Öneri Oyuna warrior çekmek için warriorları ölümsüz yapmışlar

presto_86

Üye
warirorun tek yaptıgı şey ,

skill vur des al skill vur des al ,

abi des alma skili adam des aldıkdan sonra tekrar açılıyor ? bu adamı nasıl kesicez sürekli des alıyor.
Şu des olayına zamanlama gelse iyi olacak adamlar zaten düşmüyor birde zırt pırt kaçıyorlar

WhiteMorgan

Üye
:) Peki sen warriora vururken o sana vurabiliyor mu kardeş?
ölümsüz derken? her pk kanalında 4 party okcu ve 4 party mage ile geziyo ekip... Mageler nova vurup öldüremezlerse gate atıyor zaten :D okcu yada asası da zaten yakalayamıyor warrior...
eee???
E peki sen de şunu düşün garipler neden 4 parti kurmuş :D

emrdrc

Üye
sonucta warrior da tek party iş yapmıyor :D arkalarında ya okcu olmalı ya da mage :D
o yüzden tek bişey yapamıyorum diye boşuna ağlamayın...

Blue

Üye
sonucta warrior da tek party iş yapmıyor :D arkalarında ya okcu olmalı ya da mage :D
o yüzden tek bişey yapamıyorum diye boşuna ağlamayın...
Boş çarsın kardeşim ben okçuyla 4 parti geziyorsam sebebi 1 partinin asla adam öldürememesi. Bunu anlamayacak kadar az düşünüyorsun.

lewon

Üye
Adam karaktere dünyanın parasını gömmüş bir şeyler istemek haklı normal bir okcudan bahsetmiyoruz adam full+full 320 vuruyorsa okçuyu kapatın gitsin yönetime sesleniyorum oyun magelerden oynanmıyor her taşın altından çıkıp vuruyorlar okçu olarak mageye bile iyi vuramiyoruz.
hahahahah. magelerden geçilmiyor magelerden bıktım diyorsun magenin 1vs1 de kesebildiği bir çar varmı sen önce bunu bi düşün oyunun en kötü karakteri 1 inci sırada mage 2 ci sırada okçudur mage kalmadı zaten eskisi kadar mage oynamak pişmanlıktır sırf mage oynamasın diye mageleri okadar kötü yapmış bu oyun yöneticileri

presto_86

Üye
hahahahah. magelerden geçilmiyor magelerden bıktım diyorsun magenin 1vs1 de kesebildiği bir çar varmı sen önce bunu bi düşün oyunun en kötü karakteri 1 inci sırada mage 2 ci sırada okçudur mage kalmadı zaten eskisi kadar mage oynamak pişmanlıktır sırf mage oynamasın diye mageleri okadar kötü yapmış bu oyun yöneticileri
Evt haklısın ben bunu yazali bir aydan fazla oldu oyun her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor mageler azalmış dün uzun bir aradan sonra oyuna girip bakayım dedim gerçektende bir kaç mage parti vardı sadece

GizliPriest

Üye
1200 1300 defansla birakta o kadar az hasar alalım :) 3 tane skill mi vuruyor macro ile ? Başka mmo oynamadin galiba sen Animasyon iptali falan duymadın ? Global cd yi oynamayı bilen güzel kullanıyor dişardan gören de hüüğğ warriorlar macro diyor he kardeşim he. 65 cap de bütün charlar Allah gibi gezerken warrior 300 400 zor vuruyordu slotda mob kesemiyordu o zaman nerdeydiniz ? Yok şu kadar itemim var yok para yatırmam sanarsin yönetim amcasının oğlu tehtit ediyor zevk almiyorsan oynama ağlama duvarı oldu burası da iyice.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt