Oyuncunun Bağlantısı Kesilsinmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmangaziforum

Üye
Ara ara oyun kendi kendine kapandığında tekrardan oyunu açmaya çalıştığımda şifre girme ekranından sonra bu yazı geliyor .

Şimdi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık oluyor . Ne yaparsak yapalım oyunu kapatıp tekrar en baştan çalıştırmamız gerekicek . hayır a bassamda devam etmiyor evet e bassamda devam etmiyor . bunu düzeltirseniz sevinirim çok sinir bozucu oluyor bazen zindandan düşmüş oluyorsun adamlara yetişmek için hızlıca girmeye çalışıyorsun hooop Oyuncunun bağlantısı kesilsinmi diye sinir bozucu bir yazı geliyor neye tıklarsan tıkla olmuyor .

Ekli dosyalar

• oyuncunun bağklantısı kesilsinmi.jpg
    oyuncunun bağklantısı kesilsinmi.jpg
    132.3 KB · Görüntüleme: 34

Powerslavee

Üye
Ben evete bastıktan sonra tekrar giriş yapa basıyorum ve problem olmadan giriyorum

levbom

Üye
birde bazen bu oldugu zaman OTP kodu istemiyor.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Merhaba,

Sorun bilgimiz dahilinde. Şu an network tarafında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle girişlerde sorun yaşanıyor. Ekip en hızlı şekilde sorunu çözmek için çalışmaktadır. En yakın zamanda teknik arızanın giderilip daha keyifli bir oyun deneyimi için çalışmalar sonlandırılacaktır. Lütfen bu sırada tek bir konu başlığı altında devam edebiliriz. Daha önce açılan konu olan buradan devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt