Oyundaki Tp Mage, İnt Priest Eksikliği Hakkında

Pitou

Üye
Oyunda büyük bir Support sıkıntısı var. iNT Priest , Tp Mage oyunda yok denecek kadar az. Oyuna yeni başlayanlar ve şuan aktif oynayıpta rol değiştirmek isteyenler kolay party bulmak istiyorlarsa ve daha çok oyundan zevk almak istiyorlarsa bu rollere yönelebilirler.

OkanMercan

Üye
Kral dediklerinde haklisin ancak

Dediğin joblar solo zindanlarda ne yapicak yada tek kaldimi solo farm nasil aticak ? Zaten bi mage teame bağlı kalicak olsa mage teamda olur . İnt pri solo zindan kesemez vs vs yani

levbom

Üye
int pri +7 later set ve acrh sword+7 ile buffer olarak çok rahat solo zindan yapabilir. hatta belkide en rahat ve en ucuz zindan yapan karakter priesttir. int olması stat ve skill değiştiremeyeceği anlamına gelmiyor.

Silencer

Üye
Kanka mage de blink mesafesi kısaldı adam blink atıp kaçsa bile asasın yetişmesi 3 sn den kısa sürüyor kaçamayan tank mageyi kim neden oynasın ki

Pitou

Üye
Kanka mage de blink mesafesi kısaldı adam blink atıp kaçsa bile asasın yetişmesi 3 sn den kısa sürüyor kaçamayan tank mageyi kim neden oynasın ki
Bazı yayıncı arkadaşlar skillere sürekli nerf isteyip manipüle ediyor. "Fast as lightning" gayet iyi durumdaydı bir yayıncı arkadaş ağlaya ağlaya rangeyi kısalttırdı böyle şeyler görmek tabiki çok üzücü :(

Nart

Üye
Support karakterlere Rise Cash desteğini mantıklı buluyorum. Ya da bastıkları scler 2x sürede bitsin v.s.

Sürekli support karakter aramaktan yıldık :)

FasaFiso

Üye
Oyunda büyük bir Support sıkıntısı var. iNT Priest , Tp Mage oyunda yok denecek kadar az. Oyuna yeni başlayanlar ve şuan aktif oynayıpta rol değiştirmek isteyenler kolay party bulmak istiyorlarsa ve daha çok oyundan zevk almak istiyorlarsa bu rollere yönelebilirler.
party farm gelmeden kimse ınt pri ve tpmage açmaz kolay kolay sonuçta bu 2 sınıfta partye ihtiyaç duyan ve partyle farm atabilen sınıflar.

Crafter DendroctonuS

Üye
int priest var sadece sürekli pk atanlar sabırsız adama sabretmek yerine üstü kapalı adam kovuluyor partiden :D :D ama tp mage konusunda haklısın.

ThorhildaDE

Üye
Hocam sıfırdan hiç bir mage kasamıyorki tp olsun. Ben rise onlineye ice mage hayaliyle başlamıştım bir mage teame baglı olmadan ama 0dan ice mage daha 40 50li levellerden itibaren zorlamaya baslıyor + kimse partisine almıyor düşük dmg diye bunları düzeltseler eminim solo magelerde çoğalır

Figma

Üye
Oyunun başından beri lr mageyim son derece ezik bir karakter oynamama rağmen pt'lere alıyorlar beni ama 74 lwl olacağım solo zindanı (darknes cavern) tek başıma keseceğime ihtimal vermiyorum. Şu an sadece solo ilk zindana girip lwl almaya çalışıyorum. TP mage oynamak da sıkıcı sadece tp ve staff değiştirip vurmak eğlenceli değil. Mage clan veya pt olmadığı sürece oynanabilir durumda değil mageler özellikle lr ve ice ....

here1am1

Üye
TP mage oynayanların sayısı çok limitliydi zaten üstüne üstlük bu jobun en önemli skili olan fast as lightning kısmak hiç mantıklı bir karar olmadı, olanlarda bıraktı.

Pitou

Üye
TP mage oynayanların sayısı çok limitliydi zaten üstüne üstlük bu jobun en önemli skili olan fast as lightning kısmak hiç mantıklı bir karar olmadı, olanlarda bıraktı.
Çok haklısın aşırı kısa şuan rakibin içine değilde yanına atlayabiliyor. Biri kovalasa kaçamıyor ileri atılmayı bassa bile asas yakalayabiliyor. Dediğim gibi bazı yayıncılar çok fazla baskı uyguluyor oyuna ve dediğini yaptırdığı için böyle olumsuz sonuçlar yaşanıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt