rotute
Üye

Şimdi oyuna herkesin kesebileceğini beyan ettiğiniz bosslar eklediniz özellikle 12.00-19.00 aralığında atıyor bu bossları öncelikle bu hiç adil değil ! Ayriyetten hiç galia sunucusunda o saatler arasında bowla bir baktınız mı ? Bırakın bu bossları insanlar skill book için bile ırk değişiyor Irk değiştirme kağıdı zaten şuan bedavadan biraz daha pahalı . Bu gün kontrol ediyorum tüm bowl mafyaları tüm dropları alan insanlara yeni bir kapı daha açtınız artık 2 x daha item alıyorlar sabahtan beri tam olarak planı ben anlayamadım açıkçası. Belli bir saat aralığında aktif olan mafyalaşmaya destekliyorsunuz ve oyuna gereksiz fazla item sokuyorsunuz. Yönetim rica ediyorum öldürmeyin bazı şeylerin değeri kalsın.Şuan ırk üstünlüğü protean da ve max damage yaptınız aynısını ramazan pelerinde de yaptınız tüm kutuları aynı insanlar aldı. Şimdi de tüm dropları aynı kişiler alıyor bu gün itibariyle sadece 3 adet pendant aldılar. Kapatın şu bossları kapatın alo ! Bütün protean ırkı spawn noktalarında bekliyor bunu gören ve bowla giremeyen lunaskarlar da ırk basıp iyice dengeyi bozacak acil önlem almalısınız.
Son düzenleme: