Oyundaki Nickleriniz ve Hikayesi?

Pardus01

Üye
Wultrox.
Asıl yapmak istediğim Ultrox'tu
Cocukken dedem 2 kere kalp krizi geçirdi.En son rahmetli beyin kanamasından vefat etti.10 yaşımdaydım. Kendimi bildim bileli Ultrox adlı ilacı kullanıyordu.
Şimdi babam kullanıyor.
yaş 31. Kolestrolden doktor banada verdi...
Çok nacizane ve hassas bir Nick, Allah rahmet eylesin, lütfen yediğinize içtiğinize dikkat edinsağlık her şeyden önemli insan küçük bir hastalıkta anlıyor önemini, İyi oyunlarınız olsun Wultrox

DragneL

Üye
Natsu DragneL anime karakteri loncamın gücü adına diyerek buff alıp herkesi pataklayan bir mage =)

Ekli dosyalar

• DragneL.png
    DragneL.png
    3 MB · Görüntüleme: 27

190342

Üye
Oyunda nickim TROUBLESHOOTING warrior bir karakterim var. Genel olarak bugüne kadar sürekli warrior olarak oynadım ve bana göre warrior genelde büyük sorunları gideren iş bitiren bir karakterdi. Bende bu yüzden böyle bir nick name kullanma kararı aldım. Umarım uğurlu gelir :)

Alkoer

Üye
çok eski zamanlarda daha malum oyun peydah olmamışken arkadaşlar ultima online oynarken aynı zamanda msn den yazışıyordu , tabi gecenin bir yarısı biraz sarhoş bir arkadaş Alper yazacağına Alkoer yazdı. Espiriler yapıldı Alkoer ne diye sonra malum oyunda nick ne yapayım diye arkadaşa sorduğumda bunu söyledi. o şekilde yapıştı kaldı bana bu nick . halen malum oyunda karakterim durmaktadır resmi açılan ilk server da aynı RoW daki gibi priest. '' Alkoer ''

Nikniyme

Üye
Nikniyme
Anlamı : İngilizce "Nick Name" kelimelerinin nasıl okunduğu konusunda bir tartışma yapılırken ortaya çıkmış bir takma isim.
Hikayesi : Bu takma isim aslında bana ait değil. Mobil platformda oynadığım bir RPG oyununda aldığım hesabın ismiydi. Daha sonrasında kendi suikastçı klasında en iyi olmamdan dolayı oyun içindeki tüm oyuncular bu isim ile hitap etmeye başladılar ve o şekilde kaldı :) Takma isimi kalıcı olarak kullanmamın en büyük sebebi oynadığım oyunda 2 tane yabancı suikastçının kendilerini ilah ilan etmeleri sonucu 1v1 kapışmalarda yaşadıkları hüsran sebebiyledir :) Oyun ağır bir p2w olmasına rağmen yabancılara kıyaslama yüksek meblağlar yatırmadan Türk klanı olarak oyunu en iyi klanıydık :) Tabi sonradan bir çinli k0xper klan geldi ve oyunu 3 ay içerisinde kapattırdılar resmen :) Adamlar her şeyin bir açığını bulup bizim 1 yıl içerisinde yaptığımı itemleri sadece 3 gün içerisinde yapıyordu :) Suikastçı olarak ayırmamın sebebi oyunda barbar klasında bulunan dengesizliktir. Barbar sınıfını hiç bir şekilde diğer sınıfların alt etmesinin şansı yoktu maalesef :)
Video ile şenlendireyim :)

Makarov

Üye
OLASILIKSIZ

Çoğu kişi pm atıyor oyundan nick hakkında eski bir Rise oyuncusuyum zaten. Hayatı olasılıklar üzerine yorumlayan bir insanım, kafam hep veya hiç veya bazen üzerine programlanmış diyebilirim.
ADAM FAWER'in kitabını da okudum bu arada güzel kitap. Bazen karşımdaki rakibime ihtimal dahi tanımam nick'in hakkını verdiğim zamanlar da olmuştur belki de olacaktır. :D Rekabetin olduğu her yerde hırslı bir insanım ve rekabeti seviyorum, MMORPG oyunlarda bu mahlası kullanıyorum. :)

1 veya 0
İstenen/Tamamı
Sev yada terket :))

Pardus01

Üye
Oyunda nickim TROUBLESHOOTING warrior bir karakterim var. Genel olarak bugüne kadar sürekli warrior olarak oynadım ve bana göre warrior genelde büyük sorunları gideren iş bitiren bir karakterdi. Bende bu yüzden böyle bir nick name kullanma kararı aldım. Umarım uğurlu gelir :)
esas savaş gerçek hayatta, Seninde her sorunun üstesinden gelmen dileğiyle, İyi oyunlar TROUBLESHOOTING

Pardus01

Üye
çok eski zamanlarda daha malum oyun peydah olmamışken arkadaşlar ultima online oynarken aynı zamanda msn den yazışıyordu , tabi gecenin bir yarısı biraz sarhoş bir arkadaş Alper yazacağına Alkoer yazdı. Espiriler yapıldı Alkoer ne diye sonra malum oyunda nick ne yapayım diye arkadaşa sorduğumda bunu söyledi. o şekilde yapıştı kaldı bana bu nick . halen malum oyunda karakterim durmaktadır resmi açılan ilk server da aynı RoW daki gibi priest. '' Alkoer ''
Bazı şeyler insanın peşini bırakmıyor, veya bırakmasınıda istemiyoruz, İyi oyunlar Alkoer

Pardus01

Üye
Nikniyme
Anlamı : İngilizce "Nick Name" kelimelerinin nasıl okunduğu konusunda bir tartışma yapılırken ortaya çıkmış bir takma isim.
Hikayesi : Bu takma isim aslında bana ait değil. Mobil platformda oynadığım bir RPG oyununda aldığım hesabın ismiydi. Daha sonrasında kendi suikastçı klasında en iyi olmamdan dolayı oyun içindeki tüm oyuncular bu isim ile hitap etmeye başladılar ve o şekilde kaldı :) Takma isimi kalıcı olarak kullanmamın en büyük sebebi oynadığım oyunda 2 tane yabancı suikastçının kendilerini ilah ilan etmeleri sonucu 1v1 kapışmalarda yaşadıkları hüsran sebebiyledir :) Oyun ağır bir p2w olmasına rağmen yabancılara kıyaslama yüksek meblağlar yatırmadan Türk klanı olarak oyunu en iyi klanıydık :) Tabi sonradan bir çinli k0xper klan geldi ve oyunu 3 ay içerisinde kapattırdılar resmen :) Adamlar her şeyin bir açığını bulup bizim 1 yıl içerisinde yaptığımı itemleri sadece 3 gün içerisinde yapıyordu :) Suikastçı olarak ayırmamın sebebi oyunda barbar klasında bulunan dengesizliktir. Barbar sınıfını hiç bir şekilde diğer sınıfların alt etmesinin şansı yoktu maalesef :)
Video ile şenlendireyim :)

Güzel bir vs ile TÜRK'ün etkinliğini ve yetkinliğini Çinlilere göstermiş ve bizlerde teşrif etmiy olduk,Burda da Asasız sanırsam :) İyi oyunlar Nikniyme

Pardus01

Üye
OLASILIKSIZ

Çoğu kişi pm atıyor oyundan nick hakkında eski bir Rise oyuncusuyum zaten. Hayatı olasılıklar üzerine yorumlayan bir insanım, kafam hep veya hiç veya bazen üzerine programlanmış diyebilirim.
ADAM FAWER'in kitabını da okudum bu arada güzel kitap. Bazen karşımdaki rakibime ihtimal dahi tanımam nick'in hakkını verdiğim zamanlar da olmuştur belki de olacaktır. :D Rekabetin olduğu her yerde hırslı bir insanım ve rekabeti seviyorum, MMORPG oyunlarda bu mahlası kullanıyorum. :)

1 veya 0
İstenen/Tamamı
Sev yada terket :))
Aman diyim Olasılıklar içinde de boğulmayalım, Mr. No body filminide önermek isterim, olasılıklar üzerine ve harima müzikleri olan bir yapıt, İhtimalsiz vs ler dilerim, İyi oyunlar OLASILIKSIZ

Nikniyme

Üye
Güzel bir vs ile TÜRK'ün etkinliğini ve yetkinliğini Çinlilere göstermiş ve bizlerde teşrif etmiy olduk,Burda da Asasız sanırsam :) İyi oyunlar Nikniyme
Teşekkürler. Aslında oyundaki üst düzey charlar ve oyuncular araplar ve avrupalılardı. Çinlilerin tek bildiği hileydi :) Araplar birnevi oyunculuk konusunda eksiklerdi ama maddi olarak avantajlarını çok iyi kullanabiliyorlardı. Yeni bir eşya paketi geldiğinde direk en üst seviye paketlere binlerce dolar harcıyorlardı :) Avrupalıların da Araplardan kalır yanı yoktu. Onlar maddi avantajın yanı sıra strateji ve oyun bilgisi anlamında da geliştiriyorlardı kendilerini. Tabi biz Türklerin hınca hınç olan en iyi olma istekleri yanında geri kalmışlardı :) Burada da asas oynuyorum. Fakat o oyun bir farklıydı. Sanki Rise'ın mobil versiyonu gibiydi. Mekanikler vs çok keyifliydi. Tekrar açılsa hiç düşünmeden tekrar oynarım :) Şuan Darkness Rises olarak yeni bir versiyon mevcut ama ilk oyundaki gibi mekanikler yok maalesef.

Makarov

Üye
Aman diyim Olasılıklar içinde de boğulmayalım, Mr. No body filminide önermek isterim, olasılıklar üzerine ve harima müzikleri olan bir yapıt, İhtimalsiz vs ler dilerim, İyi oyunlar OLASILIKSIZ
Benim o filmi izleme olasılığımı hesaba katmamışsın. İzlediğim en iyi film olduğunu da yakın çevrem bilir : ))

_Annatar_

Üye
Benim nickim de "Annatar"

Bir J.R.R Tolkien hayrani olarak lunaskar karakterime bu ismi uygun gördüm. Anlam olarak kitap ve film serisindeki kötü karakter Sauron'un eski çağlarda Numenor halkina yardim eder gibi gorunurken aslinda kuyularini kazdigi donemde kendisine verilmis olan isim. Kitap evrenindeki elfçe dilinde hediyeler veren anlamina geliyor. Ben de oyun icerisi de elimden geldigince diger oyunculara hediyeler vermeye calisiyorum.
Genelde mmorpg oyunlarinda tolkien evreninden karakterlerin isimlerini kullandigimdan bu nicki seçtim.

SchwarzjokeR

Üye
Nickim iki ayrı kısım olarak ele alırsak joker her zaman en sevdiğim karakterlerden biri olmuştur. Kötü olsa da yaratıcılığı sıradan insanlardan farklı düşünmesi beni etkilemişti. Schwarz da almancaya ilgimden ötürü başına koyduğum jokerin de karanlık temasına uygun birleştirdiğim bir nick yaklaşık 13-14 senedir kullanıyorum her oyunda bu nicki :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt