İstek Oyunda Kahkaha [Alaycı] Gülüş Animasyonu

IMIRZAAXv31

Üye
Merhabalar Rise Online için öneri eklemek istiyorum.

Çocukluğumdan beri sadece MMORPG'lerde oyun oynuyorum ve bir isteğim var.

Oyunda bir kısayol olsun mesela CTRL + 2 gibi bu tuşlara basınca karakterimiz Kahkaha atıp karşısında ki oyuncuyu eliyle gösterse gayet güzel olur.

Rise Online'de rekabet ve düşmanlıklar elbet olacaktır. Bu tarz eklemeler oyunda daha fazla durmaya ve çekişmelere neden olur. :)

Zoneradious

Üye
Bence mantıklı örnek vermek gerekirse Silkroad Online'da buna benzer animasyonlar mevcut. O tarz eklentiler olursa fena olmaz..

hzljoepr

Üye
bence, benim düşünceme göre saçma olabilir. eklenmemesi daha iyidir ama yinede siz bilirsiniz. böyle bişey olacaksa karakterler birbirlerne öpücük atabilirler böyle bişey olabilirdi mesela :)

IMIRZAAXv31

Üye
üstüne mezar çakalım :D
PvP'nin vazgeçilmezi bm'dir :D destekliyoruz efenim.
Kesinlikle böyle rekabete dayalı oyunlarda "bm" yapılabilecek animasyonlar olmalı
Bence mantıklı örnek vermek gerekirse Silkroad Online'da buna benzer animasyonlar mevcut. O tarz eklentiler olursa fena olmaz..
Teşekkürler arkadaşlar :D Bu tarz @platoon0x'in dediği gibi rekabete dayalı güzel şeyler olabilir

IMIRZAAXv31

Üye
bence, benim düşünceme göre saçma olabilir. eklenmemesi daha iyidir ama yinede siz bilirsiniz. böyle bişey olacaksa karakterler birbirlerne öpücük atabilirler böyle bişey olabilirdi mesela :)
Kahkaha, öpücük, pişmanlık, kızgınlık gibi animasyonlar olabilir güzel olur oyuna pozitif yönde hitap edeceğini düşünüyorum

hzljoepr

Üye
Kahkaha, öpücük, pişmanlık, kızgınlık gibi animasyonlar olabilir güzel olur oyuna pozitif yönde hitap edeceğini düşünüyorum
Mesela öpücük nasıl olcak biliyonmu karakter elini kaldırcak öpücük atıcak ve hafiften biraz eğilimli olcak bu bilirsin bazı oyunlarda vardı buna benzer vs.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt