Oyuncu/ Ekip Bulma

Raikirii

Yeni Üye
Oyuna yeni başlayan birisi olarak görevleri solo şekilde yapmak çok zor hatta 50 level sonrası neredeyse imkansız hale geliyor. Aynı görevlere sahip kişileri bulabileceğimiz bir platform vs var mı, discord kanalında bulunabilrdi belki ama orasıda kapalı. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirsen sevinirim.

Meapr

Moderator
Merhaba,
Forum: Forum üzerinde aynı görevlere sahip oyuncularla iletişim kurabilir ve grup oluşturabilirsiniz. İlgili konuları inceleyerek veya yeni bir başlık açarak ihtiyacınızı paylaşabilirsiniz.
Discord Kanalı: Discord şu anda kapalı olsa da, açıldığında oyuncu arama kanallarını kullanarak takım arkadaşı bulabilirsiniz.
Aynı zamanda oyun içerisinde Global Sohbet'i kullanarak, ihtiyacınıza uygun kişileri bulabilmeniz mümkün.
Keyifli oyunlar dileriz.

boratess1

Üye
Oyuna yeni başlayan birisi olarak görevleri solo şekilde yapmak çok zor hatta 50 level sonrası neredeyse imkansız hale geliyor. Aynı görevlere sahip kişileri bulabileceğimiz bir platform vs var mı, discord kanalında bulunabilrdi belki ama orasıda kapalı. Bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirsen sevinirim.
Hocam bende yeni başlıyorum istersen biraz oynarız aktiflikte

IBoRiS

Üye
Düşük levellede görev yapmayı, exp kasmayı neden bu kadar zor yapmışlar anlamıyorum. oyunu çıktığından beri oynayan biri olarak, oyunun herşeyine hakim biri olarak arada ezik char kasmak istediğimde tek başıma darlanıp çıkıyorum hagard a gitmeden daha. Yeni oyuncu (özellikle oyunu bilmeyen yeni oyuncular) ın bu oyuna başlayıp sevip devam etmeleri imkansız şuan. İnsanları en kötü 70 levele kadar zorlamamak gerekir.

N3v3N

Üye
Düşük levellede görev yapmayı, exp kasmayı neden bu kadar zor yapmışlar anlamıyorum. oyunu çıktığından beri oynayan biri olarak, oyunun herşeyine hakim biri olarak arada ezik char kasmak istediğimde tek başıma darlanıp çıkıyorum hagard a gitmeden daha. Yeni oyuncu (özellikle oyunu bilmeyen yeni oyuncular) ın bu oyuna başlayıp sevip devam etmeleri imkansız şuan. İnsanları en kötü 70 levele kadar zorlamamak gerekir.

Yeni oyuncularin önündeki engeller;
1) exp kasma zorluğu
2) item elde edebilme zorluğu
3) itemsiz etkinliklere girememe
4) itemli-itemsiz char farkinin daha da açılması

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt