merhaba kimse kusura bakmasın yanlış anlamasın a gelecek te gelecek soğuduk yani oyundan. herkezin görüşüne saygım var bizim görüşümüz bu.
sadece bunları yazmak için mi foruma üye oldunuz. mesaj sayısına baksanakesinlikle katılıyorum dostum insanı soguttular oyundan daha acmadan..
şimdi hocam ben ko hayranı değilim baştan soyliyim yanlış anlama ama emin ol ko'yu bitiremez bu oyun ama sarsar %10 unu ceker kımsenın ıtem felan sattıgıda yok adam +9 item basar satar ko'da bu boyledir soylememe gerek yok herhalde bu arada bende rise onlineyi bekleyenlerdenım ko'da oynuyorum.bunlar malum oyunda itemleri elinde patlayan kişiler. oyun sitelerine bakın hepsi elindeki itemleri satmaya çalışıyor ama avuçlarını yalıcaklar.
oyun resmi olarak piyasaya sürüldü mü ki bir hatayı çözüp diğer hatayı alıyorsun ?beklemek degilde sogutan oyun hataları birini hallediyorz digeri hata veriyor kesin çözüm daha piyasada yok
resmi olarak yayınlanmasına ortalama 1 sene var. 1 sene sonra görürüz. yaz bunu kenarıya.şimdi hocam ben ko hayranı değilim baştan soyliyim yanlış anlama ama emin ol ko'yu bitiremez bu oyun ama sarsar %10 unu ceker kımsenın ıtem felan sattıgıda yok adam +9 item basar satar ko'da bu boyledir soylememe gerek yok herhalde bu arada bende rise onlineyi bekleyenlerdenım ko'da oynuyorum.
İnsallah tutarda utanirim.resmi olarak yayınlanmasına ortalama 1 sene var. 1 sene sonra görürüz. yaz bunu kenarıya.