Oyundaki Sorunlar Ve Eleştiriler! Sevgili Yönetim Bu Konumu Da Kapatmayın!..

soulgrisman

Üye

M basınca bende açılan harita diye bu. sıkıntı bende mi, yoksa cidden bunu harita diye mi koydular. site de balık rehberi ile ilgili kısımdaki resimlere benzemiyorda bknz : https://riserehberi.com/en/rise-online/life-skills/fishing

tek sıkıntı bu değil . tamam zaman la düzelir diyoruz destek veriyoruz da. sizde de bunu düzeltecek niyet yok gibi. aaward da sorunları çözmüş gibi 2 sunucu daha açmak maddi sömürü den başka bişey değil.

para alıp deneyeceğimiz oyuna para verip oynuyoruz. yazık verilen değere emeğimize.

not sıkıntı ile ilgili farklı konu açmak istemedim buraya yazdım. bunu da siler .

Agaragambi

Üye
Hala bu oyundan beklentiniz mi var gerçekten şu şikayetler birilerinin umurunda mı sanıyorsunuz. Başıboş bir yönetim ve yönetilemeyen bir oyun bu. Son bir haftadır exp kasacak ekip slot bulamadım (artık multi pc kelimesini kullanmak istemiyorum yöneticilerimiz bu şikayetten çok rahatsız oluyor) zindanlar drop atmıyor toplayıcılık desen suyu çıktı herkes fiyat kıra kıra içinden geçti yavas yavas uzaklaşıyorum az önce son silahı da pazara koydum satılırsa bana müsade

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt