İstek Oyunda item çalınmasına karşı ÖNLEM !!!

Mitraileusse

Üye
Grim Reaper slotunu 2 saat farm / Exp karışık parti dönüyorduk ve ptdeki arkadaşlarla anlaşmamız düşen item pay edilecekti her zamanki gibi 1 tane toxıt çıkıp düşen itemi alıp kayıplara karıştı itemde sözüm ona 90 m 1 gb arası ve bu benim 3.defa başıma geliyor

Merak ettiğim ise oyun yönetiminin bu gibi durumlara karşı önlem alıp almayacağı bunu yapan şahıslar benm görüşüme göre hırsızlık yapıyor ve oyunda en büyük ceza bunlara verilmesi gerek

Zbam

Üye
random adam alma partine tek çözüm bu hiç bir yaptırım uygulamıyorlar

Mitraileusse

Üye
Ekran kayıdı vs alıp delil niteliğinde bir yaptırım uygulatamazmıyız tabi bunun için bi yaptırım olması gerek önce

hidroliktr

Yeni Üye
kutudan cıkan iteme de karışmasın yönetm bi zahmet ptne dışardan adam alma bu kadar basit. item kimin çantasına gittiyse o kişinin bileceği iş

DiabIo

Üye
Klan var yada grupsun böyle boş konuşuyosun . solo takılda göreyim nası farm atıcaksın
Arkadaşlar gereken yorumu yapmışlar. Asıl öfkelendiğiniz mesele ya da muhattap burada bile değilken konuyla alakadar olup yorum yapan arkadaşlara flamelenmeye gerek yok hocam. Solo farm atıcaksanız bir bp açıp solo slotlarda farm atabilirsiniz. Yetmez diyorsanız yaş ortalaması yüksek güvenilir bir clana dahil olmanızı tavsiye ederim. Keza oyunu sadece para için oynamayan keyifli vakit geçirebileceğiniz güzel ekipler mevcut. Benim meselem o değil diyorsanız da yapacak pek birşey kalmıyor.

Mitraileusse

Üye
Asıl öfkelendiğiniz mesele ya da muhattap burada bile değilken konuyla alakadar olup yorum yapan arkadaşlara flamelenmeye gerek yok hocam.

Öfkelendiğim falan yok reis Bugün bizim başımıza gelen yarın bi başkasınında başına gelebilir klan konusunda size katılıyorum fakat yinede bu duruma bi yaptırım uygulanması gerektiğini düşünüyorum

DiabIo

Üye
Benzer durumları defalarca yaşamış biri olarak artık insanlara yardım ederken bile şart koşmaya başladık. Bu sebeple sizi çok iyi anlayabiliyorum. Ancak ben de oyuncuların kendi aralarındaki konularda yönetimin bir yaptırım uygulamasının doğru olmadığını ve bunun zamanla hoş karşılanamayacak, uygunsuz yerlere evrilebileceğini düşünüyorum. Tabi mesele toplu farm atarken drop paylaşımı konusuna bir çare bulmak ise çözüm yaptırım yerine bir düzenleme ile yapılabilir. Örn. farm party ve exp party gibi birbirinden bağımsız dinamikte çalışacak bir geliştirme yapılabilir. Ex partyde droplar şimdiye kadar alışık olduğumuz gibi sıra ile devam ederken farm partyde party başkanı ya da oyuncuların oy birliği veya çokluğu ile kabul ettiği güvenilir bir arkadaşta toplanabilir. Oyunu ileriye taşımak adına bir çok fikir ortaya atılıyor ancak maalesef çoğu zaman bu konuda bir çalışma planlanmadığı söylenip sorunların üzeri kapatılıyor.

DiabIo

Üye
Şunu da belirtmek gerek elbette; Oyuncuların bu ve benzeri çalışmaları hayata geçirildiği vakit kendi çıkarları doğrultusunda kullanma potansiyelleri de yok değil. Bu slot bizim clanın diyerek coğunluğu sağlamak ve dropları tek elde yönetmeye calışmak gibi riskiler de mevcut. O sebeple yapılacaksa bu geliştirmelerin iyi bir tunning ile yapılması gerekir. Bu da insan, zaman ve maddi kaynaklara bağlı bir durum.

Alkoer

Üye
Bu olaya tek çözüm kızmayın ama drop rate in yükselmesi. Bende 6 saat grim reaper kestim 1 adet war scyt aldık. 8 kişiye 50m pay edildi.

Drop rate daha yüksek ve stabil olsa bu hırsızlık olayları çok azalır bence.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt