Öneri Oyuna Yakışacağını Düşündüğüm Özellikler!

okanozcan

Üye
Merhaba, yaklaşık 15 yıldır ko, wow, gw2 gibi çeşitli mmorpg oyunları deneyimleyen biri olarak birkaç öneri sunmak isterim.

1) Protean ve Lunaskar Krallıklarının sadece Human ve Orc ırklarından oluşması yerine bir kaç ırk daha olması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin fotoğrafta görüldüğü gibi sol tarafta Protean ırkları sağ tarafta Lunaskar ırkları şeklinde olabilir.Tabii ki bu kadar fazla ırk oyunun başlarnda olmayabilir ama en azından Protean'a Elfler Lunaskar'a Goblin ırkları eklenebilir . Oyuna, oyuncuya çeşitlilik sunmak daima yararlıdır diye düşünüyorum.
world-of-warcraft-dunyasina-giris-1.jpeg

2) Ortak haritaların çeşitli bölgelerine random olarak Riftler açılabilir içeride devasa bosslarla mücadele ve aşamalı bir şekilde devam eden boss fightları dönebilir.
MhSDoTW.jpg
indir (1).jpeg
TChHzqmgC91_4XvhUx0582gkf0Mk87miIVkl5fHJIwA.jpg

3) Oyunun güzel atmosferinde süzülmek isteyenler için şöyle uçan binekler de olabilir.
images (1).jpeg
indir (3).jpeg

images (3).jpeg

4) Oyunda yüzme var yalnız sualtı görevler ve çeşitli yaratıklar oyuna eklenmeli diye düşünüyorum.
indir (4).jpeg

5) Görev kurgusu, hikaye sunumunun çok önemli olduğunu düşünüyorum X oyundaki gibi düz mantık görevler olmamalı, level kasmak için binlerce yaratık kesmek yerine çeşitli aksiyon içeren görevler olmalı. Böylece hile kullanımı da azalacaktır kasmak keyifli olabilir.

6) Gate'den bir yere ışınlanmak yerine haritada bulunan Gatelerin birer Waypoint olarak tasarlanıp 'M" tuşu ile Haritadan ücret karşılığında bu yerlere ışınlanmak daha pratik olabilir Gate'nin yanına gitmeye gerek kalmaz böylece haritayı daha çok kullanırız ve vakitten tasarruf ederiz.
indir (5).jpeg
Queensdale-GW2-map.jpg

7) 5v5 Random Conquest tdm arena maçları olmalı tabii burda herkes eşit güçte olmalı dereceli ve normal seçeneği ile farklı harita ve modlar eklenebilir. Ek olarak düşünülebilir. Conquest lobisi de eklenebilir.

images (5).jpeg

*** Diğer Öneriler

->Karanlık mağaralar sisli araziler yapılabilir.

->Çamur gibi yumuşak zeminlerde karakterin ayak izleri ve zemine göre ayak sesleri olmalı.

->Zamana karşı derece elde edilebilen zindanlar olmalı.

-> Haritalara ayrı bir ambiyans düşünülebilir her haritanın kendine has atmosferi olmalı.
Örneğin:Narungard'da Çöl rüzgarları sesleri gibi

***Şimdilik aklıma gelen öneriler bu şekildeydi lütfen beğendiyseniz yorum yapmayı unutmayınız .Değerli Rise Online ekibinin oyuncularının isteklerini önemsediğini biliyoruz umarım eksiksiz Dünya çapında oynanabilir bir oyun olur.

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    5.2 KB · Görüntüleme: 33
  • Queensdale-GW2-map.jpg
    Queensdale-GW2-map.jpg
    582.2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

hzljoepr

Üye
kardeşim çok başarılı olmuş eline sağlık uçma olayı haricinde bütün fikirlerin güzel

Zuhanna

Media Director
Forumda bir çok öneri var, biz hepsini dikkate alıyoruz... daha önce de söylediğimiz gibi ''UE4'' oyun motorunda sınırımız yok. Zamanı geldiğinde uygun olan tüm yenilikleri ekleyeceğiz, şuan oyunu makyajlama aşamasındayız ve sizin önerileriniz ile daha iyi bir hal alacağından eminiz :)

okanozcan

Üye
Forumda bir çok öneri var, biz hepsini dikkate alıyoruz... daha önce de söylediğimiz gibi ''UE4'' oyun motorunda sınırımız yok. Zamanı geldiğinde uygun olan tüm yenilikleri ekleyeceğiz, şuan oyunu makyajlama aşamasındayız ve sizin önerileriniz ile daha iyi bir hal alacağından eminiz :)
Çok teşekür ederim biz oyuncuları dinlediğiniz için eminim bu hayali beraber gerçekleştireceğiz kazanan hepimiz olacağız seviliyorsunuz iyi çalışmalar diliyorum

Fischer

Üye
Hemen hemen aklımdaki tüm fikirleri yazmışsınız hocam tebrik ederim. Gerçekten güzel analiz. Uçan binekler gerçekten hoş bir atmosfer oluşturabilir.

okanozcan

Üye
Hemen hemen aklımdaki tüm fikirleri yazmışsınız hocam tebrik ederim. Gerçekten güzel analiz. Uçan binekler gerçekten hoş bir atmosfer oluşturabilir.
Aynı fikirlere sahip olmamız beni onure etti. Umarım bir sürü kişi bizim gibi düşünüyordur. Umarım bu özellikleri ve fazlasını oyunda görürüz.. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

draz81forza

Üye
Hocam wow zaten dünya çapında beğenilen bir oyun ve bu özellikleri rowda görmemiz de gayet güzel olur şahsen ben dediklerine katılıyorum gayet güzel öneriler +1

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt