Oyunda Edit Olayımı Var Yoksa Bir Sorun Mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hydrogen

Üye
Merhabalar Malumunuz item upgrade merak etmeden duramıyor insan sizinle bir ss paylaşacağım adam hayatının bütün şansını burada kullandı sanırım. Lütfen konuda absürt bir olayınız varsa silmeyin ve dürüst olun bu durum rise açıldı açılalı böyle bir upgrade gördümü lütfen isimlere dikkatli bakın oyunda belli bir kesimin ismi görünüyor ve göze batıyor merak etmeyin upgrade yerinde görüyoruz kimin kim olduğunu oyunda adelet sisteminiz yerlerde. Üstüne bunlardan bağımsız 2 monitör kullanıyorum haliyle bir birinden farklı H1 içerisinde görev yaparken Capth açılıyor ve şifre giriş kısmı keyfe keder çalışıyor ve sonrasında direkt makro algıladım diyor nasıl böyle bir kanıya varan bir sisteminiz var daha sonra ceza verileceğini belirtiliyor oyundaki aktif süreme bakın isterseniz kullandığım klavye mouse söyleyeyim microsoft aio oyuncu klavyesi bile değil ki makro uğrasın yanlış güvenlik yada agresif güvenlik sisteminize çeki düzen verin düzgün oyun oynayan oyuncuya ceza vermeye çalışmayın...

123.jpg

321.jpg

44444444.jpg

RickSancheZz

Üye
kankam +6dan +7 ye yanarken altta yazmıyor, ama geçenler yazdığı için seri seri geçirmiş gibi görünüyor olabilir , geçme dakikalarınada bakınca 2-3 tane peşpeşe geçmiş sonra 2-3 dakikalık aralar var belki o aralarda 10 tane +6 yandı bilemeyiz

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Konuyu silmeyin diyorsunuz ama olmayan şeyleri ne güzel yazabiliyorsunuz, karalamaya girmiyor mu?
Bu tarz bir işlemin Rise Online World içerisinde olması İMKANSIZDIR. Kanıtlarsanız tabii ki ben kendi üyeliğimden yayınlarım.

Konu cevap olması niteliğinde olup sadece yazmaya kapatıyorum.
İyi forumlar.

Edit: Ekstra olarak kıyafetlere DEX, STR vb. Bonus bastığınız zamanda altta yazısı çıkmaktadır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt