oyunda ilk saatlerde neler yapılmalı ..!!

DontJudgeMe

Üye
oyunun açılacağı ilk saatlerde sizi bir adım öne atacak dediğiniz önerileriniz nelerdir ?

DenizSimsek

Üye
İlk görevlerin önemi olacağını sanmıyorum sürekli rolback atarak görev al ver ile uğraşırsan baya geride kalırsın

DenizSimsek

Üye
İlk görevlerin önemi olacağını sanmıyorum sürekli rolback atarak görev al ver ile uğraşırsan baya geride kalırsın

karashean

Üye
Okcular domine eder ilk saatleri ben warrior olarak tas kirip odun keserim herhalde yapabilirsem :)

DenizSimsek

Üye
Evet o yüzden herkesten 1 adım önde olman gerekiyor onun içinde sağlam bir ekip gerekiyor ekibin ne kadar kalabalık ve sağlam ise okadar önde olursun şimdi diyeceksin ki ne alaka 5 kişi ile kesemeyeceğin bir mobu 3 pt adamla seri seri kese bileceğin için tek komut 3 pt ile çok seri hareket edip çok hızlı bir şekilde 30 lwl iken 60 lwl mobları kesip baya önde başlamak söz konusu :)

DenizSimsek

Üye
okçu team ile başlıcaz bakalım aksilik olmazsa da lag olur mu sizce
Lag olacaktır ilk etapta lakin dediğim gibi hızlıca bölgedeki işi bitirip farklı bölgeye geçmeye bakmak gerekiyor ve ilk gün sağlam pc gerekecek donma kasma dc problemi olmaması için okçu ekip de dediğim taktiği çok kolay uygulaya bilir.

DontJudgeMe

Üye
Lag olacaktır ilk etapta lakin dediğim gibi hızlıca bölgedeki işi bitirip farklı bölgeye geçmeye bakmak gerekiyor ve ilk gün sağlam pc gerekecek donma kasma dc problemi olmaması için okçu ekip de dediğim taktiği çok kolay uygulaya bilir.
görev yapmadan direk yüksek mob keserek ilerlemek daha mantıklı dıyorsun yani

DenizSimsek

Üye
görev yapmadan direk yüksek mob keserek ilerlemek daha mantıklı dıyorsun yani
Şahsi fikrim bu şekilde lakin aksini de deneye bilirsin görev al ver yapacağın bölgeler genelde aşırı kalabalık olacağı için kasma donma düşme bir çok sıkıntı yaşamana sebep ola bilir dolayısı ile en hızlı şekilde bölgedeki lwl i kasıp diğer bölgelere geçip kasmaya orada devam etmen gerekiyor slotlar oturup herkes aynı slota gelmeden hep bir adım önde olman gerekiyor.

DontJudgeMe

Üye
La gardaşım bırakın sidik yarıştırmayı çayınızı alın yeni oyunun tadına varın ya.
Ben oynayamıyom içim içimi yiyor arkadaş. :D
oyunun ilk dakikalarını çok merak ediyorum açıkcası ve uzun soluklu oynayacağım için pek acelem yok ama önden gidip boş slotta ks olmadan kasmak güzel olurdu..

Otchiwa

Üye
Başkaları neler yapar bilemiyoruz ama bizim clan olarak birkaç parti ile yapacaklarımız şunlar:
Öncelikle premium alıp oyuna başlamak...
1. Başlangıç görevlerini yapmak, oyunu daha iyi tanımak adına şart.
2. Partiyi diri tutmak, clan olarak koordineli olmak.
3. Oyundaki yeni oyunculara yardımcı olmak.
4. Parti arayan oyunculara destek olmak.
5. Diğer oyunculara saygılı olmak.

Bir an önce 65 level olmak gibi bir beklentimiz yok. Oyunu iyi okumaya çalışacağız. Skill sıfırlama ücretsiz olduğu için birkaç kez skill sıfırlarız oyunu daha iyi kavramak adına.

Herkese başarılar.

DontJudgeMe

Üye
Başkaları neler yapar bilemiyoruz ama bizim clan olarak birkaç parti ile yapacaklarımız şunlar:

Bir an önce 65 level olmak gibi bir beklentimiz yok. Oyunu iyi okumaya çalışacağız. Skill sıfırlama ücretsiz olduğu için birkaç kez skill sıfırlarız oyunu daha iyi kavramak adına.

Herkese başarılar.
çok doğru öncelikle nezaketi ve saygıyı elden bırakmamak gerek .^^

DontJudgeMe

Üye

Herkese başarılar.
ayrıca

Otchiwa

bir sembol olarak adaleti temsil edecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt