpratır.
kanka bu pelerinin sadece manevi değeri var ama işte bu tarz oyunu tatlı yapan da bu gibi detaylar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt