Oyundaki kasmaya bir nebze çözüm olabilecek bir öneri

Mileenaaa

Üye
Merhabalar,

İnternette gezerken Win10 sürümüne denk geldim. "Windows 10 Performance Editions 2022".

Win10 işletim sisteminde bulunan tüm gereksiz özelliklerin ve işlevlerin kaldırılmış versiyonudur. Sisteme binen yük bayağı azaldığı için ROW tarzı oyunlarda ek performans desteği sağlayacağını tahmin ediyorum.

NOT: İndirme linkini bilerek paylaşmadım. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için. ama çok ısrar eden olursa özelden paylaşabilirim.

"Gereksiz tüm hizmetlerin tamamen kaldırıldığı ve sistem açısından önemli performans artışı gerçekleştirildiği Windows 10 Performance Editions 2022"
1654106664224.png

1654106684512.png

platoon0x

Üye
windows hizmetleri oyundaki kasmayı %1 filan bile etkilemiyordur, oyun "bozuk" değil, sistem gereksinimleri yüksek, arada bariz bir fark var. sistemi iyi olan arkadaşlar gayet mis gibi oynayabiliyor oyunu hatta ben ortalama bile sayılmayacak bir sistemle (rx570 r5 1600 16gb ram) sorunsuz bir şekilde oynuyorum alfadan beri.

kaynak kullanımı azaltılmış windows sürümü işlemcisi ekran kartı dandik olan adam için yine hiçbirşey etkilemez fakat rami 8gb olan ve yer yer buna bağlı olarak rami yetmeyen kullanıcılar için bir nebze yararlı olabilir, belki.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt