Oyunda hileye denk gelen oldu mu?

Nikasour

Üye
Ben henüz denk gelmedim ama aranızda denk gelen oldu mu merak ettim.

X A

Üye
Şu an için kimse hile çıkarmaya uğraşmaz zannetmiyorum. Sadece makro çalışıyor ama ha elle minor atmışsın ha makro ile pek bişey fark etmiyor sadece yorulmamak adına kullanan olur.

Checkinn

Üye
Test aşamasındaki oyuna hile kullanarak giriş yapmazlar bence :D Minör içinde gerçekten çok iyi olmuş belli bi yere kadar atıyo makro aynı şeyi elle de atabilirsin güzel bi oran orantı.

Nikasour

Üye
Şu an için kimse hile çıkarmaya uğraşmaz zannetmiyorum. Sadece makro çalışıyor ama ha elle minor atmışsın ha makro ile pek bişey fark etmiyor sadece yorulmamak adına kullanan olur.
Test aşamasındaki oyuna hile kullanarak giriş yapmazlar bence :D Minör içinde gerçekten çok iyi olmuş belli bi yere kadar atıyo makro aynı şeyi elle de atabilirsin güzel bi oran orantı.
Bitane türk yapımı MMO vardı adını vermiyim geçenlerde açıldı tek bir kişinin yaptığı oyundu bu bahsettiğim. Oyun alfa için açıldı direkt olarak hileleri çıktı onun için merak ettim aynı durum burda da oldu mu diye. Ben daha denk gelmedim ama hileye.

Checkinn

Üye
ROW bence gelecek gösteren bir oyun ve az ya da çok bu oyunda da para dönecek o yüzden ben bile oyunda herhangi bir şekilde açık bulursam bunu official dan sonraya saklarım :D :D

Szchull

Üye
Bitane türk yapımı MMO vardı adını vermiyim geçenlerde açıldı tek bir kişinin yaptığı oyundu bu bahsettiğim. Oyun alfa için açıldı direkt olarak hileleri çıktı onun için merak ettim aynı durum burda da oldu mu diye. Ben daha denk gelmedim ama hileye.
O dediğin oyunu buldum 1 kişinin yaptığı oyuna göre gayet başarılı. Daha değişik şeyler söyleyeceğim de burada taşlanır'ım diye susuyorum. :D

cetinmurat

Üye
Şuan için hile için kimse uğraşmaz test aşamasındaki bir oyun sonuçta inşallah ta kimse hile hurda bulamaz keyifli bir oyun oynarız. Ayrıca bu bahsettiğin tek kişinin yaptigi MMO oyununu merak ettim özelden yazar mısınız rica etsem.

İyi Forumlar

X A

Üye
ROW bence gelecek gösteren bir oyun ve az ya da çok bu oyunda da para dönecek o yüzden ben bile oyunda herhangi bir şekilde açık bulursam bunu official dan sonraya saklarım :D :D

Trade pek aktif olmayacak TL ile alakalı olmayacak yani. He en fazla açık bulan kişi o chara yatırım yapar char satar sonra bir tane daha açar ona yapar onuda satar. Bu yüzden böyle durumlar olmasın istiyorsak oyun içi herkesin yaptığı şeyler adım adım çıkmalı kim hangi npcye gitmiş hangi görevi yapmış kimi kesmiş kimin üstüne ne kadar para gelmiş kimin inventorysinde ne var. Bunların hepsini userler dahil görse güzel takip sistemi olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt