Oyundaki TPT karakterler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s1nay57

Üye
Oyunda birçok tpt kullanan karakter tespit ettim, ciddi bir sekilde haddar gatede oto bot şeklinde farm atıyorlar, bunlara neden bir önlem alınmıyor, kullanan kişiyi şikayet etsek edecek bir yer bulamıyorum, kötü bir durum malesef

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ries

Yönetici
Game Master
Merhaba değerli kullanıcı, bu tür bildirimlerin yapıldığı yer burası değil fakat anlıyoruz ki siz bunu bilmiyorsunuz. Örnek olması açısından size durumu açıklayalım.

Birinci yöntem.

Öncelikle https://www.riseonlineworld.com/ resmi sitesi üzerinden hesabınıza giriş yapın.
Adsız1.png

Sonrasında yukarıda ok ile işaretlenmiş DESTEK kısmına tıklayın.
Adsız.png

Destek Talebi kısmına tıkladıktan sonra YENİ DESTEK TALEBİ OLUŞTUR seçeneğine tıklayın.
Adsız3.png

Hangi konuda destek talebi oluşturmak istediğiniz ile ilgili konuyu seçin ve bildirinizi yapın.
Adsız5.png

İkinci yöntem.

Oyun içerisindeyken sol üst tarafta bulunan yardım butonuna basın.
Adsız53.png

Sonra açılan ekranda YENİ DESTEK TALEBİ OLUŞTUR seçeneğine tıklayın ve bir öncekisinde yaptığınız gibi konuyu seçip bize bildirinizi yapabilirsiniz.
Adsız54.png

Eğer resim yüklemekte problem yaşıyorsanız indirme gereksinimi duymadan inceleme sağlayabileceğimiz bir resim yükleme sitesine resmi yükledikten sonra oradan aldığınız linki de iletebilirsiniz.

İşte bize ulaşarak yardım almak bu kadar kolay.

Değerli bildirimlerinizi bekliyor olacağız s1nay57 !

İyi günler dileriz.

JohnPlane

Üye
Oyunda birçok tpt kullanan karakter tespit ettim, ciddi bir sekilde haddar gatede oto bot şeklinde farm atıyorlar, bunlara neden bir önlem alınmıyor, kullanan kişiyi şikayet etsek edecek bir yer bulamıyorum, kötü bir durum malesef
üyeliğin böyle eski olmasa troll hesap diyecektim sana, bildir o zaman.

s1nay57

Üye
üyeliğin böyle eski olmasa troll hesap diyecektim sana, bildir o zaman.
Ben bu oyunu ilk açıklandığı zamandan beri takip ediyorum elimden geldiğince erken erişim olsa dahi pus alarak maddi destekte bulunuyorum, benim anlatmak istediğim olay şu ben kime nasıl erişeceğim oyunda anlık gm PM si yok mudur resim çekip atalım resimde hile olduğu nasıl anlaşılsın robot gibi hareket eden karşıma çıkan 4. Kişi olunca haklı olarak hakkımı aradım şikayet etme kısmını da gösterdiler artık oradan ederim her yoruma da troll diye yükselmeyin bu oyun türk oyunu bizim malımız hep birlikte yükselteceğiz.

Ries

Yönetici
Game Master
Ben bu oyunu ilk açıklandığı zamandan beri takip ediyorum elimden geldiğince erken erişim olsa dahi pus alarak maddi destekte bulunuyorum, benim anlatmak istediğim olay şu ben kime nasıl erişeceğim oyunda anlık gm PM si yok mudur resim çekip atalım resimde hile olduğu nasıl anlaşılsın robot gibi hareket eden karşıma çıkan 4. Kişi olunca haklı olarak hakkımı aradım şikayet etme kısmını da gösterdiler artık oradan ederim her yoruma da troll diye yükselmeyin bu oyun türk oyunu bizim malımız hep birlikte yükselteceğiz.

Ayrıca discord üzerinden ROW STAFF arkadaşlarımıza mesaj göndererek destek alabilirsiniz fakat ceza ve şikayetlerinizi biletler üzerinden yapmanız gerekiyor.

Discord davet linkimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt