Oyundaki Fazla Itemlar Nasıl Silinir Şehre Gitmeden

selcuklu

Yeni Üye
Merhaba bu ilk açtığım forum bir sorun beni çok rahatsız etti çözüm bulamazsam belki aranızdan ayrılacağım. Sorunum şu oyunda bazı itemlar var takas edilemez yazıyor ve slot sayısı çok az bu itemlar da slotlarımın yarısından fazlasını doldurdu. bu takas edilemez itemları şehre gitsem bile satamıyoum. Bunları potioncıya satıp potion alamıyorum mesela. Oyunda hiç arkadaşım yok o mağlum oyunu da oynamadım sadece 15 yıl önce 24 levela kadar oynadım. keşke bunları öğreten bir tutorial olsaydı oyunda.

neyse daha açık yazayım.
1) bu satılamaz itemları nasıl silerim envanterden?
2) takas edilebilen veya edilemeyen itemlar şehre gitmeden başka bir şeye dönüşebilir mi? (Mesela gem silah parçası demircide kullanılabilecek bişeyler)

Şimdi bunları yazdım diye beni farmcı sanmayın oyunu seversem aldığım keyfe bağlı para da yatırırız ama önce saf bir mmorpg tatmak istiyorum.

AntiC4

Yeni Üye
menüde dismantle secenegi ile satılabilir itemleri shard olarak çevirebilirsiniz. Ayrıca takas edilemez itemleri de ı tusunda yüzüklerin altında yer alan çöp kutusuna atabilirsiniz.
çöp kutusunu kitlemiş olabilirsiniz. acmak için yine çöp kutusu simgesnin sag üstünde ufak bir kilit işareti vardır

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt