Oyuncuların %85'i neden battle priest sizce nerf gelmeli mi ?

frkn06

Üye
Oyuncuların geneli priest oynuyor. Bir partide en az 4-6 bazen tamamen priest görmeye başladık. Diğer joblar tamamen gereksiz durumda şuan. Sizce nerf gelmeli mi ? Bence geç bile kaldı.

Herkesin priest'e dönmeye başladığı kanıt olarak ekte gösterilmiştir.
Çoğu yayıncının hesaplarını bozarak priest'e dönmesi de farklı bir kanıttır.
Battle Priest online..

Ekli dosyalar

• priestgazabi.PNG
    priestgazabi.PNG
    1,010.6 KB · Görüntüleme: 241

Adv3NN

Üye
solo şekilde oynanabılırlıgı en yüksek karakter battel priest ve okcu sınıfıdır cogunlugun tercih etmesi bence güzel ve mantıklı bi secım olmuş ama baktıgımızda o kolsuzlar bi şey yapamıcak her baba yigidin harci degıldır battel priest oynamak

HeaveN

Üye
ben okçuyum bilsem priest açardım bitane açtım 40 lvl yaptım kasıyom priest solo çok güçlü itemleri çok ucuz direk dizersin
yakında belki bende priest olcam bu gidişle :) okçular güçlü tabi ama gelen geçen macro dio okçu olmak zordur okçuysan macrosun hep oyunculara göre :)
okçu 5li 3li combo bilmiyo mageler priestler priestler itemleri ucuz ondan dolayı çok güçlüler üstleri +8 bu arada str takılar ful str silah atak yüksek baya
oyun en güçlü char priestler görünüyo bu konuda :)

UNDERT0KER

Üye
Ben 3 Gündür Grup Zindan Giriyorum Tek Priestim. Şimdi Gidip Harpylerde Fotoğraf Çekeceğim Ve Oyunda Herkes Mage Magelere Nerf Gelsin Diye Konu Açacağım. Pot Olmuş 2.5k 1 Moba 1 Pot Yiyorsun İçinden Çıkan Para Pota Gidiyor Zaten Bir Şey Kasamıyorsun Halen Nerf Diyorsunuz. Okçu Ve Mage de Pot Derdi Yok Bp Oynamayı Düşünenler Bunu Göz Önünde Bulundursun Pot Parasına Farm Atarsınız.

Alkoer

Üye
Priesti yerin dibine kadar nerfleyelim.

Yarında oyunum %85 okçu sizce nerflenmelimi?

frkn06

Üye
Ben 3 Gündür Grup Zindan Giriyorum Tek Priestim. Şimdi Gidip Harpylerde Fotoğraf Çekeceğim Ve Oyunda Herkes Mage Magelere Nerf Gelsin Diye Konu Açacağım. Pot Olmuş 2.5k 1 Moba 1 Pot Yiyorsun İçinden Çıkan Para Pota Gidiyor Zaten Bir Şey Kasamıyorsun Halen Nerf Diyorsunuz.
Tabi efendim. Oyunun içine girip gezen görüyor priest fazlalığını priesti savunan priest kasıp millete ks atan nerf gelmemesini isteyen kişilerdir. Diğer jobları oynayan herkes oyunu bıraktı veya priest kasıyor bırakanlar levelin yükselmesini bekliyor channel sayıları yarı yarıya düştü farkındaysan yalan konuşmuyor gerçekleri gün yüzüne çıkarıyoruz.

Priesti yerin dibine kadar nerfleyelim.

Yarında oyunum %85 okçu sizce nerflenmelimi?
şuanda priest aşırı saçma hasarlar çıkardığı için bu var yarında okçuya olursa aynısını ona diyeceğiz genel bi dengeleme gelmesi söz konusu yani oyunda göz önünde olan bi dengesizliğin neyini oyuncular savunabilir anlamış değilim. garip bir oyuncu kitlesine sahip bu oyun, yerinde sayacak gibi.

UNDERT0KER

Üye
Tabi efendim. Oyunun içine girip gezen görüyor priest fazlalığını priesti savunan priest kasıp millete ks atan nerf gelmemesini isteyen kişilerdir. Diğer jobları oynayan herkes oyunu bıraktı veya priest kasıyor bırakanlar levelin yükselmesini bekliyor channel sayıları yarı yarıya düştü farkındaysan yalan konuşmuyor gerçekleri gün yüzüne çıkarıyoruz.
Kardeş Bp Priestin Mantığı Full Paper Set Giymesi O Yüzden vuruşları Yükseliyor Sizde +8 paper Dex Set Giyin Birde Öyle Deneyin Kutu Olayını Görev Chitinlerini Giyip Tabi Kutu Alamazsınız.

frkn06

Üye
Kardeş Bp Priestin Mantığı Full Paper Set Giymesi O Yüzden vuruşları Yükseliyor Sizde +8 paper Dex Set Giyin Birde Öyle Deneyin Kutu Olayını Görev Chitinlerini Giyip Tabi Kutu Alamazsınız.
ben okçu oynamıyorum ama okçuda aynı şeyi olmaz ki priestler bi kitap basıyor %50 hasar artırıyor bide 61 e kasıyorlar %300 hasar vuruyor skill ahahaahh çok saçma sadece gülerim :)

UNDERT0KER

Üye
ben okçu oynamıyorum ama okçuda aynı şeyi olmaz ki priestler bi kitap basıyor %50 hasar artırıyor bide 61 e kasıyorlar %300 hasar vuruyor skill ahahaahh çok saçma sadece gülerim :)
Rogulerde 5'li Ok Sıkıyor Ve Atack Arttıcı Bir Skill Atıyorlar Buda Çok Saçma O Zaman hahahaha

Zbam

Üye
Priest nerflense ne değişçek herkes okçu geçecek oyunda tek karlı içerik solo farm olduğu sürece en iyi farm atan charı oynayacak herkes

Zbam

Üye
warrior 60 skilliyle %300 hasar vuruyor ve sekme şansı yok
priestin %50 kitabı var fakat itemlarının apleri warrior silahlarına göre düşük
aslında warriorla priest arasında inanılmaz ap farkları yok

Alkoer

Üye
şuanda priest aşırı saçma hasarlar çıkardığı için bu var yarında okçuya olursa aynısını ona diyeceğiz genel bi dengeleme gelmesi söz konusu yani oyunda göz önünde olan bi dengesizliğin neyini oyuncular savunabilir anlamış değilim. garip bir oyuncu kitlesine sahip bu oyun, yerinde sayacak gibi.
Dostum başka bir sınıf oynayıp farm odaklı bir sınıf olan priestin senin gözüne batması normal hak veriyorum.

Ama biraz kendi bildiğin yoldan çıkıp BP priest nedir diye araştır lütfen.

Afedersiniz ama priest sadece size hizmet eden köle değildir. Warrior ve rogue sınıfları kendilerine atabilecekleri buff lar çok sınırlı halde iken özelliği kendini bufflaması olan prieste nerf istiyor sizce mantıklımı?

Diğer sınıflara buff istersin anlarım.

Relapse

Üye
Job change olsa bir dakika durmam okçuya dönerdim. Battle priest oynuyorum, bir moba biraz daha fazla vuracağım diye pk dan, crystal forest'ten ve buna benzer bir çok zevklerimden vazgeçmişim haberim yok.. Eğer archswordumu vixen yaparlarsa +65 job chance e talibim sayın oyun yönetimi BP sayısını benimle düşürebilirsiniz hehhe ^. ^ yeniden kasmak inanılmaz zor geldiği için ve silah bağım olduğu için öyle kaldım..

Son düzenleme:

HeaveN

Üye
priest nerf yemez normal şuan güçlerini söyledik item farkı var diğer joblara göre priest dizmek kolay olduğu için herkes priest açıyo bundan dolayı konu bu aslında
okçu güçsüz nie 99 atak yay var başka birşey yok yay alsan en iyisi vixen +7 115 atak priest kafa kafa bile gitmez priest olmak iyi bende priest tercihim olcak bu gidişle bakış açısına göre.

Tolgun

Üye
:D ahah priestlere bak
8 priest pk ya ciksa herkezi kesse bile sasmam ^^
resmem mafia olmus

farm rang listesi, mageler zaten hayatini yasiyo group farmda^^:
1. BP itemli
2. BP az itemli
3. BP görev itemli 5 Str takili
4. BP görev itemli takisiz
5. Tek el kalkan silahli BP
6. Itemsiz BP
...
100. Full Itemli Okcu
101. Full Itemli Warrior
...
1000. Full Itemli Assas

Son düzenleme:

BySavas

Üye
Neden battle pri varki önce bunu sormalıyız kendimize.
Priest dediğin dostordur. Buf heal atar. Yani warrior olmasıda nerden çıktı.

str vererek elde edilen atakların nerf edilmesi gerekdiğini düşünüyorum.

Robert

Üye
Farm slotlarına bakıp konu açıyor aveller. Death Walley'e geçmemişki hayatında. Kendini oyun oynuyorum sanıyor bir de :D Pk atan 1 tane bp partisi yok la 150 parti içinde. O kadar güçlü olsa pkda bp kaynaması lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt