Öneri Oyuncular Arasında P2W Engellemek

RWGA

Üye
Herkese merhaba;
Oyun mağazasın da satılan eşyaların p2w olmayacağı ya da çok az olacağı yöneticiler tarafından her fırsatta dile getiriliyor bu güzel fakat oyuncular arasında oyun içi para birimi dışında TL,USD,EURO ile satılacak olan eşyalar her ne kadar engellenmesi zor bir şey olsa da bunu en aza indirmek için bazı sistemler mevcut yakında gelecek olan ruh bağı sisteminin dışında farklı bir öneri sunmak istiyorum oyunda hali hazırda bulunan rün sistemi ile bunu engellemek mümkün bildiğiniz gibi oyunda basic rare epic legendary rünler ve bunları basabileceğiniz rün slotlu itemler mevcut şahsen fikrim şu bir oyuncu bir iteme rün bastığında ruh bağı olsun ya da olmasın item tradeye ve merchanta kapalı hale gelecek eğer illaki o itemi satmak istiyorsa rünü silmek zorunda kalacak belki basic ve rare rünlü itemler için geçerli olamayabilir ama epic ve legendary basılmış elit itemler için bu sistem yapılabilir bu şekilde her oyuncu kendi itemini kendisi yapacak hazır basılmış elit itemleri parayı basıp alamayacak elit itemler kişilere özgü olacak full itemli rünleri güzel bir karakter sırf kar elde etmek için parayı basıp şans oyunu oynayamayacak oyunun ileriki tarihlerde ticarethaneye dönmemesi için kendimce düşündüğüm küçük bir fikir herkes sıcak bakmayabilir ama oyunu oyun gibi oynamak için bence gerekli okuyanlara teşekkürler...

Msg17

Üye
Knk bu konuda bir nebze haklısın ama bu kez de rünler çok pahalı olacak. Zaten şu anda legendary rün bulmak çok zor. Satanlar da çok yüksek fiyata satıyorlar. Bu rünleri almak için oyuncular gblere yönelecek. Olan yine emeğiyle oynayan,günde birkaç saat oyuna girebilenlere olacak. Anlayacağın bu konu malesef dönüp dolaşıp aynı noktaya tekrar geliyor.

Leaden

Üye
Epic ya da legendary rün basılan bir item ruh bağı gelecek ve ruh bağını çözmek için rünü silmesi mi gerekiyor dediğin durumda

Aziz

Üye
Bı sefer hem item hem rune para etmiş olacak. Değişen bir şey olmaz.

RWGA

Üye
Bir anda aklıma gelen küçük bir fikir geliştirici ekip daha detaylı bir sistem düşünebilir ama bence işin özünde güzel bir sistem gibime geliyor.

RWGA

Üye
Epic ya da legendary rün basılan bir item ruh bağı gelecek ve ruh bağını çözmek için rünü silmesi mi gerekiyor dediğin durumda
ruha bağlı olarak düşen itemler de geçerli değil ama normal itemler de evet.

Predaynx

Üye
Satis yapmak icin runleri silme fikrini begendim. Yonetim bunun farkinda midir bilmiyorum, ama Alpha-2'de bile alisveris mevcut oyuncular arasinda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt