Oyunda para kasma? Yeni oyuncu çekme ve barındırma

DeadLegion

Üye
Kardeşim benim itemlerim sizin mage clannın tamamını alır :) Bak tamamını. Üç kuruşluk magelerinizle anlattığın asas tasviri inanılmaz. 250 skill kullan bakalım asas oyna görelim. :) Sanki bu oyunun temelini oluşturan diğer oyundan farklıymış gibi, işinize gelmediğinde ağlayan sizsiniz. Sürekli ağlıyorsunuz. Ben ağlayanlara tespitler yapıyorum, tam tersine. Konu açan ben değilim. Hiçbir konum yok. Sadece ağlayan sen ve senin gibi ağlaklara cevap veriyorjm, işinize gelmediği gibi konuşuyorum. Bu da hoşunuza gitmiyor. Etti ama tavuğa düşen (malum ülke ekonomisi) döner ekmekçi farmer teamlerinizin bir olup forumlarda discordalarda ağlamalarınızdan ve adam akıllı kimsenin ses çıkarmadığında kendiniz haklı sanmanızdan bıktığım için yapıyorum bunları da.
Mageye 10 bin tlde harcasan 1000 tlde harcasan hasar asagi yukari ayni. Durum boyleyken uc kurusluk mageler sozunuzun hicbir anlami yok cunku mageye yatirim yapmak ne hasarini ne canini ne de defini ahim sahim artirmiyor. Ayrica siz asaslar gibi her skilinde bir ozellik olan ucan kacan vs. 250 tane kullanisli skili vardi magenin de biz mi kullanmadik? Hasari az hasari yetse skillerinin casting suresi 2 saniyeden fazla. 2 saniyede asaslar en az 2 skill 2 r vururken mageleri elestirmeniz yersiz. Bp konusuna gelecek olursam farmda cok ustun ama pkda asas haric diger classlar gibi surunuyor. Asaslara yetisemedikten sonra dvde asas haricinde hicbir class solo olarak barinamiyor hatta int pri bile skill animasyonunun kesilmesi denen interrupt yuzunden pk alaninin kalabalik oldugu zamanlarda zor oynaniyor.

HeaveN

Üye
Asas tek sorunu hızlı el düşürmesi vururken bi anda el düşürüyolar çok seriler

abuzer

Üye
Mageye 10 bin tlde harcasan 1000 tlde harcasan hasar asagi yukari ayni. Durum boyleyken uc kurusluk mageler sozunuzun hicbir anlami yok cunku mageye yatirim yapmak ne hasarini ne canini ne de defini ahim sahim artirmiyor. Ayrica siz asaslar gibi her skilinde bir ozellik olan ucan kacan vs. 250 tane kullanisli skili vardi magenin de biz mi kullanmadik? Hasari az hasari yetse skillerinin casting suresi 2 saniyeden fazla. 2 saniyede asaslar en az 2 skill 2 r vururken mageleri elestirmeniz yersiz. Bp konusuna gelecek olursam farmda cok ustun ama pkda asas haric diger classlar gibi surunuyor. Asaslara yetisemedikten sonra dvde asas haricinde hicbir class solo olarak barinamiyor hatta int pri bile skill animasyonunun kesilmesi denen interrupt yuzunden pk alaninin kalabalik oldugu zamanlarda zor oynaniyor.
Damagerle ilgili düzenleme şart, her yerde yazıyorum. Magede de itemli itemsiz farklı vurmalı. Olay sadece defans ve hp değil. Atak için de böyle olmalı. Bunlar olursa atak olan charlar daha kırılgan olur. Her asas etkili olamaz, çöp olur çoğu. İtemsiz asaslar true skilleri ataktan bağımsız vurmamalı. Fakat gate de kaldırılmalı. Pk da orda olan mage swap atmalı tp ile seri toplamalı. Oyun bilen mage farkını koyabilmeli. Oyun yaratıcılığı kısıtlıyor. İyi playerı kısıtlıyor. Sağlam charları kısıtlıyor. Amacı ezikler büzükler çöpler döner ekmekçiler üzülmesin. Ama böyle de bak oyundan herkes şikayetçi. Korumaya çalıştığı 2 skill atmayı beceremeyen döner ekmekçi de ağlıyor bu sefer. Yani serbestlikten yana olacaksınız. Bu kadar kontrolcü olundugu zaman, oyun kendi dengesini bulamıyor. Sürekli temasla bir o yöne bir bu yöne doğru bozuyorsunuz dengeyi. Salın her şeyi olması gerektiği gibi, kendisi dengeyi bulacaktır oyundaki gameplay.

HeaveN

Üye
Priest gate kalksa asaslar skiller çoğu süre uzatılması lazım ozaman bi asas 2 -3 saniye 4bin 5bin hasar atıyo saçmalık gözümle görüyom ya pedal macro var
yada harbi iyi oynuyo adam imkansız bu kadar hızlı skil vurması

Alkoer

Üye
Damagerle ilgili düzenleme şart, her yerde yazıyorum. Magede de itemli itemsiz farklı vurmalı. Olay sadece defans ve hp değil. Atak için de böyle olmalı. Bunlar olursa atak olan charlar daha kırılgan olur. Her asas etkili olamaz, çöp olur çoğu. İtemsiz asaslar true skilleri ataktan bağımsız vurmamalı. Fakat gate de kaldırılmalı. Pk da orda olan mage swap atmalı tp ile seri toplamalı. Oyun bilen mage farkını koyabilmeli. Oyun yaratıcılığı kısıtlıyor. İyi playerı kısıtlıyor. Sağlam charları kısıtlıyor. Amacı ezikler büzükler çöpler döner ekmekçiler üzülmesin. Ama böyle de bak oyundan herkes şikayetçi. Korumaya çalıştığı 2 skill atmayı beceremeyen döner ekmekçi de ağlıyor bu sefer. Yani serbestlikten yana olacaksınız. Bu kadar kontrolcü olundugu zaman, oyun kendi dengesini bulamıyor. Sürekli temasla bir o yöne bir bu yöne doğru bozuyorsunuz dengeyi. Salın her şeyi olması gerektiği gibi, kendisi dengeyi bulacaktır oyundaki gameplay.
O kadar güzel yazmışsın ki..

Neden tartışıyoruz bi seninle anlamadım.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Mesele sadece assasın true damage skilerimi ?Bütün karakterlerin her şeyini düzelttik.assasında true damage skillerini düzeltince her şey gülllük gülistanlıkmı olacak?

Son düzenleme:

Witch_King

Üye
Gerçekten komiksin itemlerim clanınızı alır diyerek cümleye girmenden ne kadar boş adam olduğunu anlayıp senınle tartısmaya girdiğim için kendimden utandım bunu okuyan diğer arkadasalrdan ozur dılerım
Al benden de o kadar. Böyle adamlarla aynı konu içerisinde bulunmak bile insanın karakterine hakaret olur.

maxidragon1

Üye
+9 setli priestimize 2 asas gelip tek atiyor sen ne iteminindan bahsediyorsun guzel kardesim

Balerion

Üye
Asas’ın dengelenmesi gerektiğini halen anlamayan bir tek @abuzer adlı arkadaş kaldı sanirım. Bundan sonra asasa nerf demeyin lafı uzatarak şöyle diyin:
Okçu dv'de çöp,
Pri dv'de çöp,
warrior dv'de çöp
mage dv'de çöp.

abuzer

Üye
Asas’ın dengelenmesi gerektiğini halen anlamayan bir tek @abuzer adlı arkadaş kaldı sanirım. Bundan sonra asasa nerf demeyin lafı uzatarak şöyle diyin:
Okçu dv'de çöp,
Pri dv'de çöp,
warrior dv'de çöp
mage dv'de çöp.
Ben asas dengelenmesin demiyorum. Ben tüm joblar dengelensin diyorum. Asas sorunmuş da her şey süpermiş gibi gösteriliyor, ona karşıyım; özellikle döner ekmekçi farmer bp ler tarafından. Ekmeklerine savage vuruyor asas diye. Damageler düzeltilsin. Ap ile orantılı charlar damageler ayarlansın. Asasa özel değil tüm joblara özel bu dediklerim. Ve en önemlisi gate için düzenleme yapılsın diyorum. Bak ne güzel olacak pk.

