Oyundaki Sağ Battle Point Saçmalığı

seyo

Üye
Oyunda Cfg,Deathmatch,İnferno gibi etkinliklerde pk yaptığımız zaman Battle point sağ taraftada artıyor . haliyle bütün etkinlikler sağ bp sıralamasına göre içeriye aldığı için ezik itemsiz oyuncular ile aynı yerde etkinliklere girmek durumunda kalıyoruz bu düzen ap açık saçmalıktır. oyundaki hiç bir etkinlik sağ bp yi attırmamalı itemsiz bir oyuncu oyunda günde 2-3 etkinlik girse 3k-5k sağ bp kasıyor elinde afersiniz 500k lık battle sheld var.ben hiç etkinlik girmiyorum dv kastığım sağ bp ile bu oyuncularla eşleşiyorum. Sağ bp şansa dayalı sağlam ekip veya kötü ekiple etkinliğe girirelerek kasılmamalı.oyundaki sağ bp yalnızca Death walley bolgesinde kasılmalı ki . tüm etkinliklerde adaletli dağılım olsun.böylelikle itemsiz oyuncular karakterine item dizer.dizmesse kendi gibi eziklerin arasında multi hesapların arasında girer etkinliğe onlar kanser olsun yani mantıken biz neden her etkinlik bu tarz itemsiz sc basmayan multi hesaplar yüzünden kanser oluyoruz.Sağ bp oyun içi etkinliklerden kasıldığı taktirde bu durumun değişmesi mümkün değil. Dv haritasında elinde 500k lık kalkanla görev bowuyla kim bu adamı partiye alacak bu adam nasıl sağ bp kasacak . etkinliklerden sağ bp kasılmassa eşit bir şekilde herkes etkinliklere katılmış olur. Bu söylediklerime herkes ama herkes katılır.lütfen bu durumu düzeltin oyun içi etkinlikler sağ bp puanı vermesin.vermediği zaman adaletli olarak herkes dengiyle eşleşir.
Sc basmayan adamı, trol adamı , elinde görev bowu skilini açmamış adamın benim partimde ne işi var arkadaş ben 2k sağ bp kasıyorum adam sadece deathmatch lere girse benim partimde oluyor bu düpedüz saçmalıktır.

adam oyun bilmiyor etkinliğe gelmiş int priestle int priest dediğimde görev itemli priest sözde int ama 2tane okcu skiline ölüyor hiçç bir skili açık değil ama bu adam oyunda etkinliklere girerek sağ bp kasıp benim partime gelebiliyor. yaa böyle saçmalık mı olur allah aşkına.Adama gelmiş infernoda Sc basmıyor 500k ya sc basmak adam belliki hiç dv ye cıkmamış sc siz kim alır bunu partiye ama sağ bp si benimle aynı neden aynı etkinlik girmiş millein sırtından sağ bp kasmış çabalamamış

zaten etkinliklere sağ bp ye göre alması adaletli olması açısından eşit oyuncu eşit seviye oyuncularla karşılaşması için yaptığınızı düşünüyorum.
fakat etkinliklerden gelen bu sağ bp olayı tüm sistemi değiştiriyor . 1 hafta adamla aynı partide oluyorum ya ben dv de kasıyorum sağ bp yi adam etkinlik girmiş şansa bala benle aynı seviyede ilerliyor dv ye adımını bile atmamış olabilir miboyle birşey sayın yönetim

Ya oyun içi etkinliklerden sağ bp kasılmasın veyahutta etkinliklere girişler random olsun bizde şans diyelim geçelim adam dv ye cıkmamış nasıl sağ bp kasıp benle aynı seviyede kalabiliyor ben dv 2 saat belki 3 saat pk atıyorum mantıklı mı yani sizce bu
böyle olduğu için bu tarz insanlar milletin sırtından geçinip günde belki 50m kazanıyor sadece infernodan ama 1 hafta sonra yine bakıyon yine sc basmıyor yine itemi yok

eminim ki bu ve bunun gibi 8 kişi toplaşsın bunlar 1. odayı dahi geçemez sc basmıyor adam sc 500k

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt