Oyunda aşırı kasma

Horadric

Üye
Bugün itibariyle oyun normaldakinden fazla kasıyor. Son 1-2 saattir cpu kullanımı inanılmaz artmış durumda server ile alakalı bir gelişme mi var acaba?

Bulgasari

Üye
Günümüz sistemlerde iyi olduğunu varsaydigim bilgisayarım tost makinası gibi.

Takiyettin

Üye
Coin madenciliği mi yaptırıyorlar bizim bilgisayarlara :) şüphelenmeye başladım .
Sanki eterium kazdırıyolar metamask felan şüphe uyandıyyor.

Horadric

Üye
Aklımdan geçenleri dile getirmişsin güzel kardeşim :D

Bulgasari

Üye
Eğer böyle bir şey varsa yakında kokusu çıkar. Oyun başlar başlamaz fan açıyor pc.

JaxSui

J
Krpitonun K sinden anlamayanlar toplanmış. He aynen coin kasıyorlar .

Şaka bir yana bugün az önce olmaya başladı moblar bende takılarak yürümeye başladı. Galiba bir reset zamanı geldi. Geçen de böyle olmuştu. Güncellemeye yakın moblar kesik kesik yürümeye başlamıştı. Servere bi ccleaner falan yükleyin temizletin arada çerezleri falan :D

HeaveN

Üye
aynen oyun açar açmaz gerçekten fanlar hemen çalışıyo çalışması normal tabi ama bazen çok ısınıyo bu sorun düzeltilmesi lazım
low medium bile deli gibi çalışıyo kasa yaz bide oda hamam gibi oluyo bunun ayarlanması lazım grafik güzel tm ama bu grafik böyle çalışması saçma geldi

samess

Üye
Abi ben ne yaparsam yapayım CPU %80-90 gpu %15 sacmaligini çözemedim sizde de benzer birşey var mı ?

Bulgasari

Üye
Vala oynayacağım zaman giriyorum. Afk olcagim zaman pazara brakamiyorum. Bilgisayar patlicak diye.

snowbros

Üye
Bu ısınma sorununun acilen düzeltilmesi lazım cpuları çok yoruyor

Bulgasari

Üye
Bence yönetim sessizligini bozmali. Kabuğuna çekilmeye başladı. Çalıştıklarını biliyoruz amenna ama sorulara cevap verilmeli.

redhorn

Üye
Abi ben ne yaparsam yapayım CPU %80-90 gpu %15 sacmaligini çözemedim sizde de benzer birşey var mı ?
reis görüntü ayarların kaçta şuan ayarlar lowdaysa cpuya yukleniyordur normal olarak ki bu oyun low ayarda bile gt730 u falan full cekıor senin ekran kartında sağlam anladığım kadarıyla eger ayarların düşükse yükseltmeyi dene

Witch_King

Üye
Abartmıyorum laptopun üzerine yumurta kırsam pişer şuan o derece ısınıyor. Kasma problemleri yüzünden oyundan vazgeçenleri biliyorum. Maalesef herkesin üst düzey bilgisayarı yok. Orta düzeydeki pclerin sorunsuz çalıştırması lazım fakat onlarda da kasıyor çok. Bu optimizasyonu nasıl yapacaklarsa artık bilemiyorum ama kesinlikle iyileştirilmesi lazım.

Tugay.

Üye
Bendede aynı sorun var cpu %90 larda Gpu 35 ...Ayrıca oyun son 2,3 saattir stabil değil

tenfinger

Üye
Sanki düzelttiler launcherde low profile diye seçenek çıktı. sonrasında rahatladı bende
1653666979359.png

Takiyettin

Üye
Evet kesinlik ile işe yaramış, güzel bir yama olmuş .

CPU ısım yaklaşık 30 derece düştü

Tebrik ediyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt