Oyunda ki online sayısı ne durumda?

Shyke

Üye
Herkese iyi forumlar, bazı sebeplerden 1 haftadır oyunda yoktum tekrar devam etmeyi düşünüyorum fakat sizlerin görüşlerini almak istiyorum. İzlenimlerinize dayanarak oyunun mevcut oyuncu sayısı hakkında ne düşünüyorsunuz?

XİARA

Üye
Herkese iyi forumlar, bazı sebeplerden 1 haftadır oyunda yoktum tekrar devam etmeyi düşünüyorum fakat sizlerin görüşlerini almak istiyorum. İzlenimlerinize dayanarak oyunun mevcut oyuncu sayısı hakkında ne düşünüyorsunkardesim 20 senelik mmorpg tecrübeme dayanarak 2 ay içerisinde devrim niteliğinde bir update gelmezse oyunun online player sayısı 4 5 k civarına düşecektir. Şuan için ise 9 k civarı galiba

Marceline

Üye
Katılıyorum sağlam bir güncelleme gelmezse baya sıkıntı. İnşAllah en iyi yerlere en en en kısa sürede gelir :)

XİARA

Üye
Herkese iyi forumlar, bazı sebeplerden 1 haftadır oyunda yoktum tekrar devam etmeyi düşünüyorum fakat sizlerin görüşlerini almak istiyorum. İzlenimlerinize dayanarak oyunun mevcut oyuncu sayısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mevcut oyuncu sayısı hakkında fikir belirtmek yanlış olur, sesli bir ortamda konuşabilseydik toplu sunuculardaki ortak fikir şudur, oyun maddi kaygısına ve belli bir kitleye startup yaptı. En kısa bir örnekle cs go bilirsin, riot games bu oyunu aldı ortaya daha iyi bir iş çıkardı kitlesi vs bir kenara bırakarak valorant şaheser gibi bir fps oyunu. Bu firma ise 20 sene önceki oyunu eline aldı bir sürü yalan vaat verdi ve bize 10 saat slotta oturma simulator, üç kagitcilarin bugla kasıp coin nft bilmem ne kastığı slotlari dönüp 10ar 20 şer m lik itemleri pazarda cayır cayır döndürdüğü , görev akışı, exp düzeni,oyun içi denge,optimizasyon , sunuculardaki connection problemleri lag sorunu olan rezil bir çıkış yaptı. Alfa ve betadaki sınıfta kalmalar daha büyük şekilde tekrarlandı

vroslav

Üye
Sadece lunaskar apostle slotlarında 500 online var tüm kanallarda, gayet güzel

Toxic

Üye
Şuan ağlayan zırlayanların dışında efsane pk lar yapan exp kasan güzel clanlar ve oyuncular bulunmakta. Onun haricinde acil satılıkçılar türedi xd asdasd
Eee bide şey var bu zindanları falan bekleyen tayfa oyun şuan böyle tahminimce bu ağlayan zırlayan çöp tayfa yakında oyunu bırakırsa oyun çok daha güzel bir yer olacak en azından forum kesin güzel bir yer olacak :) Bide karuslar çok baskın cz de ama yine de human tarafında da güzel pk lar dönüyor :)

XİARA

Üye
Şuan ağlayan zırlayanların dışında efsane pk lar yapan exp kasan güzel clanlar ve oyuncular bulunmakta. Onun haricinde acil satılıkçılar türedi xd asdasd
Eee bide şey var bu zindanları falan bekleyen tayfa oyun şuan böyle tahminimce bu ağlayan zırlayan çöp tayfa yakında oyunu bırakırsa oyun çok daha güzel bir yer olacak en azından forum kesin güzel bir yer olacak :) Bide karuslar çok baskın cz de ama yine de human tarafında da güzel pk lar dönüyor :)
Tamam hayatsız kardeşim ,ben 65 levelim üstümde 90 m para var, senin gibi dar kafalı kara cahiller olduğu için bu oyunu 250 bin 300 bin 1 milyon aktif oyuncunun oynayabilecek hale gelmesi, mmo açığının kapatılması için insanların bu oyunu arkadaşlarına tavsiye edip başlaması önemsiz. Hakaret edecem ona bile elim varmıyor, madem bu kadar pk atmayı seviyorsun pvp serverlerden çıkmasaydınız on numara vardı pk dönen dengeli pvpler.hayatında knight harici mmo oynamamışsın gelip de boş yapma şurda. Oyuna başlayan 2 gün oynayıp siliyor kafanız mı güzel yoksa normal hayatınızda da yanlış şeyleri veya ezilen insanları görünce kendi rahatınızı düşünüp konuşuyosunuz ? Klana oyuncu alıyoruz adamlar pot için para mı odeyeceğiz sürekli diye soruyo evet cevabı veriyoruz. Abi bu slotta %5 exp geldi sadece z2 basıp oturcam mı burada diyor. Ee ee. Evet kardesim diyoruz. Haa aabi ben oyunu sildim diyor. Evet kardeşim bu gidişle bizde silicez diyoruz. Siz neyin kafasını yaşıyorsunu, arkadaşım hayatınızda oyun mu görmediniz yoksa halinden gerçekten memnun musunuz oyunun. Eğer olay farmlayıp en iyi pk çarını dizmekse on numara ekibimle yaparım o işi ama burada çatır catır eleştiririm eksikleri. 3 ay sonra oynayan adam kalmazsa new world gibi görürsün o zaman anaa kimse kalmadı malum oyuncular da eski oyuna geri döndü diye zırlarsınız. Czde farm yapıcak yer bırakmadılar millete ara açılmasın diye , bir kitlenin sorununu başka bir kitleye sorun aça aça çözüyorlar farkedemiyor musunuz bunu ?

XİARA

Üye
Zindanları bekleyecek tayfa olacak tabii ki öyle söz verdiler , şuanda çalışan okuyan zor bir bölüm okuyan veya onu geçtim kendi hayatına değer veren hayatın akışında olan birisi olsan 10 saat raven harpy undead golem dönmenin bu devirde kalmadığını , gençlerin yeni nesilin sizin gençliğinizdeki gibi oyun açıklarını değil eğlenerek beraber görev yaptığı zindanlara girdiği rekabetçi ve geniş contentli oyunlar oynadığını, eski malum oyunu yıllar önce bırakan kitlenin %90 ının da rise onlineden memnun olmadığını görebilirdin.

XİARA

Üye
Nickin hakkını veren bir kardeşimizsin , discorddan oyun içinden ulaşırsan eğer bankama koyduğum parayı göstereyim sana da pot parası çıkıyor muymuş bir gör , ama yeni başlayanın halinden sen pek anlamıyorsun. Oyun onlar için çok çok fazla zor ve vakit harcayıcı olmuş :) bunu yapmayacağız demişlerdi ya hani tanıtım esnasında o yüzden dedim.

Toxic

Üye
Nickin hakkını veren bir kardeşimizsin , discorddan oyun içinden ulaşırsan eğer bankama koyduğum parayı göstereyim sana da pot parası çıkıyor muymuş bir gör , ama yeni başlayanın halinden sen pek anlamıyorsun. Oyun onlar için çok çok fazla zor ve vakit harcayıcı olmuş :) bunu yapmayacağız demişlerdi ya hani tanıtım esnasında o yüzden dedim.
Öyle bir şey olsaydı sana potlar pahalı değil mi diyenlere yok derdin xd lütfen daha fazla uğraşma muhatap olmak istemiyorum dostum güle güle
Hee arkadaşlarına söyle yeni yama da görevlere pot eklendi xd asdasd

Toxic

Üye
1000li hp mp pot 2m gördüm pazarda. 2m kasıp da 1000li pot alamıyorsanız ne diyeyim ben size...
Bana niye alıntı yaptın kanka ya ben yazmadım ki potlar pahalı diye :d :D ama bir kitle var casual newbie artık neyse potlar pahalı diyor. Hee daha ucuz olsun istemez miyim ? Tabi ki isterim :D Ama pahalı değil pahalı demek gelmiyor içimden :D

DeAtHOwL

Üye
Çok gereksiz şeyler üzerinden tartışma yapıyorsunuz beylerrr :D Pot parası yetmiyor diyen kişi farm hesabıyla hesap yapıyordur. Kastıgı ile aldığı pot arasında kalan coin tatmin edici olmadığı için pot pahalı diyorlar. Herkes farkındaki kitlenin %60 ı kalan coini satmanın peşinde...
Boşverin pot pahalıymış ucuzmuş zevk alıyorsan oyna keyfine bak zevk almıyorsan eziyet çektirme kendine ve oynamak isteyen istekli tayfaya. Bi alt f4 e bakar herşey...

Toxic

Üye
Çok gereksiz şeyler üzerinden tartışma yapıyorsunuz beylerrr :D Pot parası yetmiyor diyen kişi farm hesabıyla hesap yapıyordur. Kastıgı ile aldığı pot arasında kalan coin tatmin edici olmadığı için pot pahalı diyorlar. Herkes farkındaki kitlenin %60 ı kalan coini satmanın peşinde...
Boşverin pot pahalıymış ucuzmuş zevk alıyorsan oyna keyfine bak zevk almıyorsan eziyet çektirme kendine ve oynamak isteyen istekli tayfaya. Bi alt f4 e bakar herşey...
|:< AYAKTA ALKIŞLAYAN EMOJİ >:|

Mileenaaa

Üye
Bana niye alıntı yaptın kanka ya ben yazmadım ki potlar pahalı diye :d :D ama bir kitle var casual newbie artık neyse potlar pahalı diyor. Hee daha ucuz olsun istemez miyim ? Tabi ki isterim :D Ama pahalı değil pahalı demek gelmiyor içimden :D
gaza geldim ondan :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt