Oyunda int takılar neden var?

lordrizlog

Üye
Sadece merak ettiğim için soruyorum. Dungeonlardan bu zaman kadar 2 epik takı aldım. Birisi cleric earing birisi cleric's ring. İkisini de bankanın sonuncu sayfasına attım. Satsan satılmıyor , atsan atılmıyor. Bonusları vs desen oda hiçbir işe yaramıyor. Yüz yılda bir dungeondan drop alıyorum. Çıkan her iki takınında str 8 takından değersiz olması çok can sıkıcı bir olay.

mrhit

Üye
Aynen öyle bankanın sonuna at ileride int pri için silah eklenirse güzel fiyattan satarsın

Witch_King

Üye
Sadece bu olsa keşke. Daha bir sürü takı ve item var ne için yapıldığını çözemediğim. Saçma sapan bonuslar, hiç bir faydası olmayan epik itemler. Pazar çöp item doldu zaten. Dediğin gibi pazara koyuyorsun satılmıyor. Kendin taksan hiç bir faydası yok.

lordrizlog

Üye
Sadece bu olsa keşke. Daha bir sürü takı ve item var ne için yapıldığını çözemediğim. Saçma sapan bonuslar, hiç bir faydası olmayan epik itemler. Pazar çöp item doldu zaten. Dediğin gibi pazara koyuyorsun satılmıyor. Kendin taksan hiç bir faydası yok.
bilemiyorum valla oyun freni boşalmış bir kamyon gibi Allah'a emanet ilerliyor. Ortada ne plan var ne program. Bakalım hayırlısı olur inşallah. Bir şey yazıncada sabırsızınız bekleyin diyolar. 4 ay olacak gözle görülür bir şey yok. Bakalım

HeaveN

Üye
ilerde int takılar işe yarıcağını düşünüyorum oyun gerçekten hala çok yeni geliştirme hep devam ediyor onlar bir gün iş yapcak kesin

NeyimLanBen

Üye
2aydir ilk defa p.zindandan epic takı aldım o da 30 def veren var ya bonusu yok o oldu :))) oyun bana sanki al bunu 1-2 ay daha susarak girmeye devam et dedi , salak gibi hissettim kendimi ama işte bı umuttur günlük giriyoruz

Zewix

Üye
hep malum parti gibi ileride şöyle olacak böyle olacak sabredin falan

Burtto

Üye
Sadece merak ettiğim için soruyorum. Dungeonlardan bu zaman kadar 2 epik takı aldım. Birisi cleric earing birisi cleric's ring. İkisini de bankanın sonuncu sayfasına attım. Satsan satılmıyor , atsan atılmıyor. Bonusları vs desen oda hiçbir işe yaramıyor. Yüz yılda bir dungeondan drop alıyorum. Çıkan her iki takınında str 8 takından değersiz olması çok can sıkıcı bir olay.
Ben anlamadim onceden oynadigimiz oyunda sacma ise yaramaz buldugumuz esyalar burdada var dex veren warrior priest silahimk dersin hersey var

Hedvein

Üye
İleride işe yarayacak umuduyla almadık mı birer set peki :D

tekpak

Üye
cunku nedense k.o'nun dandik özelliğini de kopyalamışlar. yani bari kötü yanlarını değiştir, o da yok.

statı işe yaramayıp sadece zırh takmak için vermek zorunda olunan başka bir mmorpg bilmiyorum. hayır bari adam gibi mana ver resist ver, ne bileyim bişey ver dimi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt