haberler14
Üye

65 level olmak kolay diyenlerin hepsi makrolu kasanlardır 65 olmak elle imkasız görevlerde exp artsın görevlerin sayısı 4 kat artsın zindanlar cok güzel olmuş ama girmek imkansız
sen anlamıyosun galiba okuduğunu ama lost ark sıkıcı demedim sıkıcı bir quest line ı var dedim wowda parayı verip level alamıyorsun demedim genie yok dedim %99 eminim senden epey fazla mmorpg oynamışımdır ama kanıtlayamam.BOT YOK OYUNLARDA ben bu oyunada gelmesini istemiyorum ama bir tane sc gelse yeni açılan karakteri 60 levela atsa o sc , hiç sesim çıkmaz.İnsanlara laf atmadan önce düzgün oku yazılanları nasıl ben senin yazdıklarını okuyorsammir4 : oyun değil , 18m useriyle LostArk : sıkıcı , parayı ver leveli al sistemli wow : kesinlikle öyle birşey yok.
tamam kardeş sen haklısın , ben daha senle argümana girmem.
Senin ne kadar ısrar ettiğinin bir önemi yok gerçekten diğer oyunlarda da genie tarzı şeyler yok alternatif exp kasma yöntemleri var bunlara karşı değilim ama genie yokMir4 tam otomatik bot sistemi var. Wow kısmi bot ayrıca günde 2 saat exp ile en fazla 2 haftada son level oluyorsun. LostArk kısmi bot ve günde 4saatini ayırarak en fazla 1haftada son levele ulaşıyorsun. Metin2 ve Knighttan başka oyun oynamayıp buraya geldiysen normal tabi bilmemen.
Bir sc ile karakterin 60level olmasına razı oluyosunda biz sadece exp kasmakta kullanılacak farm yapılamayacak bir bot istediğimizde neden karşı çıkıyosun ? Kendinle çelişiyosun burda. Botla level kasmak sc ile direk 60 olmaktan daha düşük bir ayrıcalık. Yani sen tam olarak neye karşısın bunu acaba kendin biliyo musun yoksa sadece polemik derdindemisin ?sen anlamıyosun galiba okuduğunu ama lost ark sıkıcı demedim sıkıcı bir quest line ı var dedim wowda parayı verip level alamıyorsun demedim genie yok dedim %99 eminim senden epey fazla mmorpg oynamışımdır ama kanıtlayamam.BOT YOK OYUNLARDA ben bu oyunada gelmesini istemiyorum ama bir tane sc gelse yeni açılan karakteri 60 levela atsa o sc , hiç sesim çıkmaz.İnsanlara laf atmadan önce düzgün oku yazılanları nasıl ben senin yazdıklarını okuyorsam
Kardeş sen kimsin ? Yönetimden birimisin ? Oyun adına mı konuşuyorsun ? Başka bir oyuncunun ısrarının önemi olup olmadığının kararını vermek sana mı düştü ?Senin ne kadar ısrar ettiğinin bir önemi yok gerçekten diğer oyunlarda da genie tarzı şeyler yok alternatif exp kasma yöntemleri var bunlara karşı değilim ama genie yok
Gecenin bu saatinde gerçekten polemik aramıyorum ben görev yaparken para kasmaya exp kasmaya çalışırken gittiğim slotta kafasında kocaman genie yazan heryere ok atan cevap vermeyen botlar görmek istemiyorum günlük görev gelsin herkese tonla exp versin hergün rested exp buffı gelsin oyuna girmedikçe exp biriksin yavaş yavaş girince kestiği moblardan o epx topluca gelsin benim parayla exp alınması konusunda bir problemim yok yok bot sevmiyorum oyunları ciddi anlamda öldürdüğünü düşünüyorumBir sc ile karakterin 60level olmasına razı oluyosunda biz sadece exp kasmakta kullanılacak farm yapılamayacak bir bot istediğimizde neden karşı çıkıyosun ? Kendinle çelişiyosun burda. Botla level kasmak sc ile direk 60 olmaktan daha düşük bir ayrıcalık. Yani sen tam olarak neye karşısın bunu acaba kendin biliyo musun yoksa sadece polemik derdindemisin ?
Senin ne kadar ısrar ettiğinin bir önemi yok gerçekten diğer oyunlarda da genie tarzı şeyler yok alternatif exp kasma yöntemleri var bunlara karşı değilim ama genie yok
sen bak yine okumuyorsun karar vermiyorum yada olmayacak demiyorum diğer oyunlarda BOT YOK diyorum senin lost arkta wow da kısmi bot var demen bu gerçeği değiştirmeyecek ben sadece varolan durumu belirtiyorumKardeş sen kimsin ? Yönetimden birimisin ? Oyun adına mı konuşuyorsun ? Başka bir oyuncunun ısrarının önemi olup olmadığının kararını vermek sana mı düştü ?
Ben seni anladım sen bana sinirlendin gece gece kusuruma bakma ben sadece bot sevmeyen biriyim sana bir kastım yok istiyosan 65 level char satın al istersen makro aç sonuçta engel olamam kimseye bir uyuyalım sabah devam ederiz tartışmamızaKardeş sen kimsin ? Yönetimden birimisin ? Oyun adına mı konuşuyorsun ? Başka bir oyuncunun ısrarının önemi olup olmadığının kararını vermek sana mı düştü ?
OKsen bak yine okumuyorsun karar vermiyorum yada olmayacak demiyorum diğer oyunlarda BOT YOK diyorum senin lost arkta wow da kısmi bot var demen bu gerçeği değiştirmeyecek ben sadece varolan durumu belirtiyorum