Oyunda Karakterler Arası Denge Nezaman Gelecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rebell017

Üye
Oyuna nezaman karakterler arası denge gelecek ? Oyunu belli bir karakter üzerine kurup diğerlerini göz ardı ederek nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuz ? Biz bunları dile getirdiğimizde forumdan discordtan ban yiyoruz. Sizi eleştirmemize, hatalarınızı söylememize, oyunun gidişatının güzel olması için önerilerimize nezaman kulak vereceksiniz ?

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Oyun içi ile alakalı bir sorununuz/şikayetiniz varsa lütfen oyun içi destek bileti atın, destek bileti atarak değişmesine, düzenlenmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Gensuke

Üye
oyunda aslında karakterler arası bir denge sorunu yok mesela mageler hep şikayetçi ama açın yayınları izleyin mageler dv'de sayfa atıyor,asaslar zaten güçlü,warriorlar çöp diyenler lvli,itemi olmayan adamlar +7 epic itemlerle 85 lvl olan bir warrior gayet güçlü,oyundaki sorun itemlerin dengesizliği epic itemler olması gerekenden fazla güçlü ve +7leri kolay ulaşılabilir dolayısıyla orta seviye oyuncular tek atıp tek yiyor asas klasının yüksek hasar patlamasıyla birleşince asaslar çok güçlü gibi görünüyor.kısacası dengelenmesi gereken itemler.

Gensuke

Üye
Oyun içi ile alakalı bir sorununuz/şikayetiniz varsa lütfen oyun içi destek bileti atın, destek bileti atarak değişmesine, düzenlenmesine katkıda bulunabilirsiniz.
hocam kaç tane ticket attık kimsenin dikkate aldığı yok çok samimi söylüyorum oyunu gerçekten oyuncuların keyif alacağı bir hale getirmek istiyorsanız 2005 yılından bu yana belki 200den fazla mmorpg oynadım bana ulaşın size oyunu mükemmel hale nasıl getireceğinizi anlatayım tek tek üşenmeden

rebell017

Üye
bu denge sağlanmadığı için oyunu bırakan kitle gözden kaçıyor sanırım. Bir arpa boyu ilerleme alınamadı ve her güncellemede dahada kötüye gidiyor.

murbal

Üye
oyunda aslında karakterler arası bir denge sorunu yok mesela mageler hep şikayetçi ama açın yayınları izleyin mageler dv'de sayfa atıyor,asaslar zaten güçlü,warriorlar çöp diyenler lvli,itemi olmayan adamlar +7 epic itemlerle 85 lvl olan bir warrior gayet güçlü,oyundaki sorun itemlerin dengesizliği epic itemler olması gerekenden fazla güçlü ve +7leri kolay ulaşılabilir dolayısıyla orta seviye oyuncular tek atıp tek yiyor asas klasının yüksek hasar patlamasıyla birleşince asaslar çok güçlü gibi görünüyor.kısacası dengelenmesi gereken itemler.
Nasıl denge sorunu yok. 2700 ap ile rogue ye 650 vuruyorum. Toruture attığımda 1 k vuramıyorum. Bu mu denge ??

N3v3N

Üye
100 lvl capte denge gelebilir. Olmazsa 120 lvl cap. En kötü ihtimalle 200 lvl capte denge gelir.

Rhine

Yönetici
Game Master
Sadece tek 1 karakter üzerine oyun kurma gibi bir durum söz konusu olmamaktadır. Eleştiri en doğal hakkınız. İstediğiniz zaman eleştiri yapabilirsiniz. Ceza alan hesabınızın, kullanıcı adını benimle paylaşır mısınız?

Yasaklanma sebebini beraber kontrol edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt