DeanFrost
Üye

Selam, Oyunda farkettigim bir problem var çoğu kişi belki bundan dolayı yakınıyor vede bilmiyordur donanım ve yazılım konusunda gozlemlerim iyi olduğundan bazı şeyleri yakalaybiliyorum tespit ettigim su. Oyun pencere veya windows pencere modunda gpu u sanki windows ortamıda gpu benchmark yapıyorcasına max tdp (TDP burda ekran kartımızın tam gücle cekebilecegi elektrik) ye sokuyor ve fanlar son surat donmeye baslıyor Coil Whine buna eşlik ediyor bu arada ben g sync kullandıgım için tam ekranda oynamaktayım Rise online için kişisel Nvidia denetim masasından fps em 90 a kilitli Diger oyunlar için profilim farklı. Ekran kartı kullanımım epic ayarlarda %50/60 sıcaklıklar ise işlemci 51 ekran kartı 55 max 60 yani sunu demek istiyorum herkez kendi donanımınıa hakim degil yayıncının biri rtx 3090 ile 49 fps alıyor boyle şeylerı gordukce uzuluyorum ben ise normal mob slotlarında 140 fps alıyorum offline pazarların oldugu bolgelerde 70 80 tabi gereksiz oldugu için mmo oyununuda 90 üstü benim için kilitledim
son olarak işlemcim 3600x ekran kartı olarakta rtx 2060 super fiyatların ucuzlamasıyla ilk işim 5800x almak olacak en azından %1 lik ve Avaraj fps daha yukarı cıkarıp akıcı bir oyun oynamak için. herkeze kolay gelsin.
Son düzenleme: