Oyunda 56 level olup 3-5 komboyu yapan var mı

Quzulqurt

Üye
Merhaba, Alfa 1.0'da okçuda 3-5 maus click combo çalışmıyordu. Ben şu an 43 levelim level kasmak biraz yorucu ve görev itemleri crossbow olduğu, crossbowların da normal bowlara göre aşşırı yavaş olmasından dolayı oyunu oynamak istemiyorum. Eğer okçuda 3-5 mause click kombo çalışıyorsa çarı bir şekilde kasıp oynamak isterim. Ama anlam veremediğim crossbow neden çok yavaş hareket ediyor normal bowlara göre ? Bunun cevabını verebilecek bir yetkili varmıdır?

sentezz60

Üye
Bow takinca calisiyor ama okcu oynanmayacak kadar Az vuruyor.
Ustune gorevlerde crossbow veriyor onlada combo olmuyor zaten

Quzulqurt

Üye
Bow takinca calisiyor ama okcu oynanmayacak kadar Az vuruyor.
Ustune gorevlerde crossbow veriyor onlada combo olmuyor zaten
oynama isteğim kalmadı sırf bu yüzden çarı 44 yaptım saldım çok çok kötü kombosu var crossbowun normal bow 2 vururken crossbow 1 vuruyor büyük fark var aralarında. Zaten okçu hasarı çok çok düşük saldım şimdilik oyunu

dexwaz

Üye
Serverda okçu sayısı azaldı ben bıraktım mesela . Aynı lvl warrior ile yaratık kesiyoruz . Aynı yaratık için ben 1 tane kesene kadar warrior 3 tane kesecek neredeyse. Bu kadar fark olması normal değil.

KorkmazUsta

Üye
bp pirestinde aynı şekilde atağının çok düşük kaldığını düşnüyüorum warriora göre quest itemleri ile takılan warrior benim +7 +8 paper set +6 holy maullu pirestimden daha fazla vuruyor :/

Etzhel

Üye
3-5 seri olmuyor. Sadece 5 li vursan daha iyi.

Lethe

Üye
karakter dengesi inanılmaz kötü. Mage açtım damage vurmuyor okçu açtım combo yok cok az vuruyor. Asas bile daha cok vuruyor düşünün. Warrior tanrı olmuş oyunda. Knightta oyuncuların en şikayetçi olduğu konu karakter çeşitliliğinin kalmamasıydı. Yine warrior online olacaksa hiç zahmet etmeyelim.

serdar

Üye
Dengelenmeyecek şeyler değiller.
Zamanla düzenlenir,alfa beta vs. bunlar için varlar.

Geo

Üye
Asaslar ve okcular bu oyuna warriorları izlemeye gelmiş xd
Şaka bi yana düzelir alfa süreci tabi ama asaslar okcular mob kesemiyor yöneticiler bilginize, ya da warriorlar aşırı güclü. Bi denge getirilmezse warrior simulatoru olur bu oyun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt