oyunda ilk saatlerde neler yapılmalı ..!!

DeLLeChiaie

Üye
Yapılacaklar belli bir partiye girip ks eşliğinde exp kasmak yada görevleri ks eşliğinde bitirmeye çalışmak. İlk bir hafta güzel kavgalar çıkar keyifli olacak :D Forumda herkes saygı sevgi diyor insan gibi takılıyor ama oyunda canavar olacaklar :D

Dilefruz

Üye
oyunun açılacağı ilk saatlerde sizi bir adım öne atacak dediğiniz önerileriniz nelerdir ?
Merhaba,
Oyunun ilk saatlerinde tüm slotlarda yoğunluk olacaktır. Kişisel tavsiyem bir ekip/party/klan bulup beraber hareket etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Solo olarak kasmak zor olabilir.

Zonta

Üye
Yanlış hatırlamıyorsam bir ara aşırı oyuncu, ks problemleri gibi bir soruya cevap olarak "yeteri kadar alt kanallar olacak" denilmişti. Dorion 1,2,3,4,5,6 gibi. Eğer bu şekilde olursa önemli olan koordineli hareket eden team ya da clan ile oynamak çoğu kişiden bir adım öne götürür. Görevlere vakit ayırma ilk günlerde, olabildiğince exp odaklan.

DarkPowder

Üye
1. Başlangıç görevlerini yapmak, oyunu daha iyi tanımak adına şart.
2. Partiyi diri tutmak, clan olarak koordineli olmak.
3. Oyundaki yeni oyunculara yardımcı olmak.
4. Parti arayan oyunculara destek olmak.

adrenalin

Üye
beyler görev npc den mi alınıyor yoksa direk verili halde mi yapıyoruız

KENZAI

Üye
Arkadaşlar uzun yıllarca Knight oynadım ve bıraktım. Kripto sayesinde ROCO ile tanıştım onun sayesindede oyunla ilgili bilgiye sahip oldum. Warrior yada Rogue takılmak istiyorum. Ekibi olanlar varsa eksiği olan vs benide alırlarsa aralarına çok memnun kalırım. Hayırlı Akşamlar.
Erkan
Yaş 30
İstanbul

KuroNeko

Üye
Açılıştaki slot kavgaları da oyunun bir tadı bence. Aylar sonra Dorion çevresindeki boş slotlarda gezip o kavgaları anacağız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt