İstek Oyundaki Sorunlar

murolity

Üye
Bunlar tamamen benim fikrim katılmayabilirsiniz.

1: Görev itemleri yüzünden bir çok insan item almayıp görev itemleri ile farm yapıyor ve topladığı parayı satıp kazanç sağlıyor. Bu yüzden pazar item dolu. Kimse item almıyor ve oyun bir yerden sonra kısır döngüde kalıyor. Farm atıyorsunuz epik ok fiyatı 3 m :D şaka gibi ama değil. Bu görev itemleri 65 lvl den sonra oyuncuların üstünden silinmeli. Zaten bir oyuncu 65 lvl e gelene kadar 5 gb gibi bir birikim yapabiliyor ve bu para ile üstünü makul ölçüde dizebilir.

2: Görev itemlerinin int değeri değişti ancak kimse üstünden çıkarmadığı için statları değişmeden giyinmeye devam ediyor. Oyuncu bp mi tank pri mi belli değil. Tamamen melez bir sınıf çıkardınız yaptığınız hata yüzünden.

3: Zindanlarda sorun oluyor ve kavga çıkıyor. Kişi partyden çıkıyor ve kutu almaya devam ediyor. Diğer 7 kişi eşşek gibi atak yaparken o diğer kişi oturduğu yerden kutu alıyor bunu düzenlemeniz gerekiyor. Ayrıca ilk 2 oda yı kesmeden devam ediyolar ve oyun sonu %100 olmuyor. Ben bunun item düşme şansının azaltığını düşünüyorum ve bununla ilgili güncelleme yapılsa güzel olur.

4: Rogue nin özelliği görünmez olması ve siz bu avantaja bir avantaj daha eklemişsiniz. Rogue görünmez olunca daha fazla vuruyor. Avantajı avantaja çevirmek kolay dezavantajı avantaja çevirmekte daha zordur. Rogue görünmez olurken değil de görünür olurken daha fazla vurması gerekir. Warrior Priest yada mage farm yada tek başına gezerken Rogue yi görmüyor ve bir anda 2k damage yiyor. Şimdi diyeceksiniz adam item yapmış o damage yi vurabilir. İyi de mage de item yaptı ama nerf attılar :D Novası staf ı daha az vursun diye durdurdular. Yada avantaj diyorsanız iyi o zaman yapın warrior des olduğunda atağı %50 artsın Yada BP defans kırma attığında atağı %50 artsın. Mantık hatası var dimi ama öyle :D

5: Rogue sınıfında Dispel özelliği var. Priestin bekleme süresi var ama rogue nin yok. Örnek vermek gerekirse. Ben def silme atıyorum o kendine dipel atıyor. Ben Buff silme atıyorum o kendine Dispel atıyor ben alan defans kırma atıyorum o kendine dispel atıyor ve bu süre içinde benim 3 skilim bekleme süresinde iken rogue hiç bir bekleme süresi beklemeden sizi kesebiliyor. Çok saçma ama maalesef oyunda hep saçma şeyler düşünülmüş. Bitmedi dur :D Rogue bir de partysi dışında olan kişilere de dispel atabiliyor. Örneğin birini kovalıyorsun atmışsın defans kırmayı kaçıyor yoldan geçen rogue adama dispel atıyor ve yoluna devam ediyor. Sizde bekleyin ki sizin defans kırmadaki süre bitsin de siz tekrar defans kırma atın tabi hayatta kalırsanız. Rogue Dispel özelliğine süre gelmesi gerekiyor.

6: Oyun okçu dolu. Uzaktan 600 - 600 vurup duruyorlar. Nova altından hızlıca kaçabiliyorlar yada vs attığınızda master ı yandığında kaçıp kurtulabiliyorlar. Rogue sınıfı atak yediğinde hızlı koşması normal dash hızına inmesi gerekiyor. Düşünsene bir warrior oyuncusunu kovalayacak yakalayacakta adamı kesecek. 100 metre ilerde büyük ihtimal warrior yediği oklardan kevgire dönmüş yerde 2 80 yatıyor olacak :D

7: CPU sorunu. %70 de çalışıyor biran önce bu soruna çözüm bulamazsanız bir çok insan işlemcisini eline alacak ve ortada kalacak. Bazen diyorum böyle bir optimizasyon sorunu olamaz acaba arka tarafta farklı şeyler mi dönüyor diye. Bilmiyorum araştırmadım ama optimizasyon sorunun işlemciyi bu kadar yoracağına inanmıyorum. Ekran kartınıza da siz bakın bakalım kaçlarda çalışıyor.

aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Pitou

Üye
Konusmalarindan mage olduğun anlasiliyor . Magenin alan yeteneklerini bosaltip gate atmasinada bir seyler demelisin .

Magenin 33 metre tekli skillrine nerf gerekiyor. O kadar uzaktan tekliyor ki adamin elini göremiyorsun. Birde bu kısa haliymis 68 lvlde 40 metre tekli skill aciliyor. Kapidan bowla vurursunuz artik.

OkanMercan

Üye
Konusmalarindan mage olduğun anlasiliyor . Magenin alan yeteneklerini bosaltip gate atmasinada bir seyler demelisin .

Magenin 33 metre tekli skillrine nerf gerekiyor. O kadar uzaktan tekliyor ki adamin elini göremiyorsun. Birde bu kısa haliymis 68 lvlde 40 metre tekli skill aciliyor. Kapidan bowla vurursunuz artik.
Hayir dostum mage uzaktan vurmuyor aslinda Skill atma yani el düşürme efektimiz okadar yavaski seni z ye aldigimda skile basiyorum atana kadar sen 50 metreye gidiyorsun çünkü elim okadar yavaşlıkta sen onu uzak mesafe saniyorsun

Archantos

Üye
Hayir dostum mage uzaktan vurmuyor aslinda Skill atma yani el düşürme efektimiz okadar yavaski seni z ye aldigimda skile basiyorum atana kadar sen 50 metreye gidiyorsun çünkü elim okadar yavaşlıkta sen onu uzak mesafe saniyorsun
Biz ok attığımızda siz kaçarken ok hasar atmıyor , siz attığınızda diyelim ki kaçıyoruz skilliniz gene damage atıyor.

1. Görev itemleri konusunda dediginiz gibi hesap açılışında belli bir süre konulmalı itemlere , daha sonrasında coin karşılığı günlük kiralama yapabilirler ya da direk görev itemlerini bi tık daha düşürmeleri gerekiyor.

2. Bu konuda biraz el atmak mümkün değil , illa ki tıkandıkları bir yer olacak ve stat sıfırlamak zorunda kalacaklardır.

3. Evet partiden çıkıp sadece takip ederek ve ya atağa destek vermeden kutu almaya çalışan insanlar olabiliyor. Ama partiden atılan kişi kutu alamaz ise bu da ekstra sorun yaratabilir diye düşünüyorum. Zindana girerken klan arkadaşlarınız ve ya tanıdığınız insanlar ile parti kurmak partiyi kurarken de her mobu keseceğiz uygun mudur diye sormak daha mantıklı diye düşünüyorum. Sanırım yetkili bir kişi %100 oranda drop oranı şansı daha çok diye söylemişti doğruluğunu bilmiyorum.

4.Aslında görünmez iken vurması senin adına daha iyi görünür halde vurması asasların daha çok işine gelecektir emin ol.

5.Her sınıfın bir özelliği var artık sınıfların özelliklerini eleştirmek yerine ona göre pozisyon alsanız , fikirler geliştirseniz daha mantıklı olur. Diğer şekilde isterseniz herkesi aynı yapalım öyle oynayalım.

6.Uzaktan kime 600 vuruyoruz? Magelere sadece , magelerde gate açıp kaçıyor zaten , ya da tekleme skili ile tekliyolar. Neden normal atak yediğimiz de hızımız dash seviyesine düşüyor ? O zaman sizde Gate skili kullanmayın.

7. Cpu sorunu gerçekten can sıkıcı. Dün Laptopu temizlettim ve macun yeniledim baya işe yaradı ısınma ve fan konusunda. Tavsiye ederim belki bir tık faydası olur

RickSancheZz

Üye
3- tüm mobları kesmeyi istemiyoruz bro nolcak :D, %100 olmadan boss çıkmazsa sıkıntı büyük, son 2 haftadır grup dungeonları 8 kişi bitiremiyoruz, girişte crash içerde dc

Blue

Üye
Görünmezliğe, hıza ve cure skilline laf atmışsın istersen onu da warriora çevirsinler. Heavy Warrior, Light Warrior olsun 2 sınıf takılsın millet. 20 yıldır böyle bir düzen var ve olması gereken de bu zaten. Suikastçi bir karakterin görünmez iken daha çok vurması, diğer joblardan hızlı olması ve kendi kendine yetebilmesi gayet normal. Asıl normal olmayan 3 TL'ye dizilen magelerin DV'de char ayırt etmeksizin 900 nova vurması, duvarın arkasına geçip zskill adam kesmesi. Magelerin alan yeteneklerini kaldırsınlar onlar da bizim gibi birebir dövüşsün.

birol2003

Üye
Görünmezliğe, hıza ve cure skilline laf atmışsın istersen onu da warriora çevirsinler. Heavy Warrior, Light Warrior olsun 2 sınıf takılsın millet. 20 yıldır böyle bir düzen var ve olması gereken de bu zaten. Suikastçi bir karakterin görünmez iken daha çok vurması, diğer joblardan hızlı olması ve kendi kendine yetebilmesi gayet normal. Asıl normal olmayan 3 TL'ye dizilen magelerin DV'de char ayırt etmeksizin 900 nova vurması, duvarın arkasına geçip zskill adam kesmesi. Magelerin alan yeteneklerini kaldırsınlar onlar da bizim gibi birebir dövüşsün.
Her iki karakterde de sorun yokmu sizce, duvar arkası zr ne kadar yanlışsa, görünmezken hızlı koşabilmekte o kadar yanlış, görünmezlik basılı iken asasların hızlı koşamaması lazım.

Blue

Üye
Her iki karakterde de sorun yokmu sizce, duvar arkası zr ne kadar yanlışsa, görünmezken hızlı koşabilmekte o kadar yanlış, görünmezlik basılı iken asasların hızlı koşamaması lazım.
Hocam duvar arkası ZR mekanik bir hatadır. Göremediğin targeta vuramaman gerekir mantıken. Fakat Asassin dediğin hızlı koşar ve suikaste hazırdır.

birol2003

Üye
Hocam duvar arkası ZR mekanik bir hatadır. Göremediğin targeta vuramaman gerekir mantıken. Fakat Asassin dediğin hızlı koşar ve suikaste hazırdır.
Hızlı koşması normal ama hide halde iken normal değil, hide bastığı anda hide skili bitene kadar tüm buffların pasifleşmesi gerekli.

Blue

Üye
Hızlı koşması normal ama hide halde iken normal değil, hide bastığı anda hide skili bitene kadar tüm buffların pasifleşmesi gerekli.
Bahsettiğimiz bir buff değil ki? Asası asas yapan kimseye ihtiyacı olmadan tek başına oynanabilir olmasıdır. Bakmayın burda full itemlı asasla spike 8li asas arasında 50 dmg oldugu icin ve dmg az oldugu icin parti olarak oynuyorlar. Yoksa ben hiç görmedim 7 asas 1 mage pk atıldığını. Np bölünsün istemez kimse mantıken ama burda kesemiyorsun ki kimseyi tek başına. Birilerini keserken rahat olan tek job battle priest o da denk getirirse 2 vuruyor

Molarite

Üye
Asaslardan çok çekmiş bir arkadaş konusu.
Foruma bi ağlama kanalı açılıp bu konuların oraya açılması lazım.

OkanMercan

Üye
Biz ok attığımızda siz kaçarken ok hasar atmıyor , siz attığınızda diyelim ki kaçıyoruz skilliniz gene damage atıyor.

1. Görev itemleri konusunda dediginiz gibi hesap açılışında belli bir süre konulmalı itemlere , daha sonrasında coin karşılığı günlük kiralama yapabilirler ya da direk görev itemlerini bi tık daha düşürmeleri gerekiyor.

2. Bu konuda biraz el atmak mümkün değil , illa ki tıkandıkları bir yer olacak ve stat sıfırlamak zorunda kalacaklardır.

3. Evet partiden çıkıp sadece takip ederek ve ya atağa destek vermeden kutu almaya çalışan insanlar olabiliyor. Ama partiden atılan kişi kutu alamaz ise bu da ekstra sorun yaratabilir diye düşünüyorum. Zindana girerken klan arkadaşlarınız ve ya tanıdığınız insanlar ile parti kurmak partiyi kurarken de her mobu keseceğiz uygun mudur diye sormak daha mantıklı diye düşünüyorum. Sanırım yetkili bir kişi %100 oranda drop oranı şansı daha çok diye söylemişti doğruluğunu bilmiyorum.

4.Aslında görünmez iken vurması senin adına daha iyi görünür halde vurması asasların daha çok işine gelecektir emin ol.

5.Her sınıfın bir özelliği var artık sınıfların özelliklerini eleştirmek yerine ona göre pozisyon alsanız , fikirler geliştirseniz daha mantıklı olur. Diğer şekilde isterseniz herkesi aynı yapalım öyle oynayalım.

6.Uzaktan kime 600 vuruyoruz? Magelere sadece , magelerde gate açıp kaçıyor zaten , ya da tekleme skili ile tekliyolar. Neden normal atak yediğimiz de hızımız dash seviyesine düşüyor ? O zaman sizde Gate skili kullanmayın.

7. Cpu sorunu gerçekten can sıkıcı. Dün Laptopu temizlettim ve macun yeniledim baya işe yaradı ısınma ve fan konusunda. Tavsiye ederim belki bir tık faydası olur
Sen istiyorsun ki mage bana damage atmasin . Kardesim ben bir tekleme skili atana kadar sen 3 tane vuruyorsun . Kaçarken merak etme okunda tutuyor uzagada gitse . Senin derdin belli okçu bufflansin .Tamam 33 metreden sonrasi islemesin el indirme oranini en az yüzde 50 azaltsinlar gene 2 tek yiceksin degisen birsey olmayacak zaten ben skile ilk bastigimda 33 m disindaysan vurmuyor basiyorum sen gidiyorsun . El düşürme seviyemizi düşürsunler bu seferde mageler cok güçlü diye aglarsiniz hayir ne bekliyorsun ki 7 mage tekliyor seni ? Ölmemek mi istiyorsun 7 asas vuruncada yasama sansin varmi yada warior yada priest la biz vurduğumuzda gene kacma sansiniz var

Alkoer

Üye
1. Görev itemi kadar başınıza taş düşsün. görev itemi olmayınca adam senin kastığın epic itemi 3m değilde 30m ye mi alsın ? 70lv patch geldiği anda o sizin 3m ye satmaktan yakındığınız item 300k ya satılacak. bu kadar aceleci olmayın yada oyunu ticaret olarak görmeyin. siz erken başlayıp iteminizi yapmış olabilirsiniz şuan yeni başlayan bir oyuncunun bu drop oranlarıyla item yapması imkansıza yakın.

2. üstünden çıkarmama olayını bilmiyorum fakat oyuncu ister int verir ister str. bunda ne hata gördünüz anlamadım. rogue ve warrior sadece 2 stat ile oyun oynarken priest ve mage 3 stat ı da kullanarak oynamak zorunda. itemine ve istediği tarza göre oynar sizin için nasıl bir sıkıntı oluşturuyor anlamadım.

3. zindan konusu tam bir kaos size hak veriyorum. benim kendi gördüğüm sıkıntılar genelde çoklu hesap giren oyuncular yüzünden. adam herkez atak yaparken atak yapmıyor. 65lv zindan girmiş 40mana lık skill kullanıyor herkez yüksek skill kullanırken. inci toplama bölümünde sap gibi duruyor. ben priest oynuyorum benden her türlü buff isteyip heal bekliyor ama kendisi rush atmaya dahi tenezzül etmiyor sc basın diyor. örnekler bitmez... bence çoklu hesapla girmeyi engellemeleri lazım. zindan daha zor yapılabilir , ekip iyi değilse başarısızlık şansı olsun. böylece adam bütün zindan afk kalıp yada ezik skille vurup kutu açamayacağı ihtimalini bilsin. parti hazır kurulu gelebilir oylama ile oyuncu atılabilir. çok örnek var yine bu konuda.

4. rogue- assassin kelimesinin Türkçe karşılığına bakın lütfen. suikastçi demektir. suikastçi adam görünmeden anlık olayı bitirir. savaşta en önden giden bitli piyade dediğimiz adam gibi tüm ataklara açık şekilde ortada dolaşmaz. görünür olduğu anda diğer sınıflar avantajlı olur ona karşı.

5. bu malesef Kore yapımı 20 senelik oyundan kalan bir hastalık. Kore oyununda rogue en hızlı koşar en yüksek dmg vurur kendine cure - heal - buff verir. armorların defansı warriordan düşüktür normal olarak o açığı kapatalım diye rogue için olan uniq sınıf yüzüğü en yüksek defans verir. tek sıkıntı element lighting tir rogue yüzüğü lighting resist verir. priest 350 armor verir en yüksek rogue de 800armor skili vardır :D

Row da sanki itemization bir nebze dengeli. belkide ben tüm itemleri görmedim diye böyle düşünüyorum. ama skill olarak sıkıntı kesinlikle priestte. dediğiniz gibi ana görevi buff-heal-debuff olan bir karakter şuan cure konusunda çok kötü. rogue de cure ye cooldown olması gerekirken priestte cooldown var. heal skilleri çok saçma şekilde ayarlanmış 250 parti heal 12 skill point te açılıyor ve bir sonraki 1k parti heal 56skill pointte. aradaki 44lv bomboş. ki zaten 65lv de açılamıyor parti 1k heal. 1k heal açmak için 60 skill point bufftan vazgeçmelisiniz.

6. okçular 3 aydır BP yaygarası yaptı. gelen nerfler işe yaradı DV de okçu ve mageden geçilmiyor. bence 70lv den önce dengeli bir DV oturtulması zor. 70lv capta yeni item ve skillerle bir değerlendirme yapmak lazım.

7. işlemcim ve gpu %50 civarında. ama birçok arkadaşım sizin gibi aynı şikayette.

Archantos

Üye
Sen istiyorsun ki mage bana damage atmasin . Kardesim ben bir tekleme skili atana kadar sen 3 tane vuruyorsun . Kaçarken merak etme okunda tutuyor uzagada gitse . Senin derdin belli okçu bufflansin .Tamam 33 metreden sonrasi islemesin el indirme oranini en az yüzde 50 azaltsinlar gene 2 tek yiceksin degisen birsey olmayacak zaten ben skile ilk bastigimda 33 m disindaysan vurmuyor basiyorum sen gidiyorsun . El düşürme seviyemizi düşürsunler bu seferde mageler cok güçlü diye aglarsiniz hayir ne bekliyorsun ki 7 mage tekliyor seni ? Ölmemek mi istiyorsun 7 asas vuruncada yasama sansin varmi yada warior yada priest la biz vurduğumuzda gene kacma sansiniz var
Yazımda birşey bufflansın dedigim birşey yok ? Teklenmek sorun değil benim için . Bir mage olarak duvar arkasıda vurun oda benim için sıkıntı değil. Sen benim range'm dışında isen benim hasarım olmuyor ama sen bana hasar vuruyorsun bahsettiğim tek olay bu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt