DeadLegion
Üye

Kardesim row kaldirilip drop oranlari artirilirsa rowla 7/24 yaptigin farmin karsiligini gunde 1-2 saat farm yaparak alabilirsin. Ayrica row kaldirildiginda drop oranlari hic artmasa bile farmdan aldigin itemler daha degerli olur. Oyun puppet row mana can potu vs. Satacagina gitsin aylik battle pass kostum binek gorunumu arcana paketi upgrade paketi vs. satsin ama bana oyuncunun oyunu oynayabilmesi icin ekmek gibi su gibi zorunlu olan seyleri satmasin. Bir zahmet boyle seyleri ben oyun icjnden elde edebileyim. Alchemye duzenleme getirirsin millet potunu burdan karsilar ya da npcde pot fiyatini dusurusun millet potu burdan alir. Fishingi afk yapilan birsey olmaktan cikarirsin baliklar ve cookingle yapilan bufflar degerlenir gider bunlari kullanirsin. Ama oncesinde burdaki bufflara da bir duzenleme sart. Yeni gunluk exp gorevleri getirirsin oyuncu zombi gibi ayni mobu gunlerce keserek lvl atlamaz. Yani rowu kaldirinca koltujlarina yayilip oturmayacaklar. Rowu kaldirinca da yapmalari gereken birsuru sey var ki rowun acigi kapatilabilsin.row kalkarsa oyunda elle kasan 100 kişi günde 1-2 saat oynar gidersiniz hocam. Çoğu insan çalışıyor iş güç sahibi çoluk çocuk sahibi mantıklı düşünelim. Ayrıca oyunun kendi eko sisteminin olması gerek, bir yerden gelir elde ediyor olması lazım bu da tabiki row -rpr hammer - nft ler gibi şeyler olmalı ama mana pot hp pot olmamalı. Bence 8 pc li yamyamlar oyundan giderse herşey daha güzel olacak.