Benbu

Üye
Ben asas dengelenmesin demiyorum. Ben tüm joblar dengelensin diyorum. Asas sorunmuş da her şey süpermiş gibi gösteriliyor, ona karşıyım; özellikle döner ekmekçi farmer bp ler tarafından. Ekmeklerine savage vuruyor asas diye. Damageler düzeltilsin. Ap ile orantılı charlar damageler ayarlansın. Asasa özel değil tüm joblara özel bu dediklerim. Ve en önemlisi gate için düzenleme yapılsın diyorum. Bak ne güzel olacak pk.
mage her yerde çöp altını çizmek gerek

PattleBriest | Veinia

Üye
Sen neler söylemişsin ben seni kırmadan sana cevap yazdım ama. Aksi olunca ve cevap verecek şeyiniz olmayınca bu tipte "işte tartışmaya girdim özür dilerim" gibi şeyler yazıp kaytarmaca yok. Varsa fikrin söyle, konuşalım. Hakaret etmeden. Ama yapamıyorsunuz çünkü fikir tartışmaya açık değilsiniz. Hemen kişiselleştiriyorsunuz. Fikriniz yoksa da hiç yazmayın, gereksiz boş muhabbetler yapmayın.
Gel kardeşim gel konuşalım nickimden de anlayabileceğin gibi bpyim. Gel bakalım teker teker ben asasların neden güçlü olduğu ile ilgili madde söyleyeyim sen bana bplerin neden güçlü olduğuna dair madde söyle 1-1 gidelim böyle bakalım hangimizin söyleyecek bir lafı kalmayacak

SessizCogunlugunSesi

Üye
En büyük sorun assas çünkü,diğerlerinin arasında uçurum yok ama assasla diğerleri arasında uçurum var.Assas dengelense işin yarısı halledilmiş olur.Diyecek bir şeyin olmadığı için durup durup priestin gate skiline takmışsın.böyle ağlaya ağlaya normal şartlarda yaşam puanının %50 üstündeyse diğerleri town atabilmeli ama onuda kaldırttınız.Brisinin size bir kere dokunması yeterli yaşam puanaın ne olursa olsun town atamıyorsun.Bu durumun düzeltimesi eski haline getirilmesi gerekiyor,yaşam puanın %50 üstündeyse town atılabilmeli.

gokhan16

Üye
Asasa nerf gelsin diyorsunuz bir db attığınızda 3den fazla vurmuyorsunuz. Bırakın bu işleri.

gokhan16

Üye
Sen assas olarak priestle db li şekildemi şavaşıyorsun?Birde bunları yazanlar herkes bp değil.Ben mesela warrior oynuyorum.
Oyunun %85i battle priest. Sürekli doldurduğu için yaklaşamıyorsun bile cureni alıyorsun dalsan heal kaldırıyor ölmeye yakında 2 snde gate atıyor daha ne yapsınlar? Birde hala gelmiş burada ağlıyorlar.

anarkhos

Üye
Bu abuzerin oyuna çok zararlı olduğunu düşünüyorum. Her yerde karşıma çıkıyor.
ASAS NERFLENSİN

HazyShade

Üye
Gate kaldırılsın deniyorsa, Priest'e 3 saniyelik kalkan gelsin. LoL deki bariyer gibi.
O zaman Asas efendiler nasıl ağlıyor görün. Alıştılar iki asas, herhangi bir chara yapışıp skill boşlatmaya. Gate le kaçan olunca üzülüyorlar.
Asas'a nerf gelmesin, hatta dengelemenin gereği ne ise o yapılsın. Priest'e ve Mage'e 3 saniyelik bariyer getirin yeter.
O zaman 250 skill i beyninizle mi atıyonuz yoksa otomatiğe mi bağlamışınız görürüz.
Bariyere karşı çıkan Asas varsa ben de görünmezleri görme iksiri yapılsın alchemy de der çekilirim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt