Oyundaki Gider Ve Maliyet Dengesizlikleri Hk.

AmarettoDisarroNNo

Üye
Merhaba,

Mage çar kasıyoruz çarlarımız 82 lvl olmuş skillerini açtık her şey buraya kadar normal.82 skilini row bırakalım seri kasalım diyoruz çar başına 5k ve üzeri mana pot harcıyoruz, pupet ,row ,rpr derken bir çarı bir günde kasmak 200 TL üzeri peki slotun getirisi var mı diyoruz çarı kasarken bir miktar desteklesin oda yok. Ben bu skili kullanmak istiyorum ama bu maliyet ile nasıl başa çıkacağım bu mageye göre değil bence tüm joblarda skiller çok pot harcıyor ve aşırı fazla yediği için insan sorgulamaya başlıyor bu skiller neden var ben rahat bir şekilde kullanamayacaksam.

Mage karakteri pk da nasıl bilmiyorum heves ile kasalım dedik ama slotlarda warrior gibi kullanıyoruz sadece staff vuruşu işe yarıyor magenin novası meteoru rowda hiçbir işe yaramıyor.Ben nowa ya da 56 52 skillerini vurana kadar warior uzaktaki moba koşuyor eli çok yavaş.Mage karakterinin atack sc si yok tarrondan alınan,db priesttin yaratıklara mage daha fazla vursun diye skili de yok, Enhanced set giydirdik %10 atack fazla yapsın dedik o da işlemiyor.Mage karakterde stafların damageleri de düşük .Resmen mage karakteri soran olursa işte var mı var dercesine açılmış incelenmemiş. Warriorlar priestler en düşük skilleri ile yeni gelen slotlarda mana masrafı minimuma düşürerek kasabiliyorlar.Ks girsen bu partilere itemli şekilde olduğumuz halde slotlarda üstünlük sağlayamıyoruz çünkü adamlar torture atarak üstünlük sağlıyor napacağımızı şaşırdık.

tabiki warrior aç kanka diyen olacak ama ben bu çarları boşa mı kastım ya da emek verdim bunca para harcadık işin tuhaf tarafı oyunda bunların düzeleceğine dair bir ışıkta yok.

biz mi mage yanlış kullanıyoruz yoksa bilmediğimiz bir şeyler mi var bu dediklerimizde illaki bu durumdan rahatsız olanlar vardır diye düşünüyorum. 2 ay warrior iyi ,2 ay mage iyi ,2 ay okcu iyi sürekli bir güncelleme geliyor ve senin mevcut karakterinin etkisi düşüyor hal böyle olunca karakterime item almak istersek 2 ay sonra çöp olacak alalım mı almayalım mı diyoruz sürekli bir soru işareti sürekli bir belirsizlik mevcut oyunda bu sorunların bir çözümü yok mu? Neden magelerin enhanced setleri aylardır çözülemedi, neden skilleri yavaş atıyor, neden üstünlük kurması gereken alanlarda aciz durumda neden neden ???

ThorhildaDE

Üye
Hocam bizde üç arkadaş başlamayı düşünüyorduk ama durum böyleyse eğer hala bir gram yol gidilememiş. Oyuna ilk başlayıp bırakanlardanı. Geçenlerde mmorpg oynayalım dedik ve aklımıza ilk gelen pot oldu. Hala aynıysa biz bulaşmamaya devam edelim en iyisi. Fiyatlar malum oyuna geliyor anladığım kadarıyla

gaddarkerim

Üye
dostum bu ekip eskinin ko oyuncuları bu ekıpte geliştirici bölümünde koda hile yazamış çalışan bile var..bu ekip bir şekilde oyunu yaptı bu basit olandı .zor olansa matematiksel hesaplamalar.işte burda baltayı taşa vurdular..ıtem krakter skıl hersey sorunlu .krakter çizersin kelebek böcek ağaç çizersin bunlar bait şeyler..ama iş rare epic unig sıralama ile giden sılahlarda damage oranlarını ayarlamak meziyet ister bilgi ister tecrübe ister test ister..eh matematiksel alanda tecrübesiz oldukları ıcın skılerde aynı vurur staflar aynı vurur vs vs ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt