İstek Oyundaki en büyük sorun= LAG - Yetenek gecikmesi

Pitou

Üye
Hasar geliyor fakat can barına yansımıyor.

https://clips.twitch.tv/SavageUnsightlyMooseFeelsBadMan-vNE11ZenXdodxd08
Debuff geliyor ama can değeri 2 sn sonra düşüyor. Skillerin hepsinde böyle gecikme var.

https://clips.twitch.tv/WanderingMuddyMuleCoolCat-F3DffxXREvEXM5sb
Potu basıyor ama can değeri ve mana değeri sonradan yükleniyor.

https://clips.twitch.tv/AstuteDreamyArmadilloDoggo-eQlfRrl70B2cZJYa
Rakip oyuncu ölüyor bp geliyor ama yaşıyor gözüküyor. Ölü adama vurabiliyorsun skill ve mana gidiyor.

Gelen hasarı iyi takip edin.2 ayrı kişi "561 -200-226-496" vuruyor. Can barına bakın gelen hasar "2938" anlık hasar veriyor.

Bu sorunlar oyundaki akıcılığı ve oynanabilirliği etkilediği için oyuncuyu üzüyor. Oyuncu kendi hatasından değil de oyunun hatasından dolayı ölüyor.
Oyunun 1. önceliği bu durumu düzeltmek olduğunu düşünüyorum lütfen en kısa sürede bu durumu düzeltir misiniz ? :(

Son düzenleme:

paradaisu

Üye
E normal olan bu değil mi ? yoksa ben yanlışa mı alıştım , 2100 canda öldüğüm zamanlarda oluyor , gate atmış mageyi townda kestiğim zamanlarda oluyor , en can sıkıcı olanı ise mana basıyorum oyun algılayana kadar skill vuramıyorum

WoxHades

Üye
Bunun çözümü death valley camplarına restart atmaktır.Şuana kadar 2 kez BP event yapıldı eğer o güne ait videolarınız varsa açın bakın 2 eventta da bu olaylar yaşanmadı.Kalabalık olarak düşünürsek BP eventın olduğu günden daha kalabalık bir death valley hiç hatırlamıyorum.Sorun burda kalabalık değil sunucuların şişmesi.Yani restart atılmamış bir death valley 10 gün açık kalsın deathvalleyde 1 kişi bile olsa skiller geç işliyor fakat restart attıktan sonra o death valleye 2000 kişi de girse sorun olmadan tüm skiller işliyor.Bunun çözümü hergün akşam saatlerinde PK başlamadan önce tüm death valley sunucularına restart atılması bakın oyuna demiyorum sadece death valleyi kapatıp açabiliyorlar bu da yaklaşık 30 saniye sürüyor.Ekstra olarak ilk başlarda death valley 1de olan PK belli bir süreden sonra 2'ye taşındı hatırlarsınız.İlk başlarda aynı kalabalık 2ye geçmesine rağmen sorun yokken sonralarında aynı problem 2dede yaşanmaya başladı burdan kalabalıkdan dolay değil server şişmesiyle kamp şişmesiyle alakası olduğunu anlayabilirsiniz.

xKENEDYY

Üye
Bu durumlar oyun oynama isteğini iyice yok etti. Kendi arkadaşlarımıza dispel ve heal atmadığı için giydirmeye başladık . Clan içi cinayet işlenmesi an meselesi.. Bu duruma acil bir çözüm lütfen . @SunRise @Vionra @BEARFACT @Digital

Klausnicky

Üye
Pot lagı gerçekten aşırı can sıkıcı, bastıktan sonra doluyor, o sırada çoktan ölmüş oluyorum.

Lonarad

Üye
Yurtdışından bağlanan oyuncularda bu sorun sürekli her saat her yerde var. Ben 10-15GB'lik itemlı biri olarak bastığım skiller geç algılandığı için benle aynı sınıfa aynı levele sahip görev itemlı başka bir oyuncuya kutu kaptırabiliyorum. Forumda bu konunun ne sebeple sorun olduğu, nasıl düzeltilebileceği başka bir oyuncu tarafından paylaşıldı ve yönetim tarafından üzerinde çalışıldığı yorumu gelmişti.

Merak edenler için konunun linki: https://forum.riseonlineworld.com/k...-non-turkish-european-when-using-skills.9341/

abuzer

Üye
Dün zirveye çıktı bu sorun. acilen çözülmesi gerekmektedir. 1 de ve 2 de hatta kısmen 3 de yaşanıyor. Özellikle 1 ve 2 de magelerin çok işine gelen bir durum ortaya çıkarıyor. Çünkü alana vuruyorlar. Karşısı pot basamıyor. Anlık bir tepki gerekiyor mage hasarını tanklamak için. İyice imkansızlaşıyor. Sonra mageler alana vur hiç bakmadan gate at şeklinde laga uyum sağlamaya çalışırken garibim melee ölülere 5 kere daha atak yaparken ve manasını boş yere harcarken ölüyor. Okçular da işkence çekiyordur tahminim. Çok acil en acil çözülmesi gerek.

KAYBERENN

Üye
bu laglardan dolayı aksam 6 gece 3 4 arası oyunu oynamayı bıraktım bazen sabahları bile bu laglar mevcut çok olmasada oyuncu eksilmesine neden oluyor başka şey değil müdahalenin bu kadar ağır olması ise daha can sıkıcı fazla para gerekiyorsa fazla para sunuculara ödenmesi gereken buysa bu yapılmalı mevcut oyuncu kitleside düşmeye başladı

WoxHades

Üye
Öğleden sonra bile bu sorun devam etmekteydi DV'de.Dün akşam zaten pk atan yok gibi bişeydi pk iyice ölmeden müdahele edilmesi lazım.

PENCHE

Üye
Umarim cok gecikmeden bir cozum gelir. Tanidigim cogu kisi sirf bu yuzden oyuna girmiyor ya da oyunu birakti. Rise Online'in kanayan yarasi budur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt