Oyundaki Nickleriniz ve Hikayesi?

Pardus01

Üye
Arkadaşlar merhaba, Benim merak ettiğim bir konu belki aranızda merak edenlerinizde vardır.
Oyundaki Nickiniz nedir? amacı veya anlamı, hikayesi var mıdır neden o ismi koydunuz? Yorumlara bekleniyorsunuz..
İsim Pardus01 : Anadolu Parsının bilimsel adıdır (Panthera PARDUS Tulliana). Ve Türkiye'de TÜBİTAK ULAKBİM tarafından geliştirilen bir GNU/Linux dağıtımı olan işletim sistemidir. 01 İse Adana malum :)

morganlefay

Üye
Güzel konu :) açılışı ben yapayım o halde.

Morgana ve MorganLeFay

Bir Merlin dizisi hayranı olarak dizideki karakterlerden birinin ismidir. Büyücü olan profil resmimdeki bu güzel ablamız oynadığım oyunlarda genelde büyücü oynadığımdan dolayı yıllardır karakterimde kullandığım nicktir.
Büyücü oynadığım zaman Morgana, büyücü dışında bir job oynadığım zaman MorganLeFay koyuyorum.
Ancak Lol de Morgana herosu çıkmış sanırım, o zamandan beri hiç lol oynamama rağmen sürekli nickten dolayı lol le alakalı pm ler geliyor. Belli zaman sonra bu pmler sıkmaya başladığı için MorganLeFay nickini kullanmaya başladım.

Morgana aslında ingiliz mitolojisinde Kral Arthur zamanında yaşamış, Arthur un üvey kız kardeşi. Ne lolden alınma ne merlin dizisinden alınma aslında. MorganLeFay ise Morgana yerine kullanılan diğer bir ismi.

Pardus01

Üye
Güzel konu :) açılışı ben yapayım o halde.

Morgana ve MorganLeFay

Bir Merlin dizisi hayranı olarak dizideki karakterlerden birinin ismidir. Büyücü olan profil resmimdeki bu güzel ablamız oynadığım oyunlarda genelde büyücü oynadığımdan dolayı yıllardır karakterimde kullandığım nicktir.
Büyücü oynadığım zaman Morgana, büyücü dışında bir job oynadığım zaman MorganLeFay koyuyorum.
Ancak Lol de Morgana herosu çıkmış sanırım, o zamandan beri hiç lol oynamama rağmen sürekli nickten dolayı lol le alakalı pm ler geliyor. Belli zaman sonra bu pmler sıkmaya başladığı için MorganLeFay nickini kullanmaya başladım.

Morgana aslında ingiliz mitolojisinde Kral Arthur zamanında yaşamış, Arthur un üvey kız kardeşi. Ne lolden alınma ne merlin dizisinden alınma aslında. MorganLeFay ise Morgana yerine kullanılan diğer bir ismi.
Teşekkür ediyorum, çok güzeldi ve açıklayacıydı, isminizle oynamanız dileğiyle

JamesCheasterfield

Üye
JamesCheasterfield 2006'dan beri kullandığım nick hikayesi şu şekilde;
''2006 yaz ayları çocukluk arkadaşım ile birlikte gece saat 04:00 suları oturup alkol alırken 1 Rogue 1 Priest Char değişmeli oynamaya karar verdik.Yabancı nickli oyuncular hep hoşuma gidiyordu o zamanlar Chesterfield sigarası içiyordum John Jacop derken JamesChesterfield güzel duruyor dedik.Priest olarakta JessieChesterfield yaptık charı açtık açtıktan sonra DC olduk ve charın id şifreyi her şeyi unutmuştuk (Alkol dolayısıyla).Sabah uyandığımızda arkadaşım ortak dizmekten vazgeçti ve ben yeni karakter açmak istiyordum.JamesChesterfield kullandığımız için JamesCheasterfield yaptım ve bu şekilde de güzel göründüğünü gördüm.Daha sonra videolar ile tanınmaya başlayınca nick bu şekilde kaldı benimde artık gözüm alıştı.

SmokeyBear

Üye
Nick : iTz420, Been using this nickname for many years.
Reason for using : It's always 4:20 for me.:cool:

KARLIGAN

Üye
"KARLIGAN"
kendime orijinal bir nick ariyorken Eski Türkçe kelimeler sözlüğüne girmiştim. Karlıgan = kar yağınca açan çiçek anlamını taşıyormuş. benim kendi ismim Kardelen :) yani bir nevi kendi ismimin eski öz Türkçe karşılığını kendime nick olarak seçtim. yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum

lMorteux

Üye
Youtuba girdim oyun nicki yazdim bu cikti bende kullaniyorum buyuk ihtimal bi anlamida yok

Rsizinsan

Üye
Rx7, hikayesi ise; araba tutkusu

Ekli dosyalar

• images (11).jpeg
    images (11).jpeg
    37.9 KB · Görüntüleme: 38

wultrox

Üye
Wultrox.
Asıl yapmak istediğim Ultrox'tu
Cocukken dedem 2 kere kalp krizi geçirdi.En son rahmetli beyin kanamasından vefat etti.10 yaşımdaydım. Kendimi bildim bileli Ultrox adlı ilacı kullanıyordu.
Şimdi babam kullanıyor.
yaş 31. Kolestrolden doktor banada verdi...

Pardus01

Üye
JamesCheasterfield 2006'dan beri kullandığım nick hikayesi şu şekilde;
''2006 yaz ayları çocukluk arkadaşım ile birlikte gece saat 04:00 suları oturup alkol alırken 1 Rogue 1 Priest Char değişmeli oynamaya karar verdik.Yabancı nickli oyuncular hep hoşuma gidiyordu o zamanlar Chesterfield sigarası içiyordum John Jacop derken JamesChesterfield güzel duruyor dedik.Priest olarakta JessieChesterfield yaptık charı açtık açtıktan sonra DC olduk ve charın id şifreyi her şeyi unutmuştuk (Alkol dolayısıyla).Sabah uyandığımızda arkadaşım ortak dizmekten vazgeçti ve ben yeni karakter açmak istiyordum.JamesChesterfield kullandığımız için JamesCheasterfield yaptım ve bu şekilde de güzel göründüğünü gördüm.Daha sonra videolar ile tanınmaya başlayınca nick bu şekilde kaldı benimde artık gözüm alıştı.
Aşk hikayesi gibi, güzel bir anıymış ve çok şık telaffuzu harika akılda kalıcı bir nick, Güzel oyunların olsun JamesCheasterfield

Pardus01

Üye
Elcin - 2013 te 3'üz bebeklerim oldu isimleri Elfin Efe Elçin birinin ismini yazmam gerekiyordu ve bende Elçin i seçtim bea :)
Çok güzel Allah analı babalı büyütsün, başka karakter açıp onlara diğerlerinih ismini verin bence oynamasanızda dursun :)

Pardus01

Üye
"KARLIGAN"
kendime orijinal bir nick ariyorken Eski Türkçe kelimeler sözlüğüne girmiştim. Karlıgan = kar yağınca açan çiçek anlamını taşıyormuş. benim kendi ismim Kardelen :) yani bir nevi kendi ismimin eski öz Türkçe karşılığını kendime nick olarak seçtim. yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum
Aa çok güzel ve zarif, sizede çok uymuş yakışmış, Teşekkür ediyorum,Oyunda da zorlukların arasından yükselmeniz dileğiyle, İyi oyunlar dilerim KARLIGAN

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt