Oyunda yasaklanmasını istediğiniz isimler

Siyah34

Üye
Oyun içinde Hz. Muhammed, Atatürk, Allah gibi isimlerin alınmaması için o isimlerin kapatılması veya oyun yöneticilerin açılmadan alınması rica ediyorum.
Çünkü iyi niyetli bile olsak sıkıntı çıkabilir.
Bir çok sorun içinde bazen küçük ayrıntılar değinmek lazım.

Edit:moderetor arkadaşımız aklınıza gelen isimleri yazmamızi istedi lütfen alınmaması gereken isimleri yazın.

Son düzenleme:

Siyah34

Üye
Arkadaşlar siyasi mizah ve siyasi yorum yapmadan isim yazarsanız postun amacına ulaşır lütfen.

guney

Üye
Allah haric her isim siyasidir zaten ayrica Turkler icin saydigin isimlerden baska hassas bi olgu yok bu kadar

halil

Üye
Siyasi, ideolojik ve dini isimler alınmamalı haklısın katılıyorum..

shady19071907

Üye
Bu duruma bende katılıyorum. Yani milli ve manevi değerlerimizi içeren isimler ya da siyasi içerikli isimler olmamalı.
Herkes eğlenmek istiyor. Bu oyunda da saçma siyasi muhabbetlerle insanlar ayrışmasın

LosTurcos

Üye
Bana kalsa öyle bir algoritma geliştirilecek ki. Saçma sapan isimler bile olmamalı.
Örn: T3rr0r1st, SalavatGetir, Sl4ught3r, C3N3B3T, Werderveremem, GebereJackson, ArnoldSivastaneGezer, KöpürtBeniPakize
Bunlar sadece yazış tarzına göre çocuksuluğa göre örnek seçtiklerim

Siyah34

Üye
Aklınıza gelen isimleri yazın ki moderetor arkadaş da bildirsin arkadaşlar.

kertek31

Üye
ismet inönü, enver paşa, kazım karabekir, hafız hakkı paşa, ömer halisdemir, fethi sekin

guney

Üye
metehan, alparslan, cengizhan, atilla, emir timur, gazneli mahmut, osman bey, fatih sultan mehmet, abdulhamithan, kanuni sultan suleyman, ataturk

Son düzenleme:

Siyah34

Üye
Hz. Taglari (saygı değer anlamında ama kötü kullanılan bilir)

TheAMOS

Üye
Arkadaşlar bunlar alınmasın diyosunuz ama millet başka ırkların efsanelerini alınca vaay ne güzel isimmiş diyosunuz. O zaman THOR alınmasın ZEUS alınmasın. Ne bileyim MikailKalasnikov alınmasın AdolfHitler alınmasın Lucifer alınmasın Micheal alınmasın. Bu konuya girecek olursak ohoooo... Bence saçma bi konu olmuş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt