Oyuncuları neden oyundan soğutuyorsunuz?

uzuncuk

Üye
etkinliklerden hiç 1 ine giremiyoruz. 2 etkinlik ve 2 karakterimiz var 2 siylede deniyoruz ama giremiyoruz.
maksadınız biz aldık alacağımızı oyun kapansada olur demenizzse şimdiden söyleyinde bizde bırakalım paramızla rezil oluyoruz sözü gerçek oldu server lag sorunlarından bile bahsetmyorum
etkinliğe girmek herkezin hakkı 1 ini alıp diğerini almamak haksızlık.

SpeedyCaptan

Üye
zindana giricem basıyorum 10 dakikadır almıyor...Valla bıraktım bırakıcam her şeyi dert ya bu oyunun...

HeaveN

Üye
Etkinlik sınırlı bende geçen girdim harita yoğunluk bekleme wait aldi dişari atti ama bu sefer girdim

Hedvein

Üye
Bu zamana kadar çok az etkinliğe girebildim ve girdiğim her seferde edindiğim tek tecrübe şu: 1-2. sunucularda değil de alt sunucularda beklemek daha mantıklı event saatine 1dk kala. Tıklar tıklamaz işliyor çünkü.

Mmomanyagı

Üye
Her jobdan 65 charım var etkinlik zindan kovalamaktan başka bir şey yapmıyorum.

Asasım hariç tüm karakterlerimle tüm etkinliklere girebiliyorum ama asasımda bir şey var bilmiyorum. Her yolu denedim aynı şeyleri yaptım ama yok. Char resmen buglu gibi bir tek o hesabım girmiyor yani.

Ben bir şekilde yolumu bulurum diğer hesaplarımla girerim de giremeyen dostlara yazık oluyor.

uzuncuk

Üye
hiç 1 şekilde okçu ve priestimde giremiyorum 2 etkinliğe haftanın 3 ünü 22:00 yi 7 günü ise 20:00 yi bekliyorum hiç giremedim .

FanteziTanrisi

Üye
Girdiğinizde de cok mutlu olamıyorsunuz son girdiğim 3 etkinlikte de afk vardı. Hatta en sonuncusunda 1 crash yiyen 2 afk vardı öyle geçiyor sımdılık bakalım

KAYBERENN

Üye
geldiği an basmadığınız sürece ne yazık ki hiç bir şekilde almıyor bazen tıklasanız da almıyor oda alım sayıları düşük tutulmuş sanırım arttırılır mı arttırılmaz mı bilmiyorum ama yakın zaman belli sayıya ulaşınca tıklanılamayacağını söylediler öyle bir sistem önerisinde bulundu sunrise ne kadar sürede yansır bilinmiyor ama en azından insanlar boş yere beklemez

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt