Oyundaki Mafyalaşma

kirpi2

Üye
Ben yıllarca online oyun biri olarak söyleye bilirimki bu row bu oyunu batırıyo daha dogrusu row da izlenen yol row sagdece h5 gibi item atmayan kanallarda aktif edilmeli gercekten exp kasan insanlar kullanmalı heryer item kaynıyo üstelik bunlar internet kafeciler vs gibi 10 20 pc giriş yapan ticarete döndürenlerin elinde kimse fayda saglayamıyo bunlar yüzünden bu durum önce oyunculara sonrada oyuna zarar vericek

the0fear

Üye
Düşünün işte çok yorulmuşsunuz charı row'a bırakıyorsunuz ve yatıyorsunuz sabah bir uyanıyorsunuz kafanıza biri gelip 8 tane mage koymuş venickleri aynı gece boyunca boşu boşuna row ve pot yakmışsınız ama olsun bu kişiler yönetime göre oyuna ve oyuncuya zarar vermiyor çünkü illegal program kullanmıyorlar

Gensuke

Üye
Ben yıllarca online oyun biri olarak söyleye bilirimki bu row bu oyunu batırıyo daha dogrusu row da izlenen yol row sagdece h5 gibi item atmayan kanallarda aktif edilmeli gercekten exp kasan insanlar kullanmalı heryer item kaynıyo üstelik bunlar internet kafeciler vs gibi 10 20 pc giriş yapan ticarete döndürenlerin elinde kimse fayda saglayamıyo bunlar yüzünden bu durum önce oyunculara sonrada oyuna zarar vericek
bununla ilgili 124124512. konu adminler tarafından cevabı da verildi kısaca bu iş böyle devam edecek

Pitou

Üye
Yapmazlar . Düzen memnun duzulen memnun . Çok üzücü ama hakikat bu ..

bargsbar

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Kısa vadede oyuna para olarak bu durum katkı sağlıyor gibi görünebilir. Ancak uzun vadede kalite düzeyi yerlerde oyuncularla baş başa kalırsınız. Abi oyun çıkmadan 162618261 tane öneride bulunduk. Malum oyun gibi olmasın diye…. Noldu şimdi

kirpi2

Üye
Yönetimde haklı simdi daha bi crash sorununu cözemedi simdi 1 ıp den bi pc girsin dedimi cıkamazlar bu işin altindan hazır row da satılıyo düzelmez tabi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt