Oyunda bu kadar sorun varken , İstanbul fuarı ne alaka ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omertaa

Üye
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz gibi oyundaki sorunlar yüzünden birçoğumuz sıkıntılar yaşıyoruz. Benim oyunda başlıca gördüğüm sorunlar şunlar.

1- Oyundaki ping sorunu yüzünden pk atılmıyor .

2- Silah ve takılar gerektiği gibi çalışmıyor. Spike 8 ,paladin club ,görev chitinleri şuan oyunun en iyi itemleri oldu.

3- Hali hazırda düzgün çalışan bir crystal forces ve dark valley etkinliği yok.

4- Oyunda halen crash problemleri hat safhada devam etmekte.

5- Craft meslekler halen çalışmıyor ve kapalı.

Oyunda başlı başına sorun oluşturan bu konular varken , sayın yönetimin İstanbul fuarına özen gösterip oraya gitmesine anlam veremedim. Oyunu elimden geldiğince güzel bir dille yapıcı eleştri yaptım lütfen silinip kitlenmesin.

FANTECH

Üye
Yaw ne alaka yazılım ekibiyle medya grubu aynı kollardamı adamlar bizim için etkinlik yapıyor eğlenelim diye sen sözde yapıcı eleştirilerinde burada şov yapıyorsun
yeni oyuncu cekıyorlar galiba
Kanka sen hani forumu bırakıyodun

Son düzenleme:

omertaa

Üye
Yaw ne alaka yazılım ekibiyle medya grubu aynı kollardamı adamlar sizin için etkinlik yapıyor eğlenelim diye sen sözde yapıcı eleştirilerinde burada şov yapıyorsun
Kanka sen hani forumu bırakıyodun
Senin gibi düşünen bu güruh herşeyi hakediyor :D

HeaveN

Üye
Zaman herşey ilacıdır, Güzel şeyler gelcek şuan aslında güzel tabi sorunlar var ping olarak oyun baya yoğun .

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Bu tarz etkinlikler var olan oyuncu sayımızı artırmaya ve yeni kullanıcılar ile tanışmamızda büyük etken olmaktadır. Oyunun gelişimini yavaşlatma gibi bir olay söz konusu değil. Etkinliği düzenleyen ekip tamamen bağımsızdır. Geliştirici ekip ile alakası yoktur. Bu tarz etkinlikler yapılarak var olan oyuncularımızla da iletişim ağımızı daha da güçlendiriyoruz.

Etkinlik alanına sizleri de bekliyoruz.. :)
İyi forumlar.

Son düzenleme:

FANTECH

Üye
e46 bmw ler böyle güzel yanlayamıyor be hocam :D
Seninle albert einstein'ı aynı kafese koysalar ve sana izafiyet teorisini anlatsa sen huha huhaa dersin yani sen onu boşverde muzdan haberdar et dersin.

Senin gibilerin dilinden ben iyi anlarım ve fazla yüz göz olmak istemem hadi eyvallah

Vioneeraa

Üye
Selamlar,

Bu tarz etkinlikler var olan oyuncu sayımızı artırmaya ve yeni kullanıcılar ile tanışmamızda büyük etken olmaktadır. Oyunun gelişimini yavaşlatma gibi bir olay söz konusu değil. Etkinliği düzenleyen ekip tamamen bağımsızdır. Geliştirici ekip ile alakası yoktur. Bu tarz etkinlikler yapılarak var olan oyuncularımızla da iletişim ağımızı daha da güçlendiriyoruz.

İyi forumlar.
Çok üzgünüm ama sponsorlu yaptiginiz turnuvadan ziyade
Oyundaki dengelemeler gerceklesseydi yeni oyuncuda gelirdi hali hazirda oyuncularda devam ederdi
Malwsef ki siz duzeltene kadarda bu oyunu ben oynamayacam
Umarim etkinlik guzel gecer.
Oyunu para icin oynayan degil oyunu zevk aldigi sevdigi icin oynayan oyunculae cekin tarafiniza bence.
Bu turnuvaya giden herkesin tek amaci para

MaRaKeSH

Üye
Vay arkadaş ya adamlar turnuva yapıyorlar neden yapıyorsunuz diyorsunuz çok ilginç. Oldu olacak Kamera iplerini alıp gün içerisinde ne yaptıklarını da izleyin :)

HeaveN

Üye
Etkinlik iyidir oyun keyifli oluyo oyun içi oyun dışı etkinlikler umarim hep olur

Tolgun

Üye
Selamlar,

İyi forumlar.
Bide lvl kasmak daha kolay/zevkli olsa tutariz belki oyuncu lari :S.

chatlax035

C
Oyunun kan kaybediyor. User sayısı gün gectikçe dipleri görüyor. Etkinlik güzeldir reklamdır, acak cekdiğiniz yada çekmek istediğiniz playerlar geldiklerin de buldukları manzara karsısın da hiç memnun olmayacakları da aşikardır. Oyun malesef stabilesinikaybetmiş durum da .. Şu an oyun da olanların yarısı gb kasıp para kasmak için uğrassıyor ( hiçbir şekilde onlara karşı değilim güümüz şartların da ) gri kaln da aksampk sına cıkıp alt f4 yapıyorlar onlar da zaten yavas dan saldı oyunu. Görünen köy kılavuz istemez malesef.

İyi forumlar herkese...

MaRaKeSH

Üye
Oyunun kan kaybediyor. User sayısı gün gectikçe dipleri görüyor. Etkinlik güzeldir reklamdır, acak cekdiğiniz yada çekmek istediğiniz playerlar geldiklerin de buldukları manzara karsısın da hiç memnun olmayacakları da aşikardır. Oyun malesef stabilesinikaybetmiş durum da .. Şu an oyun da olanların yarısı gb kasıp para kasmak için uğrassıyor ( hiçbir şekilde onlara karşı değilim güümüz şartların da ) gri kaln da aksampk sına cıkıp alt f4 yapıyorlar onlar da zaten yavas dan saldı oyunu. Görünen köy kılavuz istemez malesef.

İyi forumlar herkese...

Benim gördüğüm kadarıyla bıraktı dediğin arkadaşlar tutunamayanlar zaten. adı üzerinde oyun bu gelirsin 3-4 saat takılırsın gidersin. oyuncuyu nasıl değerlendiriyorsunuz anlamıyorum.

Mentalist7

Üye
bence bu tarz fuarlarda da tanıtım yapılmalı ama lütfen oyunda eksik olan ve halledilmesi gereken problemleri de çok ertelemeyin. sabredemiyoruz artık çok zaman geçti :)

omertaa

Üye
Benim gördüğüm kadarıyla bıraktı dediğin arkadaşlar tutunamayanlar zaten. adı üzerinde oyun bu gelirsin 3-4 saat takılırsın gidersin. oyuncuyu nasıl değerlendiriyorsunuz anlamıyorum.
Sen ne kadar tutunabiliyorsun oyuna onuda merak ediyorumda ,inş 12 saat farm yapan tayfadan birisi değilsindir.

MaRaKeSH

Üye
Sen ne kadar tutunabiliyorsun oyuna onuda merak ediyorumda ,inş 12 saat farm yapan tayfadan birisi değilsindir.

gündüz işimde gücümde akşamda 9-12 pk ma bakarım farmla marmla da işim olmaz dostum. oyun içi nickini paylaşırmısın çok merak ediyorumda

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Daha önce Discord ve Forumdan bu tarz konulara yanıt vermiştik GameX 2022 Fuarı içinde aynı tarz konu açılmıştı.

Geliştirici ekip ve Medya ekibi 2 farklı iş yapıyor. Bize böyle bir fırsat sunuldu bizde bu fırsatı var olan oyuncularla, yeni oyuncularla tanışmak, birlikte turnuva, hediyeler, etkinlikler yapmak için kullanıyoruz.

Konu farklı yerlere gitmemesi için, ikili tartışma olmasın diye kilitliyorum. Açılabilecek bu tarz konulara cevap olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt