Oyundaki Aşırı Sınıf Ayrımı Mağaza Kostümler

hesperos

Üye
Oyunda elimizi neye atsak sınıf ayrımı var benim beğendiğim kostümü alıpta kullanamıyorum Mageyim Kostümde Rogue Yada warıor yazıyor mage kostümleri rezil kötü Ayrıca kostümler neden pazarda satılmıyor Mağazanın geliştirilmesi ve sınıf ayrımının ortadan kalkması lazım her kostümü her job giyebilmeli bence Premium almak istiyorum ayrıca ama beni cezbedici bir özelliği yok premiumun standart normal özellikler

Herkese iyi oyunlar.

RickSancheZz

Üye
kesinlikle katılıyorum, misal yılbaşı pelerinine bakıyoruz hem ırk tutacak hem class tutacak hem cinsiyet tutacak araki bulasın,mağaza kostümleride aynı şekilde, yanlış alsan kullanamıyorsun, ırk, sınıf, cinsiyet ayrımı kalkmalı

Jackass

Üye
kesinlikle katılıyorum, misal yılbaşı pelerinine bakıyoruz hem ırk tutacak hem class tutacak hem cinsiyet tutacak araki bulasın,mağaza kostümleride aynı şekilde, yanlış alsan kullanamıyorsun, ırk, sınıf, cinsiyet ayrımı kalkmalı

Ondan sonra death valleyde kim lunaskar kim protean diye beyninizi yakarsınız.

gamerpharmacist

Üye
Oyunda kostümleri dönüştürme butonu var yanlış hatırlamıyorsam. Onu denediniz mi?

Uçan Zürafa

Üye
Ben de kostümlerin ortak olması gerektiğini düşünüyorum. Çeşit az olduğu gibi sağladığı özellikler almayı sağlayacak kadar iyi değil.

Anthelior

Üye
Katılıyorum. Event kostümleri dahil hiçbir kostümde ırk sınıf ayrımı olmamalı. Cinsiyet ayrımı bile saçma. Ne gerek var farklı farklı ayrıma. Hepsini ortak yapın, karakterin vücuduna göre otursun. Zor bir şey değil bunu düşünmek.
Oyunda kostümleri dönüştürme butonu var yanlış hatırlamıyorsam. Onu denediniz mi?
O yalnızca Lunaskar<->Protean geçişi yaptırıyor. Sınıflar arası değişim yok.

GizliPriest

Üye
Katılıyorum. Event kostümleri dahil hiçbir kostümde ırk sınıf ayrımı olmamalı. Cinsiyet ayrımı bile saçma. Ne gerek var farklı farklı ayrıma. Hepsini ortak yapın, karakterin vücuduna göre otursun. Zor bir şey değil bunu düşünmek.

Var. Sınıflar arasında yapıyor.

iPeqExistence

Üye
oyundaki en büyük eksiklik kostüm eksikliği bence bunu kimse dile getirmiyor ama mmorpgde genelde kostüm çokluğu olur ama rise onlinede böyle değil getir 5 6 çeşit kostüm alalım sürekli fps oyunlarındaki skin mantığı gibi

gamerpharmacist

Üye

direk o kostumle ilgili olarak tüm alterntiflere geciş yapabiliyorsunuz. para ile olması sacma tabiki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt