Oyunda İtem Erişimi Kolay Olsa ?

Burtto

Üye
Şöyle bir düşüncem var oyunda item erişimi kolay olacak ve upgrade side kolay olacak yani bugün level isini bitiren birisi 2 3 ayda karakterini full taki set +8 zırh ve silah setini tamamlayacak ve pvp sinin etkinliklerinin tadını çıkaracak fakat ornek yılda bir filan yeni item taki setleri eklenecek diğer kasilanlar zayıf kalacak bu şekilde sezon sezon ilerleyecek nasıl fikir iyi olmazmiydi boyle birşey ? :)

orcunonat91

Üye
Şöyle bir düşüncem var oyunda item erişimi kolay olacak ve upgrade side kolay olacak yani bugün level isini bitiren birisi 2 3 ayda karakterini full taki set +8 zırh ve silah setini tamamlayacak ve pvp sinin etkinliklerinin tadını çıkaracak fakat ornek yılda bir filan yeni item taki setleri eklenecek diğer kasilanlar zayıf kalacak bu şekilde sezon sezon ilerleyecek nasıl fikir iyi olmazmiydi boyle birşey ? :)
olmaz.

ReginaMeis

Üye
normalde olabilir fakat burası Türkiye insanların oyundan aile geçindirmesi falan gerekiyor...
O kadar güzel açıklamışsın ki yani. Oyun bu. Keyif alacaksın, gerçek hayattan uzaklaşacaksın. İnsanlar gerçek hayatı oyuna getiriyorlar. Bi tane değişik adam vardı ben BUS kasarak çocuğuma bez alıyorum felan diyordu. Karakteri full +9 Set +3 Takı set felandı. Anlamıyorum. Sat karakterini o zaman, çocuğunun hayatı kurtulsun bezle neden uğraşıyorsun.

Alkoer

Üye
Olması gereken ama bizim oyunda yapılamayacak bir şey.

Theploutos

Üye
O kadar güzel açıklamışsın ki yani. Oyun bu. Keyif alacaksın, gerçek hayattan uzaklaşacaksın. İnsanlar gerçek hayatı oyuna getiriyorlar. Bi tane değişik adam vardı ben BUS kasarak çocuğuma bez alıyorum felan diyordu. Karakteri full +9 Set +3 Takı set felandı. Anlamıyorum. Sat karakterini o zaman, çocuğunun hayatı kurtulsun bezle neden uğraşıyorsun.
Aynen o çok saçma ama artık dünya genelinde oyunlar zevk +bı yan gelir olarak oynanıyor oyun oynarak ev geçindirmeye çalışmak saçma insanlar artık zamanının değerli olduğunu bildiği için para kazandırmaya ak oyunları oynamiyorlar buda bı gercek

Marakesh2

Üye
bu gözler +3 roflu buss kasan adamlar gördü. abi ekmeğimizdeyiz diye kesinlikle haksızlık olur mümkün değil. he bide kredi falan çekip üstünü başını diziyorlar. ama 1 tane premium almazlar

UNDERT0KER

Üye
Abi Yağğhhh Eskiden Ne Güzel Günlerdi Yahhhh Knightın İlk Yılları Bir Raptor +8 Görürdük Abi Yahh 1 Saat Bakardık Çok Özledim Yahhh Eski günleri yahhh Şimdi Ne o herkes de item var yahhh çok kötü oldu bu yahhh zor olsun abii bir item çıktı mı sevinelim yahhhh abii yahh eski günler yahhh diyordu kitle şimdi herkes fll +8 fll +3 olsun eee sonra abi yahh yapcak bişey kalmaadı yahhh ne item getirin abi yahhh hep getirin abi yahhhh ben bırakıyom yahhhhhhhhhh

Mitraileusse

Üye
Şu oyunda tek bi amacım var oda karakterimi diğer karakterlerle denk tutabilmek ama malesef şuan bu imkanımız yok gibi bişey

Lynch

Üye
Abi Yağğhhh Eskiden Ne Güzel Günlerdi Yahhhh Knightın İlk Yılları Bir Raptor +8 Görürdük Abi Yahh 1 Saat Bakardık Çok Özledim Yahhh Eski günleri yahhh Şimdi Ne o herkes de item var yahhh çok kötü oldu bu yahhh zor olsun abii bir item çıktı mı sevinelim yahhhh abii yahh eski günler yahhh diyordu kitle şimdi herkes fll +8 fll +3 olsun eee sonra abi yahh yapcak bişey kalmaadı yahhh ne item getirin abi yahhh hep getirin abi yahhhh ben bırakıyom yahhhhhhhhhh
Bomboş.

Burtto

Üye
İticisin miğde bulandiriyosun benim konularıma yorum yazma bu iq ile

UNDERT0KER

Üye
İticisin miğde bulandiriyosun benim konularıma yorum yazma bu iq ile
güzel öğrendiğim iyi oldu benimde senden hoşlandığım söylenemez o bir kere miğde değil mide kim birinin iq'suna laf yapıyorsa en düşük iq onundur. inadına yazayım da o çöplük miden bulansın o zaman. ne demek yazma burası forum açarsan konu herkes cevap yazabilir.

N3v3N

Üye
En basitinden zindan bitirince gelen özel bir materyal olabilirdi. Bu materyale özgü bı npc yapılıp 20x materyal verip silah armor veya takı alınabilirdi. Yavaş yavaş car dizilirdi.

Hedvein

Üye
Bunu yapmak pk kolunu güçlendirse de farmer kitleyi yoracak ve sıkacaktır. Nitekim bu oyunda farmer kitle büyük bir yüzdelik dilime sahip, her zaman şunu savunurum: MMORPG bir üçgen halinde olmalıdır. Farm-PK-Upgrade bu üçünde denge korunursa oyuncu döngüsü çok rahat eder. Pk odaklı olur farmer boşlanırsa oyuna ne item girer ne de pk döner, keza farmer bufflanırsa bu sefer kimse pk atmaz, upgrade bufflanırsa kimse pk atmaz yine çünkü herkes full + full olur ve bütçesi olup kötü oynayanlar oyunda tutunamayacağı için rekabet farktörü ortadan kalkar.
Şahsi fikrim budur ve her oynadığım MMORPG oyunda da bu böyle olmuştur, olmayanlar tarihin tozlu sayfalarına karışmıştır.

Tanerrr

Üye
Gb destegi de verilsin mi knka pot falan alirsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt