Oyundaki sorunlar bitmiyor

grow

Üye
Öncelikle oyun bug dolu ışınlanırken oyundan atıyor karakter oyunda kalıyor giremiyoruz
pazara giremiyoruz pazar açılmıyor
ben kendım 26 levelım oyundan soğudum yaa yürüken oyundan atıyor.millet kaya kaya gidiyor göruntu bugu var her bir haltın bugu var.oyundan ticket attım cashlerımın iadesini istiyorum dıye daha 1 gün olmadı oyundan soğudum ticketlera cevapta vermıyorsunuz discord dada cevap verılmıyor çok iyi ya alın paraları sonra cevap vermeyın daha kaç gün olmuş oyun tavırlara bakın ya saka gıbı oyun olmuş

devilbaron

Üye
askıda kalan hesapları serverlardan dc ettirmek hiç zor olmamalı 50 tane farklı yerden ulaşmaya çalıştığımız halde geri dönüş olmuyor insanlar bu oyuna vaktini ve naktini harcıyor irite oluyorsan fanboyluğunu kendine sakla

slipkn0t1

Üye
Knightın sitesi hacklenmişti zamanında ve aylarca düzelmedi, insanların şifresi ortaya çıktığında değiştirme şansları yoktu o zamanlar ne yapıyordun kalkıp koreye mi gittin güzel kardeşim?

grow

Üye
Arkadaşlar oyun 3 günlük daha kimse size sıfır sıkıntılı bir oyun çıkaracağız demedi, yapıcı olmak yerine sürekli yıkıcı olmaya devam ediyorsunuz insanları irite etmekten başka bir işe yaradığınızı düşünmüyorum.
knk kımse oyunda sorun cıkmasın demıyor ama bu arkadaşlar oyunu açtı bizler para verdık kımse kusura bakmasın ben hakkımı yedirmek istemiyorum oturdugumuz yerden bu paraları kazanmıyor kımse

grow

Üye
şimdide moblar yok şaka gibi oyundan attı üstüne şimdide askıda kaldım ya sabırrrrr

amaravolchkova

Üye
Arkadaşlar oyun 3 günlük daha kimse size sıfır sıkıntılı bir oyun çıkaracağız demedi, yapıcı olmak yerine sürekli yıkıcı olmaya devam ediyorsunuz insanları irite etmekten başka bir işe yaradığınızı düşünmüyorum.
İnsanlar düşünceleri dile getirmekte özgürler. Diledikleri gibi şikayet edebilir ve diledikleri gibi öneride bulunabilirler çünkü bu oyunu oynayan bizleriz ve bu oyun ilerleyecekse bizler sayesinde ilerleyecek. Belki sizler de yapıcı olmak yerine biraz eleştiride bulunabilirseniz bazı şeyler daha fazla göze batar. Örneğin; Gb konusu hakkında konu açtığınız anda konu siliniyor. Hani yönetimin şeffaflığı?

slipkn0t1

Üye
İnsanlar düşünceleri dile getirmekte özgürler. Diledikleri gibi şikayet edebilir ve diledikleri gibi öneride bulunabilirler çünkü bu oyunu oynayan bizleriz ve bu oyun ilerleyecekse bizler sayesinde ilerleyecek. Belki sizler de yapıcı olmak yerine biraz eleştiride bulunabilirseniz bazı şeyler daha fazla göze batar. Örneğin; Gb konusu hakkında konu açtığınız anda konu siliniyor. Hani yönetimin şeffaflığı?
Bende discord odalarının kilitli kalması hakkında konu açtım doğru bulmuyorum.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yoğunluk kaynaklı ara ara bazı hatalar olabiliyor maalesef, Oyunumuz sürekli yenilenmeye / güncellenmeye devam etmektedir.
En kısa süre içerisinde sorunun çözüleceğini ve telafi olarak her konuda ( Hediyeler, Etkinlikler ) ile tüm kullanıcılarımızın yanında olacağımızı bilmenizi isteriz.

grow

Üye
ticketlara neden bakılmıyor askıdayım kaç dk dır

grow

Üye
Yoğunluk kaynaklı ara ara bazı hatalar olabiliyor maalesef, Oyunumuz sürekli yenilenmeye / güncellenmeye devam etmektedir.
En kısa süre içerisinde sorunun çözüleceğini ve telafi olarak her konuda ( Hediyeler, Etkinlikler ) ile tüm kullanıcılarımızın yanında olacağımızı bilmenizi isteriz.
discord neden kapalı bunun hakkında bilgi verdiler mi acaba?

shindobaddo1005

Üye
yani 3 saatir oyuna girmeye calisiyorum para iadesi yapılabiliyorsa direk yapıcam oyuna girişte connect failed or oyun sunucuları şuan bakımda hatası veriyor millet piyasayı belirliyor ben oyuna girip zevk alamıyorum gb satışı olmayacak deniyor adam 400 m nakit çekiyor yaptırım uygulanmıyor insanlar knightı neden bıraktı p2w oyun diye bu oyun daha verilen sözleri tutmuyor yani ne deyim bin pişmanım pre aldıgıma oyuna para yatıran adamların mesajlarına cevap veriliyor biz 3 sattir mesaja yanıt bekliyoruz hesabımız askıda kalmış dc den sohbeti kapatıyorlar

huaje16

Üye
Arkadaşlar herşeyden önce eğer bu oyunu gerçekten oynamak istiyorsak sabırlı olmamız lazım illaki çıkıyor problemler bizlerde çok memnun değiliz ama birde bardağın dolu tarafından bakmak lazım adamlar uğraşıyor +ticket bakılmıyor demişsiniz şöyle düşün bizler gibi kaç kişi ticket atıyor char askıda diye zaten bunu yönetim biliyordur elinden geleni yaptığına inanmak kalıyor geriye kimse de para yatırıp oynayın demedi 0 tl yatırdım 53 levelim düşen coinler ile 70 tl para kazandım 100 tl preium çekecem bunun gibi düşünün TR olması bile destek vermemiz için yeterli aslında

shindobaddo1005

Üye
Arkadaşlar herşeyden önce eğer bu oyunu gerçekten oynamak istiyorsak sabırlı olmamız lazım illaki çıkıyor problemler bizlerde çok memnun değiliz ama birde bardağın dolu tarafından bakmak lazım adamlar uğraşıyor +ticket bakılmıyor demişsiniz şöyle düşün bizler gibi kaç kişi ticket atıyor char askıda diye zaten bunu yönetim biliyordur elinden geleni yaptığına inanmak kalıyor geriye kimse de para yatırıp oynayın demedi 0 tl yatırdım 53 levelim düşen coinler ile 70 tl para kazandım 100 tl preium çekecem bunun gibi düşünün TR olması bile destek vermemiz için yeterli aslında
sıkıntı o değil sıkıntı gb adam 400 m nakit yapmış tüm sunucu toplaşsak anca toplarız o parayı gb satışı engellenecek dendi p2w olmayacak dendi şuan p2w in kralı oyun ya bu ve bunun gibi adamlara ağır yaptırımlar gelir ya da 1 aya 2 3 bin kişi ile devam ederler projelerine

grow

Üye
doğru açmısım 5 saat olmus cevap yok işlerine gelmiyor cevap veremıyorlar çünkü haklıyız ve oyun yıne gg oldu mob yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt