ben sizi anlıyorum. elimden geldiğince kimseye ks atmamaya özen gösteriyorum. (bazen inatlaşma küfür tahrik edici konuşma olursa inadına ks atıyorum o ayrı) , ks partilere girdiğimde çıkıp gidiyorum düzgünce oynamaya çalışıyorum. Evet bu oyun bir mmorpg Ks legal bir şey ancak benim gözümde etik değil dediğiniz gibi. Dün başıma gelen bir olay oldu mesela Centur farm videosu cekmek ıcın boş bir slot buldum. 4 lü mob dönüyorum arkada 2 adet daha mob boştu. 3 kişi görevim var alır mısın dedi farm videosu cektıgımı soyleyınce , çıkan dropları veririz dediler. partime aldım görevlerini yaptım ( arkada 2 slot bostu ısteseler orada kendılerı de yapabılırdı ). sonrasında arkadaslardan 1 tanesı swıft shoter dıgerı de unıqe upgrade scrollu çalıp kaçtı

3-5 mlik item için neden boyle yaptınız videom mahvoldu 3 saatlık vıdeoyu sılmek zorunda kaldım dıye pm attım ve cevap dahi atmadılar. Naif olmamayı öğrendim sanırım size de tavsıye ederim item alıp karakterinizi güçlendirip bir kaç arkadaş edinmenizi öneriyorum. artık slotuma ks gelen olursa clandan 3 4 kişi de ben çağırıyorum. görev yapmak için geleni de pt almıyorum üstünü fulletmeden.