Öneri Oyunda olması gereken belkide en önemli şey

Smizara

Üye
Katılım
23 Eki 2021
Mesajlar
4
Puanları
3
Oyunda bir leveldir güçtür toplanan pvp puanlarıdır vs gibi bir ranking sistemi olmalı ve bu sıralamayı sitede oyuncular rahatlıkla görebilmeli diye düşünüyorum.
Örnekleri çok. Zamanında metin2 gibi oyunların sitesine girer bakardık 1. kim diye ve orada olma isteğimiz hayalimiz olurdu. Burada da böyle bir şey olursa oyuncuların gazlanacağını ve daha fazla uğraşacağını düşünüyorum. Yapması kolay mı zor mu bilmiyorum ancak oyun için bir + olacağına eminim. 2010 zamanı oyunlarda bunları çok görürdük ve herkes siteye girip sıralamalara bakardı. Hatta o oyunların özel serverlerinde dahi sıralama sistemleri duruyor ve yeni açılan serverlerde herkes onlara dikkat ediyor. Oyunda olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Zaten çoğu kullanıcı da buna katılacaktır.
 

Micapo

Üye
Katılım
12 Eki 2021
Mesajlar
20
Puanları
3
Rank sistemi gerekliliğine kesinlikle katılıyorum. Bu tarz listeler insanları kamçılayan etkenlerdir. Her ayrı birim için bir sıralama olmalı, Craft Seviye, PvP Puan, Level gibi.
 

Nart

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
369
Puanları
63
Sıralamanın olmasının yanında yukarı sırada bulunan clanların ekstra görüntü ve ekstra bonuslar alabileceği bir sistem olmalı. Malum oyunda ilk 5 sıradaki clanın kolluğu yanardı mesela... Rise Online bunu daha detaylandırmalı ve çeşitlendirmeli.
 

birol2003

Üye
Katılım
9 May 2021
Mesajlar
771
Puanları
63
Arkadaşlar tek oyuna kanalize olmak rise online'ı kısır bir döngüye sokar ve aynı kalitede bir avuç oyuncu ile başbaşa bırakır insanları.

Düşünce gayet güzel rank sistemi her zaman diğer oyuncular için örnek teşkil eder ve önüne bir hedef koyup daha istekli oynamasını sağlar ama klişe olmuş ve gerek oyun olarak gerek oyuncu olarak kalitesizliğini göz önüne seren eski bir oyundan bazı ögelerin copy-paste yapılması ve bunun alışkanlık haline gelmesi, çekişmeli mmorpg pazarında alt sıralarda kalınmasına sebep olur ayrıca oyunu ileriye değil geriye çekecektir.

Piyasada onlarca bu tarz oyun var bir o kadarı da çıkmak üzere girip inceleme imkanınız varsa inceleyin derim, tek sıkıntımız yanan kolluklar olmamalı, eğer Türkiye kaynaklı bir oyun yayınlacak ve biz buna fikir ve yorumlarımızla katkı yapacak isek bakış açımızı hem geliştirmemiz hem de genişletmemiz lazım.
 

Smizara

Üye
Katılım
23 Eki 2021
Mesajlar
4
Puanları
3
Anlaşılan bu sistem oyunda olacak arkadaşlar :)
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_326.png
    Screenshot_326.png
    50.6 KB · Görüntüleme: 31

NaxoziwuS

Üye
Katılım
15 Eki 2021
Mesajlar
34
Puanları
8
Kesinlikle olmalı sadece en iyi oyuncu,en iyi klan değil.

En yüksek level sıralaması
En iyi klan sıralaması
En iyi oyuncu sıralaması
En iyi class sıralaması (Mage,Asas,Warrior,Priest) ayrı ayrı gibi.
En çok boss kesen kullanıcı sıralaması
En çok boss kesen clan sıralaması vb. gibi çeşitlendirilebilir..
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt