DeadLegion
Üye

Mageye 10 bin tlde harcasan 1000 tlde harcasan hasar asagi yukari ayni. Durum boyleyken uc kurusluk mageler sozunuzun hicbir anlami yok cunku mageye yatirim yapmak ne hasarini ne canini ne de defini ahim sahim artirmiyor. Ayrica siz asaslar gibi her skilinde bir ozellik olan ucan kacan vs. 250 tane kullanisli skili vardi magenin de biz mi kullanmadik? Hasari az hasari yetse skillerinin casting suresi 2 saniyeden fazla. 2 saniyede asaslar en az 2 skill 2 r vururken mageleri elestirmeniz yersiz. Bp konusuna gelecek olursam farmda cok ustun ama pkda asas haric diger classlar gibi surunuyor. Asaslara yetisemedikten sonra dvde asas haricinde hicbir class solo olarak barinamiyor hatta int pri bile skill animasyonunun kesilmesi denen interrupt yuzunden pk alaninin kalabalik oldugu zamanlarda zor oynaniyor.Kardeşim benim itemlerim sizin mage clannın tamamını alırBak tamamını. Üç kuruşluk magelerinizle anlattığın asas tasviri inanılmaz. 250 skill kullan bakalım asas oyna görelim.
Sanki bu oyunun temelini oluşturan diğer oyundan farklıymış gibi, işinize gelmediğinde ağlayan sizsiniz. Sürekli ağlıyorsunuz. Ben ağlayanlara tespitler yapıyorum, tam tersine. Konu açan ben değilim. Hiçbir konum yok. Sadece ağlayan sen ve senin gibi ağlaklara cevap veriyorjm, işinize gelmediği gibi konuşuyorum. Bu da hoşunuza gitmiyor. Etti ama tavuğa düşen (malum ülke ekonomisi) döner ekmekçi farmer teamlerinizin bir olup forumlarda discordalarda ağlamalarınızdan ve adam akıllı kimsenin ses çıkarmadığında kendiniz haklı sanmanızdan bıktığım için yapıyorum bunları da.