DontJudgeMe
Üye

oyunun açılacağı ilk saatlerde sizi bir adım öne atacak dediğiniz önerileriniz nelerdir ?
exp kasıcaz da görevden mı ılerlesek mob keserek mı ya da alfada gze çarpan olmazsa olmaz görev var mıExp kasmak dışında hiç birşey öne atmaz![]()
okçu team ile başlıcaz bakalım aksilik olmazsa da lag olur mu sizceOkcular domine eder ilk saatleri ben warrior olarak tas kirip odun keserim herhalde yapabilirsem![]()
Lag olacaktır ilk etapta lakin dediğim gibi hızlıca bölgedeki işi bitirip farklı bölgeye geçmeye bakmak gerekiyor ve ilk gün sağlam pc gerekecek donma kasma dc problemi olmaması için okçu ekip de dediğim taktiği çok kolay uygulaya bilir.okçu team ile başlıcaz bakalım aksilik olmazsa da lag olur mu sizce
görev yapmadan direk yüksek mob keserek ilerlemek daha mantıklı dıyorsun yaniLag olacaktır ilk etapta lakin dediğim gibi hızlıca bölgedeki işi bitirip farklı bölgeye geçmeye bakmak gerekiyor ve ilk gün sağlam pc gerekecek donma kasma dc problemi olmaması için okçu ekip de dediğim taktiği çok kolay uygulaya bilir.
Şahsi fikrim bu şekilde lakin aksini de deneye bilirsin görev al ver yapacağın bölgeler genelde aşırı kalabalık olacağı için kasma donma düşme bir çok sıkıntı yaşamana sebep ola bilir dolayısı ile en hızlı şekilde bölgedeki lwl i kasıp diğer bölgelere geçip kasmaya orada devam etmen gerekiyor slotlar oturup herkes aynı slota gelmeden hep bir adım önde olman gerekiyor.görev yapmadan direk yüksek mob keserek ilerlemek daha mantıklı dıyorsun yani
Bizim dc kayıt ol açılışda bol bol yayınlar dan izler fikrini söylersin kardeşimLa gardaşım bırakın sidik yarıştırmayı çayınızı alın yeni heyecanını tadına varın ya.
Ben oynayamıyom içim içimi yiyor arkadaş.![]()
oyunun ilk dakikalarını çok merak ediyorum açıkcası ve uzun soluklu oynayacağım için pek acelem yok ama önden gidip boş slotta ks olmadan kasmak güzel olurdu..La gardaşım bırakın sidik yarıştırmayı çayınızı alın yeni oyunun tadına varın ya.
Ben oynayamıyom içim içimi yiyor arkadaş.![]()
çok doğru öncelikle nezaketi ve saygıyı elden bırakmamak gerek .^^Başkaları neler yapar bilemiyoruz ama bizim clan olarak birkaç parti ile yapacaklarımız şunlar:
Öncelikle premium alıp oyuna başlamak...
1. Başlangıç görevlerini yapmak, oyunu daha iyi tanımak adına şart.
2. Partiyi diri tutmak, clan olarak koordineli olmak.
3. Oyundaki yeni oyunculara yardımcı olmak.
4. Parti arayan oyunculara destek olmak.
5. Diğer oyunculara saygılı olmak.
Bir an önce 65 level olmak gibi bir beklentimiz yok. Oyunu iyi okumaya çalışacağız. Skill sıfırlama ücretsiz olduğu için birkaç kez skill sıfırlarız oyunu daha iyi kavramak adına.
Herkese başarılar.
ayrıcaBaşkaları neler yapar bilemiyoruz ama bizim clan olarak birkaç parti ile yapacaklarımız şunlar:
Öncelikle premium alıp oyuna başlamak...
1. Başlangıç görevlerini yapmak, oyunu daha iyi tanımak adına şart.
2. Partiyi diri tutmak, clan olarak koordineli olmak.
3. Oyundaki yeni oyunculara yardımcı olmak.
4. Parti arayan oyunculara destek olmak.
5. Diğer oyunculara saygılı olmak.
Bir an önce 65 level olmak gibi bir beklentimiz yok. Oyunu iyi okumaya çalışacağız. Skill sıfırlama ücretsiz olduğu için birkaç kez skill sıfırlarız oyunu daha iyi kavramak adına.
Herkese başarılar.
yarıştan ziyade yeni oyuncuya tavsiye niteliğinde bir kaç bilgi paylaşımı olsun ki en azından küçükte olsa bir yol haritası olur diye düşünmüştüm.Tadını çıkarın. Yarışmak yerine zevk almaya bakın hocam.