Öneri Oyunda olmazsa olmazlar. Yapılması gerekenler. (ÖNERİ)

furkii

Üye
Evet arkadaşlar. Bu oyunda olmazsa olmaz şeyleri yazacağım çok uzun olmayacak. Eğer bu dediklerim olursa bu oyun tadından yenmez. Ayrıca bu dediğim şeyler malum oyunda yapılan hatalar olarak karşımıza çıkıyor. Ve bu yapılan hataları ROW yaparsa oyuncu kaybeder. Yapılan bütün emekler boşa gider. Ve biz oyuncular bunu istemeyiz!

*Kesinlikle oyunun kendi mağazasında gb tarzı para vs. yada item satışı olmamalı.

*Kesinlikle oyunun kendi mağazası olmayan sitelerde gb tarzı para vs. yada item satışı olmamalı.

*Sadece kostüm yani kozmetik satılmalı. Patos Valkyrie Kanat vs. Ancak bunlarında çeşitleri çok tutulmamalı. Az ve öz olmalı ki oyun karmaşık bir hal almasın. Ayrıca bunlarında oyuna etki edecek hiçbir özellikleri olmamalı sadece ''GÖRÜNÜŞ'' amaçlı olmalı.

*Oyunda karakter satışı kesinlikle yasak olmalı. Böyle bir şey tespit edildiğinde kesinlikle karakter banlanmalı.

*Eğer bu dediklerim olursa oyun gerçek reel para anlamında ticarete dökülmemiş olacak ve oyunu gerçektende zevk için oynamak isteyen oyuncu kitlesi kendi itemlerini yapmak için hem pve oynayacak. Pve haritaları dolacak eğlenceli olacak. Bu itemleri yaptıktan sonrada pvp haritalarında yada etkinlik savaşlarında vs oynayacak ve eğlenceli olacak. Yani her iki haritada hareketli ve dolu olacak.

*Herkes emeğiyle bir şeyler başarmalıdır. Oyuncuların büyük bir kısmıda bunu istediğini düşünüyorum.

*3. parti yazılımlara af olmamalıdır. Tespiti halinde anında karakterler banlanmalıdır. Hatta ip ban yerine bilgisayarın kendisine, ekran kartı veya anakart id sine ban olmalıdır ki 3. parti yazılım kullananlar bir daha oyuna giremesin.

*Oyunun kendi mağaza sisteminde olması gerekenler sınırlı sayıda şeyler olmalı. Oyunu iyice paraya dökecek şeyler olmamalıdır. Örnek verecek olursam premium, kanat, patos, valkyrie. Emin olun bu 4 şeyden firma zengin olur. Oyunun yada karakterlerin özelliklerini artıracak bir şey kesinlikle satılmamalıdır. Mağaza az, sade ve öz olmalıdır.

*Oyuna sürekli farklı zırhlar, silahlar, takılar kısacası itemler gelmemeli. Oyun karmaşık hale getirilmemeli. Oyunun gelişimine kimse bir şey demez. Ancak oyun gelişecek diye sürekli itemler karakterler vs getirilmemeli. Daha çok etkinlik tarzı şeyler gelmeli. Gelişim bu yönde olmalı ki oyunun sürekliliği artsın ve sıkıcı olmasın.

*Oyunun reklamı öyle bir yapılmalı ki herkese hitap etmeli. Yaş farkı olmaksızın herkesi kendine çeksin. Yani bizim oyunumuzun bir kitlesi zaten var denmemeli. Şahsi fikrim her açtığım internet sayfasında ROW reklamı görmek istiyorum. Birisine Rise Online oynuyor musun dediğimde. O ne ya demesin. Her yaştan insanın bu oyunu bilmesini istiyorum.

*E-Spor tarzında etkinlikler yapılmalı. Bu etkinliker insanları oyuna çeker. Bu etkinliklerin içeriği herkes kendi itemiyle olabilir. Yada herkes eşit itemlerle olabilir. Artık orası gerliştiricilerinizin hayal dünyasına kalmış. Ancak demek istediğim şu. Bu oyun çok etkin olmalı ki insanlara cazip gelsin.

Şimdilik aklıma bunlar geliyor. Aklıma geldikçe daha yazarım. Ama bu dediklerim teker teker olursa emin olun oyun alır başını gider.

*Yabancı oyuncuları nasıl çekeceğinizi bilmiyorum. Ancak yabancı oyuncuları da çekerseniz güzel olur. Böylece dünya geneli turnuva tarzında etkinlikler yapılabilir.

Gorakrısky-Mehmet

Üye
ROW yetkililerine bu konular çokca soruldu cevapları istediğin düzeyde mutlu olabilrisin

hasanalp

Üye
Gb, item satışı olmayan bir oyunun ömrü uzun olmaz. Şu ticareti, oyundan gelir elde etmeyi kapatın tarzı öneriler gerçeklik dışı ve yönetimin kulak asmaması gerekiyor bence.

furkii

Üye
Gb ve item satışına karışılmasın diyorsunuz. Absürt rakamlarda item satan insanlar olacak. Şimdi malum oyunda 50.000 Tl'ye karakter dizmezsen pk atamayacak seviyedesin demektir. Böyle mi olmasını istiyoruz biz anlamış değilim?

furkii

Üye
Senin düşüncene göre olursa paraya dökülür oyun. Reel anlamda ticaret için oynarlar. Sadece parası olan oyuncular oynar. P2W olur oyun. Sonra kime cazip gelecek oyun. Dediğin tarzda bir oyun var zaten. Adı malum oyun. Senin gibi düşünenler bence malum oyuna devam etmeli

furkii

Üye
Parayı veren düdüğü çalmamalı benim isteğim bu. Dediğimi pek anlamamış gibisin. Reel anlamda ticarete dökülmemesi lazım oyunun. Adamlar gerçek para kazanmak için oynamaması lazım oyunu. Sonra bizde 50.000 Tl verip çıkmak zorunda kalmayalım pk ya.

furkii

Üye
Zaten oda ayrı bir mevzu. Oyunda olmazsa olmaz kısmına bir şey daha eklemek istiyorum.

*İtemler +9 a kapalı olmalı. Şuan anladığım kadarıyla +9 a kapalı zaten. Böyle devam etmeli. Oyunu geliştirme kısmı dediğim gibi etkinliklerle olmalı.

XDarkShadoWX

Üye
Evet arkadaşlar. Bu oyunda olmazsa olmaz şeyleri yazacağım çok uzun olmayacak. Eğer bu dediklerim olursa bu oyun tadından yenmez. Ayrıca bu dediğim şeyler malum oyunda yapılan hatalar olarak karşımıza çıkıyor. Ve bu yapılan hataları ROW yaparsa oyuncu kaybeder. Yapılan bütün emekler boşa gider. Ve biz oyuncular bunu istemeyiz!

*Kesinlikle oyunun kendi mağazasında gb tarzı para vs. yada item satışı olmamalı.

*Kesinlikle oyunun kendi mağazası olmayan sitelerde gb tarzı para vs. yada item satışı olmamalı.

*Sadece kostüm yani kozmetik satılmalı. Patos Valkyrie Kanat vs. Ancak bunlarında çeşitleri çok tutulmamalı. Az ve öz olmalı ki oyun karmaşık bir hal almasın. Ayrıca bunlarında oyuna etki edecek hiçbir özellikleri olmamalı sadece ''GÖRÜNÜŞ'' amaçlı olmalı.

*Oyunda karakter satışı kesinlikle yasak olmalı. Böyle bir şey tespit edildiğinde kesinlikle karakter banlanmalı.

*Eğer bu dediklerim olursa oyun gerçek reel para anlamında ticarete dökülmemiş olacak ve oyunu gerçektende zevk için oynamak isteyen oyuncu kitlesi kendi itemlerini yapmak için hem pve oynayacak. Pve haritaları dolacak eğlenceli olacak. Bu itemleri yaptıktan sonrada pvp haritalarında yada etkinlik savaşlarında vs oynayacak ve eğlenceli olacak. Yani her iki haritada hareketli ve dolu olacak.

*Herkes emeğiyle bir şeyler başarmalıdır. Oyuncuların büyük bir kısmıda bunu istediğini düşünüyorum.

*3. parti yazılımlara af olmamalıdır. Tespiti halinde anında karakterler banlanmalıdır. Hatta ip ban yerine bilgisayarın kendisine, ekran kartı veya anakart id sine ban olmalıdır ki 3. parti yazılım kullananlar bir daha oyuna giremesin.

*Oyunun kendi mağaza sisteminde olması gerekenler sınırlı sayıda şeyler olmalı. Oyunu iyice paraya dökecek şeyler olmamalıdır. Örnek verecek olursam premium, kanat, patos, valkyrie. Emin olun bu 4 şeyden firma zengin olur. Oyunun yada karakterlerin özelliklerini artıracak bir şey kesinlikle satılmamalıdır. Mağaza az, sade ve öz olmalıdır.

*Oyuna sürekli farklı zırhlar, silahlar, takılar kısacası itemler gelmemeli. Oyun karmaşık hale getirilmemeli. Oyunun gelişimine kimse bir şey demez. Ancak oyun gelişecek diye sürekli itemler karakterler vs getirilmemeli. Daha çok etkinlik tarzı şeyler gelmeli. Gelişim bu yönde olmalı ki oyunun sürekliliği artsın ve sıkıcı olmasın.

*Oyunun reklamı öyle bir yapılmalı ki herkese hitap etmeli. Yaş farkı olmaksızın herkesi kendine çeksin. Yani bizim oyunumuzun bir kitlesi zaten var denmemeli. Şahsi fikrim her açtığım internet sayfasında ROW reklamı görmek istiyorum. Birisine Rise Online oynuyor musun dediğimde. O ne ya demesin. Her yaştan insanın bu oyunu bilmesini istiyorum.

*E-Spor tarzında etkinlikler yapılmalı. Bu etkinliker insanları oyuna çeker. Bu etkinliklerin içeriği herkes kendi itemiyle olabilir. Yada herkes eşit itemlerle olabilir. Artık orası gerliştiricilerinizin hayal dünyasına kalmış. Ancak demek istediğim şu. Bu oyun çok etkin olmalı ki insanlara cazip gelsin.

Şimdilik aklıma bunlar geliyor. Aklıma geldikçe daha yazarım. Ama bu dediklerim teker teker olursa emin olun oyun alır başını gider.

*Yabancı oyuncuları nasıl çekeceğinizi bilmiyorum. Ancak yabancı oyuncuları da çekerseniz güzel olur. Böylece dünya geneli turnuva tarzında etkinlikler yapılabilir.
*Kesinlikle oyunun kendi mağazasında gb tarzı para vs. yada item satışı olmamalı
CEVAP : Bence oyun kendi gb satışını yapmalı yaparsa piyasa aşırı derecede uçmaz herkes bir şeyler sahibi olur ve sanki o malüm oyun gb satışı yapmıyor farm alanları yok olmuş ama sitelerden dilediğiniz kadar gb alabiliyorsunuz hiç kendi kendinize sordunuzmu bu gb nerden geliyor diye...
*Kesinlikle oyunun kendi mağazası olmayan sitelerde gb tarzı para vs. yada item satışı olmamalı
CEVAP : İTEM satışı nasıl olmasın bu söylediğin nekadar mantıklı insanlar emek verip birşeyler yapacak sonra emeği çöp olacak oyunu bırakınca sen neyin kafasını yaşıyorsun yada sen kaç yaşındasın...
CEVAP : Pus dan para verip aldığın kostümleri diyeyim nasıl bir avantajı olmasın olmasa kim alır kimse almassa bu RİSE ONLİNE ne kazanacak bir kazanç sahıbı olmasınlarmı bedavaya mı hizmet etsinler Kardeş buda mantıksız...
*Oyunda karakter satışı kesinlikle yasak olmalı. Böyle bir şey tespit edildiğinde kesinlikle karakter banlanmalı
CEVAP : Oyunda karakter şatısı nasıl olmasın bu oyunun olmassa olmazıdır bır kulanıcı 5 yıl oynadı sonra bırakmaya karar verdi satmasınmı karekterini çöpmü olsun karakter acayip mantıksız konusuyorsun kardes...
CEVAP : RİSE ONLİNE ekibi ne yaparsa yapsın 3 yazılım illaki olacaktır kardeş oldugunda RİSE ONLİNE ekibi elbet banlıyacaktır göz yumacak değiller...
CEVAP: Karekterlere illaki azda olsa bir avantajı olmasa kim alır ??

Mümkünse aklına bişey gelmesin kardeşim ...

Görüş farklı olabilir veya kabul edilebilir ancak MANTIKLI olduğu sürece....

furkii

Üye
Arkadaşım önce biraz saygılı sohbet edersek daha uygun olur. Kime göre mantıksız ? Ben kendi görüşümü paylaştım. Olması gerektiğini düşündüğüm şeyleri yazdım sadece. Sen düşünme falan. Olmuyor böyle. Kime göre mantıksız ? Sana göre mantıksız. Bana göre mantıklı. Dediklerine cevap olarak illa uğraştığın emeğine para biçmek zorunda mısın? Eğer senin dediğin gibi olursa emek veren oyuncular uğraşıp belli bir yerlere gelecek. Ancak parası olan adam hemen item alacak gerekirse karakter satın alacak. E bu sefer emek veren adamların emeği boşa gitmiş olmayacak mı? Sen emek ver parası olan birisi gelsin item satın alsın. Emek veren oyuncunun önüne geçsin. Ben buna karşıyım. Ha yanlışta anlama param olmadığı için değil. Emeğe saygı verdiğimden dolayı. Ben ROW para kazanmasın demiyorum. Zaten ROW izlenimlerim sonucunda benden + puan aldı. Oyuncuyu düşünüyor. Malum oyunlar gibi at gözlüğü takmıyorlar. Tabiki de para kazanacaklar bende aynı şekilde düşünüyorum. Pusta satılan eşyalar pve yada pvp farketmeksizin özellik vermediğinde bile satın alacak pek çok kişi vardır. Ayrıca evet daha yeniyim. Bazı şeyler belirlenmiş. Doğrudur pek bilmiyorum. Yeni öğreniyorum. Ama bu oyunu oynayacağım. Olmasını düşündüğüm şeyleri yazdım sadece. Ayrıca bana sen mümkünse düşünme demekte senin haddine değil kardeş. Saygı çerçevesinde her görüşe açığım. Burada kalp kırmaya gerek yok...

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Parası olan için gerçek hayat yetmiyor mu da gelip bir de bu oyun için parasını konuşturmaya çalışıyor

Zonta

Üye
Parayı veren düdüğü çalmamalı benim isteğim bu. Dediğimi pek anlamamış gibisin. Reel anlamda ticarete dökülmemesi lazım oyunun. Adamlar gerçek para kazanmak için oynamaması lazım oyunu. Sonra bizde 50.000 Tl verip çıkmak zorunda kalmayalım pk ya.
ruh bağı olayını kaçırıyorsunuz. bazı eşyalar ruh bağı olacak ve bu bağdan kurtarmak ta mağazadan eşya alayımda bağı açayım olmayacak. bu şekilde denildi zaten. ruh bağını açmak için gerekli eşya bir sezonda 2-3 kişiye birer tane verilir gibi bir şeyler söylenmişti diye hatırlıyorum. hatta +7 ye kadar normal olsa eşyalar +8 +9 +10 eşyalar direk bağlı hale gelse daha iyi olur bence. o zaman +9 +10 eşyalar çok daha nadir olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt